Ποδαράκια που μυρίζουν;;;

Raktia

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα.
Ξέρω ότι ακούγεται τρελό, κι εγώ το ίδιο θα έλεγα, αλλά εκεί που είχα την Χαρά μου αγκαλιά και της φιλούσα την κοιλίτσα, ξαφνικά μου ήρθε μια οσμή που μου φάνηκε μάλλον ανθρώπινη. Έψαξα να δω μήπως έχω κανένα παπούτσι αθλητικά κάτω από το κρεβάτι μου κοιταξα από εδώ, κοίταξα από εκεί...τίποτα! Και εκεί που έχω την Χαρά πάνω μου και αρχίζει να μου πατάει την μούρη, νάτη πάλι η μυρωδιά. Και έρχεται από το χεράκι της. Την πρώτη φορά λέω, δεν γίνεται, θα έπαιζε με τίποτα παπούτσια και θα της έμεινε. Αλλά για μεγάλη μου έκπληξη το συνάντησα και άλλη φορά και για να μην με λένε τρελή έβαλά και την μάνα μου να το μυρίσει και συμφώνησε. Και έρχεται από το ροδαλό πατουσάκι της. Γίνεται; Μπορεί το πόδι της Χαράς μου να μυρίζει όντως... ΠΟΔΑΡΙΛΑ;:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως είναι σκ@@τίλα??? Απλά τα έπιασε την ώρα που τα σκέπαζε???:P:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μήπως όταν κάνει την ανάγκη της τα πατάει;Η μήπως παίζει με τα κακάκια της;

Μήπως όταν κάνει την ανάγκη της τα πατάει;Η μήπως παίζει με τα κακάκια της;

το σκέφτηκα κι έγω και θα ήταν πολύ λογικό όντως. Αλλά δεν κάνει τέτοιες σκανταλιές. και εκτός αυτου έχει τύχει να της πλύνω τα ποδαράκια και ενώ δεν έχει παει στην άμμο να μυρίζει παλι μετά.
Το ξέρω ότι ακούγεται τρελό αλλά....
Και είναι μόνο το δεξι. Αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως έχει τσιμπήσει κανένα μήκυτα.

Δεν νομίζω ότι υπάρχουν τέτοιοι μύκητες... των ποδιών δηλ σαν τους δικούς μας. (δεν ξέρω κιόλας σίγουρα...) Εγω πιστεύω ότι απλά.. έπιασε ή πάτησε κάπου που δεν έπρεπε...

Και εξηγείται και γιατί είναι μονο το δεξί.:)

Επίσης, μπορεί όντως να μυρίζει ποδαρίλας.. άν έπαιζε με κανένα αθλητικό παπούτσι σας.. και έχωνε το χεράκι μέσα. Το έχω πάθει, και αυτό, και με τα κακάκια.

Δεν νομίζω ότι υπάρχουν τέτοιοι μύκητες... των ποδιών δηλ σαν τους δικούς μας. (δεν ξέρω κιόλας σίγουρα...) Εγω πιστεύω ότι απλά.. έπιασε ή πάτησε κάπου που δεν έπρεπε...

Και εξηγείται και γιατί είναι μονο το δεξί.:)

Επίσης, μπορεί όντως να μυρίζει ποδαρίλας.. άν έπαιζε με κανένα αθλητικό παπούτσι σας.. και έχωνε το χεράκι μέσα. Το έχω πάθει, και αυτό, και με τα κακάκια.

Τα έχω σκεφτεί όλα αυτα αλλά δεν έχει γίνει τιποτα απ'όλα.

Τότε... δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο, παρα την επόμενη φορά που θα τον πας στον γιατρό να του το αναφέρεις..:hmm:

Τι να πω...

Τότε... δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο, παρα την επόμενη φορά που θα τον πας στον γιατρό να του το αναφέρεις..:hmm:

Τι να πω...

αν το κοριτσακι μου δεν έχει τίποτα τελικά, θα το διασκεδάσω πολύ, που μια παλάμη ζωάκι μυρίζει σαν να περπάταγε με κλειστα παπούστια όλη μέρα.;)

Έχεις τσεκάρει αν έχει τρυπώσει κανένα αγκαθάκι ανάμεσα στα δακτυλάκια της και έχει μαζέψει απόστημα? Τα νύχια της είναι εντάξει? Μήπως έχει κανένα μικροτραυματισμό που μολύνθηκε?
Δεν ξέρω αν οι ανθρώπινοι μήκυτες (athlete's foot) μεταδίδονται στα γατοπατούσια. Υποτίθεται οτι χρειάζονται υγρό & ζεστό περιβάλλον για να αναπτυχθούν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back