Πνευμονία;

zoulou10

Νεοφερμένο μέλος

Ο zoulou10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
SOS!θέλω τη γνώμη σας
η ψιψίνα μοθ ηταν α΄πο χθεσ χαλια δν ειχε ορεκση για τπτ. με το ζόρι ετρωγε.την πηγα σημερα στη γιατρό που τησ έκανε τα εμβόλια κ μοθ ειπε οτι εχει πνευμονία. είχε μοθσκευτει λίγο απο μια βροχή.τησ εκανε ένεση κ μου έδωσε καποια χαπια να της δινω.κ πάνς ποθ κσαναβρηκε τη ζωντανια τησ...εμετος. εωγαλε οτι ειχε φαει.μια άλλη γιατρόσ μοθ είπε οτι μάλλον εφτεγε το χάπι.αλλά ανησυχώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απ' οτι καταλαβαινω πηγες σε 2 γιατρους ετσι; Η αρχικη γνωματευση της πνευμονιας βρηκε και τους 2 συμφωνους;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απ' οτι καταλαβαινω πηγες σε 2 γιατρους ετσι; Η αρχικη γνωματευση της πνευμονιας βρηκε και τους 2 συμφωνους;
η δεύτερη δεν την είδε απλώς μιλησαμε στο τη

:hmm: :hmm: :hmm:
Καταρχην τα χαπια ηταν αντιβιωση;
Την γιατρο την εμπιστευεσαι; Αν ναι μηπως αυριο πρεπει να μιλησεις παλι μαζι της λεγοντας πως εκανε εμετο;
Αν δεν εισαι σιγουρη για τη γιατρο, αναζητα και αλλη αποψη.

η αλήθεια είναι πςσ έχς ακούσει διάφορα ασχημα σχολια γιαυτην κατα καιρους. αλλά απο αυτή πάρα την πεπίτα κ έτσι εκεί πήγα κ τώρα. τησ είπα για τον εμετό κ μου είπε να πάς αύριο απο κει κ να της την αφήσς να την περιθάλψει. φοβαμαι ομως οτι αν τη αφήσω θα με πάρει μετά για να μοθ πει κ τον λογαριασμό(ε δν παίρνοθν κ λίγα)

τα χάπια είναι κ τα δύο αντιβίωση

Κοιτα το να παρεις μια 2η γνωμη δεν σε δεσμευει σε κατι. Ειδικα αν εχεις αμφιβολιες!!! Αντιθετα επιβαλεται. Και μη το σκεφτεσαι. Δικο σου ειναι το γατακι κι εσυ θα φρικαρεις αν κατι παει ασχημα Αν η 2η γνωμη συμπιπτει τοτε μιλας με τη γιατρο για τα υπολοιπα. Καποτε κι εγω ντρεπομουν να παω κ σε αλλο γιατρο. Το ξεπερασα οταν παραλιγο να χασω το γατι μου απο λαθος διαγνωση. Αν ηταν παιδι δεν θα το εκανες; Θα ρισκαρες; Θα ελεγα αν το γατακι ειναι χαλια να ξεκινησεις το πρωι και βλεπεις αναλογα. Ευχομαι τα καλυτερα κ ενημερωνε μας. Πως ειναι τωρα το γατακι;

το πεπιτάκι είναι μια χαρά ζωήρεψε τρώει σαν τρελό μόνο ποθ τ΄ςρα έχει άλλο πρόβλημα...δεν έχει ενεργηθει από προχθές.τησ έδωσα γιαουρτάκι κ λάδι αλλά τίποτα ακόμη...ελπίζω ν μην είναι τίποτα ανησυχιτικό. εθχαριστώ για τισ συμβουλές

Παρατηρησε το και αν επιμεινει μην το αφησεις. Πισω στο γιατρο!!!
Χαιρομαι που ειναι καλυτερα. Μπραβο
:up: :up: :) :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back