Πνευμονικό οίδημα

polimnia11

Νεοφερμένο μέλος

Η polimnia11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
καλησπερα...ο γατος μου εδω και λιγες ωρες επαθε πνευμονικο οιδημα.ειναι μολις 9,5μηνων και το σαββατο που μας περασε τον στειρωσα.οποιος γνωριζει κατι ας μου πει,σας παρακαλω γιατι κοντευω να τρελαθω.υπαρχει περιπτωση να συνδεεται η στειρωση με το οιδημα?αυτη τη στιγμη ειναι με οξυγονο και ορο....και ακομη σε κρισιμη κατασταση...:cry_x:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φίλε μου μας συνέβει ακριβώς το ίδιο, η γάτα μου μία μέρα μετά τη στείρωση παρουσίασε έντονη ταχύπνοια και δύσπνοια, χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε κρίσιμη κατάσταση για πέντε μέρες σε 24ωρη κλινική στο οξυγόνο, με ορούς, βρογχοδιασταλτικά, κορτιζόνες, εξετάσεις κλπ και ευτυχώς τα κατάφερε χάρην της κτηνιάτρου της και των παιδιών στην κλινική.
Χρειάστηκε να λαμβάνει φάρμακα για περίπου ένα μήνα μετά το συμβάν καθώς και αρκετά χρήματα για τη νοσηλεία αλλά ευτυχώς έγινε εντελώς καλά.
Στην δική μας περίπτωση καταλήξαμε ότι η όλη κατάσταση προκλήθηκε από φαρμακευτική αλλεργία ή δυσανεξία στο αντιβιοτικό που της χορηγήθηκε μετά την επέμβαση.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ο γατούλης μου κινδυνεύει..

Περαστικά στο γατούλη. Εύχομαι με όλη μου την καρδιά, γρήγορα να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Απάντηση: Ο γατούλης μου κινδυνεύει..

περαστικα στο γατουλη σου-δεν ξερω κατα ποσο συνδέεται με τη στειρωση,αλλα απο οτι διαβασα και το δευτερο μηνυμα,ισως ναι:/:

ενας απο τους γατουληδες μου(αλλα υποθετω πως δεν ειναι η ιδια κατασταση)ειχε υγρο στους πνευμονες και αιμα και ηταν με ορο,αλλα οχι με οξυγονο,του αδειαζε η γιατρος με σύριγγα το υγρο για καποιες μερες,Τωρα ειναι μια χαρα το ζουζουνι μου!

η αληθεια μου ειναι πως αγχωθηκα τωρα,αυριο το πρωι θα στειρωσω και το τελευταιο αστειρωτο μου γατουλη μου και δεν ειχα ξαναακουσει ποτε για πνευμονικο οιδημα:/:

ευχομαι να πανε ολα καλα για το μικρουλη σου,και παλι περαστικα.........

Απάντηση: Ο γατούλης μου κινδυνεύει!

δυστυχως η καρδουλα μου δε τα καταφερε...δε με νοιαζει πλεον αν ηταν η στειρωση,τα φαρμακα,τα χιλια μυρια....αυτο που με νοιαζει ειναι πως δε θα ξαναδω τη φατσουλα του να με περιμενει το μεσημερι που γυριζω απο τη δουλεια...δε θα κουρνιασει διπλα μου το βραδυ...δε θα παταει στο λαπτοπ για να μου τραβηξει τη προσοχη...καρδουλα μου,μου λειπεις τοσο...

Καλή μου.... Λυπάμαι τόσο... Καλό του ταξίδι, καλή δύναμη σε εσάς.... Κάνατε ό,τι καλύτερο, ό,τι θα έκανε κάθε γατογονιός...Γνώρισε την αγάπη το μαναράκι σας κι αυτό δεν είναι λίγο...

