aser
Νεοφερμένο μέλος
Πρεπει να πλενουμε της γατες;
νομιζα οτι το κανουν μονες τους.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SOS1
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Οι κοντότριχες, το κάνουν μόνες τους, μόνο σε ειδικές περιπτώσεις θεωρείτε καλό να πλένονται. Άλλωστε το συχνό πλύσιμο, προκαλεί δερματικά και μυκητιάσεις, και είναι ενάντια στην φύση της γάτας. ( κάποιες στρεσσάρονται πολύ)
Ειδικά μια γάτα που είναι μονο μέσα.. άντε λίγο βρέξιμο για δροσιά το καλοκαίρι.. κατα τα άλλα θεωρώ ότι κακό κάνουμε και όχι καλό.

prince
Διάσημο μέλος
Στη δευτερη ο κύριος Πρινς....
τα κάνω συχνά μπάνιο.. ειδικά ο πρίνς πέρισυ έκανε κάθε δέκα μέρες μπάνιο, ενδιάμεσα πλατσούριζε και στο μπαλκόνι...
FLOWER
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Ο γατούλης μου περνά τον περισσότερο καιρό έξω (λόγω δουλειάς) αξίζει τον κόπο να τον ταλαιπωρήσω κάνοντάς του μπάνιο αφού την επόμενη στιγμή θα κυλιστεί στο χώμα?
Άνω Πατήσια... έξω?/ Δηλ? Μπακλόνι ή έξω = δρόμο/πυλωτή??

Είναι υπερβολή το μπάνιο αν κυλιστεί στο χώμα... πιστεύω ότι υπάρχουν άλλα προβλήματα και μεγαλύτεροι κίνδυνοι, απο το να βρομιστεί.

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Αν ειναι σε μπαλκονι τοτε βαλε πετρουλες στις γλαστρες και τα παρτερια να μην κυλιεται.
Αν ειναι ΕΞΩ εξω τοτε συμφωνω με την προλαλησασα.
FLOWER
Νεοφερμένο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Σα ποντικακια ειναι! Μπραβο σου που σου καθονται!Εγώ πάντως τα δικά μου τα κάνω συχνά πυκνά μπάνιο... Ιδού και η απόδειξη.... Στην πρώτη η Ρέινα μας...
![]()
Στη δευτερη ο κύριος Πρινς....
![]()
τα κάνω συχνά μπάνιο.. ειδικά ο πρίνς πέρισυ έκανε κάθε δέκα μέρες μπάνιο, ενδιάμεσα πλατσούριζε και στο μπαλκόνι...

prince
Διάσημο μέλος
αν ζεσταίνονται τα γατιά σου μπορείς να τα περνάς και με βρεγμένη πετσέτα. εγώ τους βάζω και ένα ριχό μπόλ να βουτάνε τις [πατούσες τους...
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Λυρα???Φοβερο ονομα! Μηπως ειναι Κρητικια?δεν κάθονται ιδιαίτερα. ειδικά η Λύρα που την κάναμε προχθες... ούρλιαζε και μας αγρίευε αλλά έκανε τρελή ζέστη για να την΄αφήσουμε. γενικά όταν κάνει τρελή ζέστη το δέχονται δροσερό πιο εύκολα.αλλά μετά θέλουν προσοχή να μην βγούν έξω και κρυώσουν.
αν ζεσταίνονται τα γατιά σου μπορείς να τα περνάς και με βρεγμένη πετσέτα. εγώ τους βάζω και ένα ριχό μπόλ να βουτάνε τις [πατούσες τους...

Παντως στις φωτο ειναι απιστευτα με το μεγαλο το περσικο κεφαλακι τους...Ποντικακια σκετα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool