Πλύσιμο γάτας

• Thread starter Thread starter aser
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

aser

Νεοφερμένο μέλος

Ο Σταύρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Διαβαζοντας αυτην την ενοτητα https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=34443 μου δημιουργηθηκε η απορια.

Πρεπει να πλενουμε της γατες;:hmm: νομιζα οτι το κανουν μονες τους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όταν είναι μικρά γατάκια πρέπει να τα πλένουμε αλλά όταν είναι μεγάλες πλένονται μονές τους. καμμια φορα όταν είναι μεγαλες ιδικα όταν βγαινουν κ εξω από το σπιτι ένα μπανακι το θέλουν έτσι πιστεύω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στα αρθρα,υπαρχει καποιο σχετικα με το μπανιο της γατας κι εξηγει τις περιπτωσεις που μια γατα μπορει να χρειαστει πλυσιμο απο εμας,και πως μπορει να γινει αυτο.

Συνήθως κάποια (πολύ) περιποίησή θέλουν οι μακρίτριχες...:hmm:

Οι κοντότριχες, το κάνουν μόνες τους, μόνο σε ειδικές περιπτώσεις θεωρείτε καλό να πλένονται. Άλλωστε το συχνό πλύσιμο, προκαλεί δερματικά και μυκητιάσεις, και είναι ενάντια στην φύση της γάτας. ( κάποιες στρεσσάρονται πολύ)
Ειδικά μια γάτα που είναι μονο μέσα.. άντε λίγο βρέξιμο για δροσιά το καλοκαίρι.. κατα τα άλλα θεωρώ ότι κακό κάνουμε και όχι καλό.:redface:

Εγώ πάντως τα δικά μου τα κάνω συχνά πυκνά μπάνιο... Ιδού και η απόδειξη.... Στην πρώτη η Ρέινα μας...

thasasftiakso.jpg

Στη δευτερη ο κύριος Πρινς....

giatiiiii.jpg

τα κάνω συχνά μπάνιο.. ειδικά ο πρίνς πέρισυ έκανε κάθε δέκα μέρες μπάνιο, ενδιάμεσα πλατσούριζε και στο μπαλκόνι...

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Ο γατούλης μου περνά τον περισσότερο καιρό έξω (λόγω δουλειάς) αξίζει τον κόπο να τον ταλαιπωρήσω κάνοντάς του μπάνιο αφού την επόμενη στιγμή θα κυλιστεί στο χώμα?

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Ο γατούλης μου περνά τον περισσότερο καιρό έξω (λόγω δουλειάς) αξίζει τον κόπο να τον ταλαιπωρήσω κάνοντάς του μπάνιο αφού την επόμενη στιγμή θα κυλιστεί στο χώμα?

Άνω Πατήσια... έξω?/ Δηλ? Μπακλόνι ή έξω = δρόμο/πυλωτή??:/:

Είναι υπερβολή το μπάνιο αν κυλιστεί στο χώμα... πιστεύω ότι υπάρχουν άλλα προβλήματα και μεγαλύτεροι κίνδυνοι, απο το να βρομιστεί.:hmm::redface:

Αν ειναι σε περιφραγμενο κηπο δεν εχει ουσια το μπανιο.
Αν ειναι σε μπαλκονι τοτε βαλε πετρουλες στις γλαστρες και τα παρτερια να μην κυλιεται.
Αν ειναι ΕΞΩ εξω τοτε συμφωνω με την προλαλησασα.

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας. Δυστυχώς είναι στην αυλή του σπιτιού, (διόροφη μονοκατοικία ), όπου η αυλόπορτα δεν ασφαλίζει και η μάντρα ειναι πολύ χαμηλή. Εκτος αυτού μένω με ενοίκιο και η σπιτονοικοκυρά μου δεν πολυθέλει ζώα.:rolleyes:

Εγώ πάντως τα δικά μου τα κάνω συχνά πυκνά μπάνιο... Ιδού και η απόδειξη.... Στην πρώτη η Ρέινα μας...

thasasftiakso.jpg

Στη δευτερη ο κύριος Πρινς....

giatiiiii.jpg

τα κάνω συχνά μπάνιο.. ειδικά ο πρίνς πέρισυ έκανε κάθε δέκα μέρες μπάνιο, ενδιάμεσα πλατσούριζε και στο μπαλκόνι...
Σα ποντικακια ειναι! Μπραβο σου που σου καθονται!:up:

δεν κάθονται ιδιαίτερα. ειδικά η Λύρα που την κάναμε προχθες... ούρλιαζε και μας αγρίευε αλλά έκανε τρελή ζέστη για να την΄αφήσουμε. γενικά όταν κάνει τρελή ζέστη το δέχονται δροσερό πιο εύκολα.αλλά μετά θέλουν προσοχή να μην βγούν έξω και κρυώσουν.

αν ζεσταίνονται τα γατιά σου μπορείς να τα περνάς και με βρεγμένη πετσέτα. εγώ τους βάζω και ένα ριχό μπόλ να βουτάνε τις [πατούσες τους...

δεν κάθονται ιδιαίτερα. ειδικά η Λύρα που την κάναμε προχθες... ούρλιαζε και μας αγρίευε αλλά έκανε τρελή ζέστη για να την΄αφήσουμε. γενικά όταν κάνει τρελή ζέστη το δέχονται δροσερό πιο εύκολα.αλλά μετά θέλουν προσοχή να μην βγούν έξω και κρυώσουν.

αν ζεσταίνονται τα γατιά σου μπορείς να τα περνάς και με βρεγμένη πετσέτα. εγώ τους βάζω και ένα ριχό μπόλ να βουτάνε τις [πατούσες τους...
Λυρα???Φοβερο ονομα! Μηπως ειναι Κρητικια?:D:D:D Παντως στις φωτο ειναι απιστευτα με το μεγαλο το περσικο κεφαλακι τους...Ποντικακια σκετα!:up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back