Ποιά είναι η γνώμη σας;

ΟΥΡΑΝΙΑ

Περιβόητο μέλος

Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
Θα ήθελα να ζητήσω την άποψή σας σε ένα θέμα που μου φαίνεται περίεργο. Έχω μαζέψει όπως πολλοί θα ξέρετε στο σπίτι το τρίτο γατάκι από αυτά που υπήρχαν στην πυλωτή μου (τα δύο τα έχω ήδη δώσει) για να το ηρεμήσω λίγο και να το δώσω σε μια κοπέλα που ενδιαφέρεται. Το γατάκι έχω καταφέρει σε 3 μέρες να το ηρεμήσω αρκετά, να το χαϊδεύω χωρίς γάντια (όχι άνετα βέβαια) και να παίζει σαν τρελό με τον Αιμιλιάκο μου. Αυτό που παρατήρησα σήμερα όμως είναι ότι έχει οίστρο:blink:. Στήνει το πωπουδάκι του στον Αιμίλιο και φωνάζει συνέχεια. Είναι δυνατό ένα γατάκι που δεν έχει ξεπεράσει τους 5 μήνες να έχει οίστρο???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορεί, μπορεί και να μην είναι 5 μηνών ;) Έχω μια γατούλα που είναι 6 μηνών και είναι σαν 2 μηνών.

Το σήκωμα του ποπού είναι και απλό σημάδι χαράς.. το κάνουν και τα αρσενικά, δεν είναι απαραίτητα σημάδι οίστρου.:)

Δύσκολο να είναι οίστρος, μάλλον είναι ζουζούνισμα... :)
αν έχεις αμφιβολίες θα παρουσιάσει και τα άλλα σημάδια του οίστρου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι αλλα φωναζει κιολας....εντονες φωνες Ρανια?:hmm:

Καλέ του στήνεται και παίζει τα πίσω ποδαράκια της:)

Δεν είναι απαραίτητο οίστρος. Έτσι κάνουν και ζουζούνισμα....:hmm:

Θέλουμε φωνές.... τούμπες... πριου πριου...

Του στήνετε απο μόνη της, ή όταν την χαϊδεύεις εσυ στην πλάτη????

Καλέ φωνάζει κιόλας απλά με μπερδεύει χμμ. Ίσως είναι στην αρχή ακόμα και είναι μπερδεμένη:)

ναι αλλα φωναζει κιολας....εντονες φωνες Ρανια?:hmm:

Ναι έντονες Γιούλη απλά στην αρχή νόμιζα ότι ήταν επειδή την έκλεισα σπίτι:) κι ακόμα δεν το έχω ξεκαθαρίσει

Δεν είναι απαραίτητο οίστρος. Έτσι κάνουν και ζουζούνισμα....:hmm:

Θέλουμε φωνές.... τούμπες... πριου πριου...

Του στήνετε απο μόνη της, ή όταν την χαϊδεύεις εσυ στην πλάτη????

Εγώ την χαιδεύω αλλά είναι στην τσίτα δεν είναι ακόμα εξημερωμένη πλήρως. Την χαϊδεύω μεταξύ χουυυυυ αλλά της αρέσει κι όλας:lol:

Εγώ λεω όχι. Είναι διχασμένη.:)

Ρε το γκριζοτσουρδάκι. Κι ο δικός μου ο μπουνταλάς την σβερκώνει. Τώρα από την κούραση κοιμόνται και οι δύο:lol:

Ρε το γκριζοτσουρδάκι. Κι ο δικός μου ο μπουνταλάς την σβερκώνει. Τώρα από την κούραση κοιμόνται και οι δύο:lol:
τη σβερκωνει κιολας? :blink:
οιστρος οιστρος:P:lol:

...... :redface: λες??? Μην μιλάς καθόλου... 1 μήνα πρίν.. θα έτρεχες μάνα!!!:lol:

τη σβερκωνει κιολας? :blink:
οιστρος οιστρος:P:lol:

...... :redface: λες??? Μην μιλάς καθόλου... 1 μήνα πρίν.. θα έτρεχες μάνα!!!:lol:

Καλέ τον άφηνα άμα δεν ήταν στειρωμένος?:lol:. Αλλά τόσο μικρή η ξ......λη.:blink:

Καλέ τον άφηνα άμα δεν ήταν στειρωμένος?:lol:. Αλλά τόσο μικρή η ξ......λη.:blink:
Λολιτα να τη φωναζεις;):P:lol:

Αλλά τόσο μικρή η ξ......λη.:blink:

Ναι, το έχει αυτό η σημερινή νεολαία...:/::/: Απο μικρά στα βάσανα....:lol:

Άντε και Γιαγιά...:P:up:

Ναι, το έχει αυτό η σημερινή νεολαία...:/::/: Απο μικρά στα βάσανα....:lol:

Άντε και Γιαγιά...:P:up:

Καλέ σε άλλη μαμά θα πάει:). Ελπίζω να μην μου την στείλει πακέτο πίσω:lol:

το ξέρω.. πλάκα κάνω.:D

Μα φταίει το κορίτσι; Με τέτοιο κούκλο; Άσε που πρόσφατα στειρώθηκε ο Αιμίλιος και θα της "μυρίζει" και λίγο αντρίλα:lol::lol::lol:Πάντως, έχω διαβάσει και για εξαμηνήτικες μαμάδες, αλλά, παίζει και αυτό που λέει η Τζούλια, να είναι απλά χαριτωμενιές:D
Πάντως, κίνδυνο δεν έχει όσα σβερκώματα και να της κάνει:up:

παιδια εμενα ζευγαρωσαν 6 μηνων η μελινα κ ο παρασκευας, ευτυχως η μελινα δεν εμεινε εγκυος. που να το φανταστω οτι τοσο μικρα θα ζευγαρωσουν. οταν τα ειδα τρελαθηκα. οποτε μπορει κ να συμβαινει να εχει οιστρο:confused:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back