Κουράγιο και καλή δύναμη να ξεπεράσετε τον πόνο σας και να τον θυμάστε πάντα μ'ένα χαμόγελο, γνωρίζοντας κάνατε ό,τι ήταν δυνατόν και οτι "έφυγε" έχοντας ζήσει τις μέρες του γεμάτες από την αγάπη σας. Καλό του ταξίδι... :bye:

Κοίτα θέλει ψυχραιμία και να είσαι κοντά της/του. Έλπιζε και θα πάνε όλα καλά! Περαστικά!:):):) :D

Ουπς sorry δεν τα διάβασα όλα. Τελικα πέθανε. Μάλλον δεν πέθανε γιατί όσο θύμασε τις στιγμες που περάσατε μαζί θα χέρεσαι. Επίσης δεν είναι το τέλος εδώ,εδώ είναι η αρχή για το γατί γιατι εκει που θα παει θα καταλαβει ολες τις λεξεις και τις συμβουλες που του εχεις δωσει με την βοηθεια του θεου και θα προχωρά πάντα με το κεφαλι ψηλα...Και κατι άλλο, αν πραγματικά του έδωσες όλη σου την αγάπη και αφιέρωσες οσες ωρες μπορουσες τοτε θα ειναι κοντα σου.

Καλό του ταξίδι του γλυκούλη :/:

Λυπαμαι τοσο πολυ γι'αυτο που συνεβη στον γατουλη σου..χτες εχασα κι εγω τον αγαπημενο μου Μιμη και δεν ξερω πραγματικα πως ο πονος αυτος
μπορει να εκφραστει με λογια..και παλι λυπαμαι πολυ..καλο ταξιδι στον ομορφο γατουλη σου..η αγαπη σου βρισκεται μαζι του..

πόσο σε καταλαβαίνω...μου λένε να πάρω άλλο γατάκι αλλά δε μπορώ...πέρασαν μόνο 5 μέρες,ακόμη νομίζω ότι θα τον δω.δεν έχω καν μαζέψει τα πραγματά του.εσύ πως έχασες το Μίμη σου?

πόσο σε καταλαβαίνω...μου λένε να πάρω άλλο γατάκι αλλά δε μπορώ...πέρασαν μόνο 5 μέρες,ακόμη νομίζω ότι θα τον δω.δεν έχω καν μαζέψει τα πραγματά του.εσύ πως έχασες το Μίμη σου?
Να μην ακούς τι σου λένε και να κάνεις όπως ακριβώς νοιώθεις. Το πένθος θέλει τον χρόνο του, για σένα δεν ήταν απλά μια γάτα. ΄Ηταν οικογένειά σου.
΄Οσο για το άλλο γατάκι, θα έρθει κάποια στιγμή από μόνο του. Τώρα χρειάζεσαι χρόνο να πενθήσεις αυτό που έχασες και δεν πειράζει που δεν μάζεψες τα πραγματάκια του. ΄Αστα όσο τα χρειάζεσαι και θα έρθει η στιγμή που από μόνη σου θα θελήσεις να τα μαζέψεις.

Καλησπερα, εδω και λιγες μερες δεν επισκεφτηκα καθολου τη σελιδα, ειχα καποια αλλα πραγματα που επρεπε να τακτοποιησω.
Σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια και για το ενδιαφερον σου για τον Μιμη μου.Ειναι περιπου 12 μερες που εφυγε απ'την ζωη.
Ενας πανεμορφος γκρι καλοκαγαθος γατουλης.Προσφατα εμαθα απ,την κτηνιατρο μουοτι ανηκε στη ρατσα Nebelung.Ηταν 3 ετων υγιεστατος..
Ζω στην Παρνηθα σε μια απομονωμενη κατοικια κοντα σε εργοστασιο που βαζουν ποντικοφαρμακα..κι ετσι τον εχασα απ'αυτο το δηλητηριο..
αν και στειρωμενος του αρεσε παρα πολυ να βρισκεται εξω στα κτηματα..καθε απογευμα ερχοταν, εκλεινα τις πορτες και τα παραθυρα και ημουν
ευτυχισμενη που τον ειχαμε στην οικογενεια μας..η αγωνια μας ομως μη του συμβει κατι καθε μερα περναγε απ'το μυαλο..οταν τον πηγαμε στην κτηνιατρο μας ειπε να μην εχουμε πολλες ελπιδες..την επομενη ξημερωματα 7 η ωρα το πρωι πηγαμε να τον δουμε και ο Μιμης ξεψυχησε στα χερια μου.
Το ν'αγαπας ειναι κατι εξαιρετικο αλλα εχει και μια μεγαλη δυσκολη στιγμη..τη στιγμη του αποχωρισμου..θα σου πω φιλη μου αυτο που λεω
και σε μενα καθε μερα..ασε τον χρονο να περασει..και την λυπη οπως αυτη εκφραζεται...
Καλο σου απογευμα..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back