Πληγή στη μυτούλα;

nellos

Νεοφερμένο μέλος

Ο nellos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 36 μηνύματα.
σήμερα είδα στον γατούλη μου λίγο αίμα πάνω στην μύτη του, μια σταγόνα. κοίταξα προσεκτικά την μύτη του και είδα δυο μικρές σχισμές πάνω σε κάθε ρουθούνι, σκέφτηκα να του βάλω λιγο betadin αλλα με απέτρεψε η μητέρα μου και μάλλον καλά έκανε αφου κάπου διάβασα στο foroum ότι προκαλεί φαγούρα στις γατες.σκέφτηκα ότι μπορεί να τραυματίσητκε μόνος του όπως παίζει στο μπαλκόνι και στην αποθήκη , δεν έρχεται σε επαφή με άλλα ζώα για να τραυματίστηκε απο αυτα. μπορεί να σημαίνει τίποτα άλλο?πρέπει να κάνω κάτι? έτσι και αλλιως μέσα στην βδομάδα θα πάμε στο γιατρο αλλα ρωτάω μήπως είναι τίποτα άλλο και πρέπει να λάβω τα μέτρα μου? :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σκέφτηκα ότι μπορεί να τραυματίσητκε μόνος του όπως παίζει στο μπαλκόνι και στην αποθήκη , δεν έρχεται σε επαφή με άλλα ζώα για να τραυματίστηκε απο αυτα :/:

Μήπως γνωρίστηκε με κάνα ποντικάκι στην αποθήκη ίσως;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν νομιζω δεν εχω δει ποτε, ισως τωρα ειναι καλα τον ειδε και ο γιατρος δεν ανησυχησε οποτε ολα καλα ευχαριστω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back