ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα.
01-04-08
10:00
Άντε ν'αλλάξουμε συζήτηση... γιατί σε λίγο φεύγω...Καλημέρα!! απλα επειδή συζητάτε για τη ''μεγάλη '' συνάντηση ...δεν ειχα κάτι να σχολιάσω!![]()
Η μαμά μου μου έβαλε... χέρι... γιατί ανακάλυψε (μετά από 8 χρόνια)... ότι πλένω τα πιατάκια των γατιών με το σφουγγάρι που πλένω τα πιάτα μου... ΕΓΙΝΕ ΕΞΑΛΗ

Βάσια... είναι τόσο κακό αυτό που κάνω??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα.
01-04-08
10:02
Xi xi και εγω το κάνω!! μάλλον δεν ειναι πολυ υγεινο, απλά φροντίζω να τα πλένω τελευταία και με αρκετο απορρυπαντικό! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα.
01-04-08
10:04
Άντε ν'αλλάξουμε συζήτηση... γιατί σε λίγο φεύγω...
Η μαμά μου μου έβαλε... χέρι... γιατί ανακάλυψε (μετά από 8 χρόνια)... ότι πλένω τα πιατάκια των γατιών με το σφουγγάρι που πλένω τα πιάτα μου... ΕΓΙΝΕ ΕΞΑΛΗ
Βάσια... είναι τόσο κακό αυτό που κάνω??![]()
κοίταξε εγώ δεν σιχαίνομαι τα γατιά τα σπιτικά τα φιλάω και στο στόμα, καλά τη δικιά μου την τρώω κανονικά, αλλά να πω την αλήθεια κι εγώ έχω άλλο σφουγγάρι για τη γάτα.Πάντως μην το δει ο καλός σου!κοίταξε δεν είναι κόπος για παν ενδεχόμενο να έχεις ένα δεύτερο!αν και τα ζωάκια μας δεν έχουν κάτι και το σαπούνι εξουδετερώνει τα παράσιτα, όχι ομως τα βακτήρια!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα.
01-04-08
10:05
ΟΚ...κοίταξε εγώ δεν σιχαίνομαι τα γατιά τα σπιτικά τα φιλάω και στο στόμα, καλά τη δικιά μου την τρώω κανονικά, αλλά να πω την αλήθεια κι εγώ έχω άλλο σφουγγάρι για τη γάτα.Πάντως μην το δει ο καλός σου!κοίταξε δεν είναι κόπος για παν ενδεχόμενο να έχεις ένα δεύτερο!αν και τα ζωάκια μας δεν έχουν κάτι και το σαπούνι εξουδετερώνει τα παράσιτα, όχι ομως τα βακτήρια!

Θα το'χψ υπ'όψιν μου...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum