katerina_022
Νεοφερμένο μέλος
) που σιγουρα προερχεται απο γατοκαβγα..χθες που την ειδα η πληγη ειχε σχεδον κλεισει,σημερα ομως την ξανανοιξε με το ξυσιμο.Οταν την ακουμπαω δεν φαινεται να ποναει,και οταν εβαλα betadine καθοταν ησυχη (το κανονικο της εβαλα αλλα το διαλυσα σε λιγο νερο).Μετα ομως αρχιζει να γλυφει την περιοχη και φοβαμαι μην της κανει κακο το betadine στο στομα.Δεν μπορω να επισκεφτω κτηνιατρο γιατι δεν υπαρχει καποιος στη περιοχη μου και δεν οδηγαω,ουτε εχω κανενα φιλο με αμαξι
Δεν ξερω πως να την βοηθησω,το καλο ειναι οτι δεν φαινεται να την ποναει.Της ειχα δωσει ενα χαπακι για τα παρασιτα πριν λιγο καιρο,βοηθαει αυτο σε τετοιες περιπτωσεις (να μην μολυνεται η πληγη κτλ?)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα καλά κάνεις και της βάζεις μπεταντίν. Δεν χρειάζεται να το διαλύεις σε νερό. Δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό. Αν είναι σε σημείο που καλύπτεται από κολάρο και έχεις ένα, βάλε το για 2 μέρες μέχρι να κλείσει η πληγή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Μια άλλη αιτία για όλα τα γατιά είναι οι ψύλλοι, λες πως της έδωσες χαπάκι για τα παράσιτα. Το χαπάκι είναι για τα εσωτερικά παράσιτα και δεν καλύπτει τα εξωπαράσιτα όπως οι ψύλλοι. Θα σου πρότεινα να την ψάξεις λιγάκι μήπως τυχόν έχει και το έκανε μόνη της από το ξύσιμο.
Τέλος να σου πω πως το μπεταντίν δεν πειράζει καθόλου ακόμα και αν γλύψει λίγο γιατί θα έχει πια στεγνώσει. Η πληγή της, αν και μεγάλη απ' ότι λες, πιστεύω πως θα κλείσει σιγά σιγά, έχω δει αδέσποτα με μεγαλύτερες πληγές και χωρίς να τα φροντίζει κανείς και τελικά οι πληγές τους κλείνουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina_022
Νεοφερμένο μέλος
θα συνεχισω με το betadine εφοσον δεν πειραζει αμα το γλυψει.Claire η γατα ειναι στειρωμενη ,και επειδη την εχω συναιχεια στη ποδια και τη χαιδευω δεν εχω δει ψυλλους,αν και περα απο αυτο το σημειο δεν ξινεται πολυ.Αλλα θα ρωτησω στο φαρμακειο μηπως υπαρχει κατι αντιστοιχο για εξωτερικα παρασιτα
Καθε ποτε πρεπει να της βαζω το betadine?
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Επίσης ακόμα και αν δεν έχει αμπούλα για ψύλλους, σίγουρα θα μπορεί να στο φέρει.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και σύντομα να μας πεις πως έκλεισε η πληγή της γατούλας σου.

Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Nelliel
Περιβόητο μέλος
katerina_022
Νεοφερμένο μέλος
Με κανατε να νιωσω πολυ καλυτερα!Claire Ελπιζω συντομα να κλεισει εντελως η πληγη και να σταματησει επιτελους να την πειραζει
Θα παω το συντομοτερο στο φαρμακειο να δω τι εχουν και για ψυλλους!Nicole1987 ευτυχως δεν ειναι βαθια η πληγη
Nelliel δεν το ειχα ξανακουσει αυτο για το betadine
ετσι και αλλιως δεν ειχα σκοπο να το παρακανω με αυτο ,γιατι ξερω οτι οτιδηποτε υπερβολικο δεν ειναι παντα καλοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool