Πνιγμός νεογέννητων

Πραγματικά επειδή βλέπω οτι είσαι ανθρωπος που ενδιαφερεται, αν μπορείς προσεγγισε με κάποιο τρόπο τη γειτονισσα και μιλησε της για τις στειρώσεις. Εν αναγκη προσφερε την βοηθεια σου αν λες οτι ειναι μεγαλη γυναικα και δεν το κατεχει "το σπορ" ή δεν μπορεί να μετακινηθεί..στειρωσεις σε αδεσποτα γίνονται πολυ φτηνα πια απο καποιους κτηνιατρους (τουλαχιστον ας στειρωθουν τα θηλυκα).
Καλες οι καταγγελίες και οι μηνύσεις αλλά αν δεν κανουμε και εμείς κατι δεν θα αλλαξουν τα πράγματα. Εδω αν θελεις μπορουμε να σου πουμε πως μπορείς να πιασεις τις γατουλες και να σου προτεινουμε καποιους κτηνιατρους με καλες τιμές σε στειρωσεις αδεσπότων...με το να αναφερουμε θελω να πω απλώς αυτή τη φρίκη δεν αλλαζουμε την πραγματικοτητα μας...Επισης οι λύσεις που προτείνεις (πχ να μην ταιζονται οι γατες ή να μεταφερθουν τα γατακια απλά το προβλημα μεταφερεται εκτος του οπτικου σας πεδιου οχι οτι λυνεται)..Για να μην παρεξηγηθω με καλη πρόθεση τα λεω ολα αυτά και επειδή μπήκες στον κοπο να κανεις αυτή την καταγγελία προτείνω λύσεις..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λυσεις κι εδω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ... βρε παιδια, και εγω πηγα αστυνομια μια φορα γιατι ειδα καποιο τετοιο περιστατικο. Οι αστυνομοι αδιαφοροι (μη τρελλαθουμε, εχουν και αλλα περιστατικα για να ασχοληθουν). Το κατεγραψαν, αλλα τα ψιψινια ηταν τυχερα γιατι τα μαζεψα και τα δωσα σε δυο γιαγιαδες που φροντιζω. (περνανε ζωη χαρισαμενη γιαγιαδες και γατια τωρα!)

Οταν μου "φολιασαν" το σκυλο μου εκανα μηνυση σε.... αγνωστους..
Ιδια τυχη ειχα, η αστυνομια με αντιμετωπισε ως ..."βλημα" (σου λεει, τωρα ο κοσμος χανεται η κατερινα αρμενιζει - για να μη το θεσω αλλοιως)

Προτεινω η συγκεκριμενη φιλη μας αν μπορει να "παγιδευσει" με καποιο τροπο τις γατουλες ( και ειδικα τις θηλυκες!) και να τις στειρωσει.
Δοξα τω Θεω υπαρχουν πολλοι φιλοζωοι κτηνιατροι που κανουν τις επεμβασεις με ελαχιστα χρηματα ...

Φιλικα
Φρου φρου

Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά επειδή υπήρξαν περιπτώσεις όπου η αστυνομία έκανε τη δουλειά της, νομίζω ότι αξίζει τον κόπο, έστω και για τη σύσταση που λέγαμε πιο πάνω. Φυσικά, εξαρτάται σε ποιον θα πέσεις... Εννοείται πως συμφωνώ με τις στειρώσεις.

να σας ενημερώσω πως ο νόμος έχει πλέον αλλάξει εάν κάνεις μύνηση στην γριά ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ κατευθείαν την συλλαμβάνουν επαυτοφώρο και την βάζουν στην στενή. οποτε πριν ανοίξεις προηγούμενα με τον οποιονδήποτε με μυνήσεις σκέψου πως εάν σου κάνουν και σένα θα περάσεις την νύχτα σου στο κρατητήριο με τον κάθε πικραμένο.

για αρχή πιάστην με ήρεμο τρόπο τη γριά και μίλα της , πες της πως εάν θέλει να στειρώσει τις γάτες της θα την βοηθήσεις και εσύ αυτό να της το τονίσεις. επίσης θα της λές μόνο ότι θέλει να ακούσει και δεν θα έχεις αντιρρήσεις ότι βλακεία και να σου πει. θα της αναφέρεις πολλές φορές ότι θα την βοηθήσεις επίσης πες της ότι χρειαστεί ότι θα είσαι δίπλα της.

καλη η αποψη αλλα συνηθως ειναι αγυριστα κεφαλια!!οτι και να κανεις μπλεγμενος θα βγεις!!!

να σας ενημερώσω πως ο νόμος έχει πλέον αλλάξει εάν κάνεις μύνηση στην γριά ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ κατευθείαν την συλλαμβάνουν επαυτοφώρο και την βάζουν στην στενή. οποτε πριν ανοίξεις προηγούμενα με τον οποιονδήποτε με μυνήσεις σκέψου πως εάν σου κάνουν και σένα θα περάσεις την νύχτα σου στο κρατητήριο με τον κάθε πικραμένο.

Συγνώμη, δηλ κυνδινεύει να περάσει αυτόφωρο επειδή θα την μυνήσει η γριά που έπνιξε τα γατιά, επειδή ήταν μάρτυρας;;;;; Ήμαρτον Παναγία μου!! Τελικά είναι όντως τρελοί οι Ρωμαίοι!!!:blink::blink:

Μια μικρή παρένθεση.... μόνο.:hmm:
Και η εγκατάλειψη των μικρών σε πάρκα ή οπουδήποτε.. είναι

α) και αυτό έμμεση δολοφονία..(απο αυτοκίνητα, σκυλιά, "καλά παιδιά" κλπ κλπ)
β) αυξάνει και εκεί το ΠΡΟΒΛΗΜΑ.. με αποτέλεσμα να βλέπουμε τις μαζικές δηλητηριάσεις...να τρέχουμε εμείς να τα μαζεύουμε από τα δέντρα... τις κούτες... ή να τα θαυμάζουμε λιωμένα στην άσφαλτο.....

και
γ) οπως είπε μια φιλη πιο πάνω....η ΣΤΕΙΡΩΣΗ είναι η μόνη βραχυπρόθεσμη αλλά και μακροπρόθεσμη λύση...:)

δεν νομίζω ότι θα βγάλετε άκρη με μια 80+ χρονών γυναίκα, ούτε μπορείς να την στείλεις αυτόφορο μπορεί να σας μείνει και στα χέρια, ίσως η καλύτερη λύση είναι να πάει μια φιλοζωική να πάρει τα ζωντανά και να μην εμπλακείς παραπάνω:/:

Ενδιαφερουσες οι απαντησεις σας και σας ευχαριστω για το ενδιαφερον.
Πως εχουν τα πραγματα μερικες μερες μετα.
Επικοινωνησα με τη φιλοζωικη εταιρεια η οποια δεν ειναι σε θεση να ενεργησει (τι σημαινει οταν λενε ενεργειες βεβαια δεν μου διευκρινηστηκε) εφοσον δεν υπαρχει μυνηση (που χωρις μαρτυρες δεν θα φερει αποτελεσμα ετσι κι αλλιως μου επιβαιβεωσε νομικη συμβουλος της φιλοζωικης) . Προσφερθηκε ομως (η φιλοζωικη) να επικοινωνησει τηλεφωνικως με την 82χρονη προκεινμενου να της εφιστησει την προσοχη πανω στο θεμα (στειρωσεις, συνεπειες του νομου
για το ειδεχθες της εγκλημα κλπ). Η απαντηση που πηρα σημερα ειναι οτι δεν
την βρηκαν στο τηλεφωνο παροτι η 82χρονη ηταν ολη μερα εχθες στο σπιτι και το τηλεφωνο της λειτουργει αψογα καθως το ελεγξα πριν απο λιγο.
Με τη θεια/δολοφονο δεν επικοινωνησαν διοτι ανεχωρησε για ταξιδι στο εξωτερικο. Η ιδια η φιλοζωικη τελικως εριξε το μπαλακι σε μενα οσον αφορα ενεργειες που θα πρεπει να γινουν.
Επισης..
Γυρνωντας απο το τριημερο παρατηρω εδω και 2 μερες οτι οι 3 απο τις 5 γατες της 82χρονης δεν εχουν εμφανιστει πουθενα. Ισως τελικα επιβεβαιωνεται η πληροφορια που ειχα λαβει οτι τις επνιξε/φολωσε η κατι αλλο.
Οι ενεργειες που μενει να κανω:
Οσον αφορα την 82χρονη , δεν μπορω και δεν θελω να την προσεγγισω καθοτι προκειται για στρυφνο ανθρωπο και οποιαδηποτε επικοινωνια μονο σε καυγα θα καταληξει.
Οσον αφορα τη θεια μου, Ετοιμαζω μια επιστολη που θα την ταρακουνησει απο τη θεση της και θα βαλει φωτια πανω στο κεφαλι της και πολυ πιθανον να αλλαξει και τα μυαλα της 82χρονης καθως θα περιεχει συνημμενα τους ρολους της φιλοζωικης(απο τον επισημο ιστοχωρο). Δηλαδη η 82χρονη θα ενημερωθει μεσω της θειας μου γραπτως. Αυτα.

