Πληγωμένο γατάκι SOS!!!

Βασιλης1996

Νεοφερμένο μέλος

Ο Βασιλης1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Παιδιά δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό θέμα αλλα είναι επείγον!!! Εχθές βρήκα ένα μικρό γατάκι που ήταν πολύ ταλαιπωρημένο βρώμικο με μεμβράνη στα μάτια και τσίμπλες και έχει ένα μελάνωμα στη πλάτη του που δε μοιάζει να είναι μέρος του τριχώματος του! Δυσκολεύεται να ανοίξει τα μάτια και είναι πολύ κοκκαλιάρικο. Δεν υπάρχουν λεφτά για κτηνίατρο δυστυχώς... Σας παρακαλώ όποιος μπορεί ας βοηθήσει... Έχει μικρά δοντάκια αρα είναι λίγο πάνω απο 20 ημερών του έδωσα νερό και σήμερα εβαπορέ αραιωμένο όπως διάβασα οτι έπρεπε να κάνω νομίζω στο φόρουμ αυτης ιστοσελίδας αλλα δεν ήπιε πολύ. Αν το αφήσεις μόνο του κάθεται σε ένα σημείο χωρίς να κάνει τίποτα (ίσως να κοιμάται) και το ένα μάτι του είναι μαύρο και το άλλο δεν ανοίγει πολύ... Πείτε μου τι να κάνω και αν το γατάκι έχει ελπίδα ή κάποια αρρώστια απο αυτά που σας είπα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καταρχάς, πες την περιοχή σου μήπως μπορεί κάποιος από το φόρουμ να το αναλάβει ή να σου συστήσει κάποια φιλοζωική. Επίσης, δώσε του ειδικό γάλα για γατάκια( το έχουν τα pet shop και δεν είναι ακριβό).Να το έχεις στα ζεστά και σε ήσυχο σημείο. Βασικά πρέπει οπωσδήποτε να το δει κτηνίατρος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συμφωνώ ....πρέπει να το δει κτηνίατρος οπωσδήποτε...φαίνεται πολύ σοβαρό.... είμαι καινούρια εδώ στο σαιτ αλλά είμαι σίγουρη πως πολλά παλαιοτερα μέλη α έχουν να σου προτείνουν κτηνιατρους της περιοχής σου...υπάρχει και ενα σχετικό τμήμα στο σάιτ...
:redface: οι εποχές είναι δύσκολες οικονομικά για όλους, αλλά μια απλή επίσκεψη δεν θα κοστίσει πάνω από 20-25 ευρώ(και ίσως λιγότερο γιατί πολλοί κτηνιατροι εχουν μειωμένες τιμές για αδέσποτα)
η κατάσταση μάλλον είναι Σοβαρη ΠΕΣ μας την περιοχή σου για να σου συστήσουμε κτηνιάτρους...είσαι αθήνα?

μενω κ.τουμπα.αν δει καποιοσ το μνμ μου ασ βοηθησει γιουλα σε ευχαριστω πολυ.

βασια ειμαι η μητερα του βασιλη.εχω 5 ευρω στην τσεπη και ειμαι ανεργη! αν μπορουσα να το παω με 20 25 και 50 ευρω ακομη θα το εκανα σιγουρα!!!οποιοσ μπορει ασ μασ πει τι να κανουμε....το εχουμε πισω στο μπαλκονι στον ηλιο αλλα πριν απο λιγο ειδαμε οτι μαλλον ξεψυχαει;-(

με συγχωρείτε δεν το γνώριζα......λοιπόν έψαξα για ενα σψματείο στην θεσσαλονίκη σας δίνω και το τηλέφωνο μόνο που πρέπει να πάρετε γρήγορα γιατί γράφει μέχρι τις 4......( συγγνώμη αν θεωρείται διαφήμιση αλλά ειναι επειγον)
6979780445

αλλο ένα σωματειο
ΑΓΑΠΗ 2310-304647

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
οκ βασια να σαι καλα.....

πώς πάει το γατάκι.... το δέχτηκαν στο σωματείο? να μας κρατάτε ενήμερους....ελπίζω όλα να πάνε καλά..

Οχι στον ηλιο βρε παιδια..:eek:
Μακαρι να σωθει...αλλα πολυ σοβαρα το βλεπω..

Περιοχή Χαριλάου, Παπαναστασίου με Πλαστήρα, ανεβαίνοντας την Πλαστήρα λίγο, Τσαντίλας λέγεται ο κτηνίατρος, θα τον δείτε. Στα αδεσποτα δεν παίρνει χρήματα. Αμα βιαστείτε το προλαβαίνετε, αν δεν πηγατε ήδη κάπου

Όταν έχετε νέα σας ειδοποιήστε μας γαιτί έχουμε την έννοια σας.

φιλάκια και περαστικά!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back