Παρατηρηση: Ανεφερα σαν μια λυση το Ζαππειο γιατι νομιζω πως εκει υπαρχουν φιλοζωοι που επισκεπτονται και ταιζουν τα αδεσποτα.Αν κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με :)

Τα ίδια με μένα δηλαδή... γιατί και εγώ πέρσι, πέρασα απο μια Φιλοζωική, και μιλώντας επί μισής ώρα με Κτηνίατρο και παραθέτοντας το πρόβλημά μου...

Η απάντηση ήταν η κλασική . Μάρτυρες, μήνυση κλπ κλπ.... Μα λέω δεν έχω, αλλά τον ξέρω
99,9 %!!! και μου λέει δεν γίνετε τίποτα... :hmm:

Και φυσικά ο δικός τους ρόλος σε όλα αυτά άφαντος!

Έτσι πείρα τα βουνά και τους δρόμους και στειρώνω, και εύχομαι να μην τον πετύχω.....:mad:

Παρατηρηση: Ανεφερα σαν μια λυση το Ζαππειο γιατι νομιζω πως εκει υπαρχουν φιλοζωοι που επισκεπτονται και ταιζουν τα αδεσποτα.Αν κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με :)

Απ' όσο ξέρω στο Ζάππειο δραστηριοποιούνται οι Εφτάψυχες, οπότε θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις μαζί τους. Μιλάμε για αυτές τις δύο γάτες που απέμειναν ή για περισσότερες; Καλό θα ήταν να στειρωθούν πριν από τη μεταφορά, για να μην φορτωθούν αστείρωτα ζώα που θα αρχίσουν να γεννάνε.:/:

Υπαρχει και η λυση της καμερας σε περιοχες που κινδυνευουν ζωα να ξερετε δεν κοστιζει τιποτα και την εγκαθιστατε σε καποιο μπαλκονι αν δεν ξερετε ποιος βαζει φολες.

Θα σας αναφερω περιστατικο σο πανόραμα : εριξαν φολα σε σκυλακι δεν ειχαμε μαρτυρα αλλα εγινε μυνηση κατ αγνωστων και κολληθηκαν αφισσες μιλησαμε σε ολους στη γειτονια και εξακολουθοπυν να μπαινουν αφισσες αποτελεσμα? Σταματησαν οι φολες. Γι αυτο αφηστε τους νομους κατα μερος, παρετ τηλ ενα δικηγορο και μερικες φορες και δυο τρεις και ενεργηστε οπως εχετε δικαιωμα να κανετε ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. Εαν το κανετε θα σταματησουν εαν δε το κανετε θα συνεχισουν ειναι απλο. Οι φλοζωικες δεν αντικαθιστουν τον πολιτη μπορουν να προσφερουν μονο συστασεις και νομικη στηριξη δωρεαν συνηθως. Δραστε εσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back