ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
18-02-09
16:18
Μα φταίει το κορίτσι; Με τέτοιο κούκλο; Άσε που πρόσφατα στειρώθηκε ο Αιμίλιος και θα της "μυρίζει" και λίγο αντρίλαΠάντως, έχω διαβάσει και για εξαμηνήτικες μαμάδες, αλλά, παίζει και αυτό που λέει η Τζούλια, να είναι απλά χαριτωμενιές
Πάντως, κίνδυνο δεν έχει όσα σβερκώματα και να της κάνει![]()
Καλέ το αγόρι μου με έβγαλε ασπροπρόσωπη. Από πίσω του τρέχει η άτιμη. Και όλο χαριτομενιά

παιδια εμενα ζευγαρωσαν 6 μηνων η μελινα κ ο παρασκευας, ευτυχως η μελινα δεν εμεινε εγκυος. που να το φανταστω οτι τοσο μικρα θα ζευγαρωσουν. οταν τα ειδα τρελαθηκα. οποτε μπορει κ να συμβαινει να εχει οιστρο![]()
Καλέ αυτή δεν είναι σίγουρα 6 μηνών. Το πολύ πολύ να είναι 5 τίποτα παραπάνω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vitis vinifera
Νεοφερμένο μέλος
Ο Vitis vinifera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
21-02-09
23:55
Χαιρετώ όλη τη γατο-παρεούλα μιας και είναι το 1ο μου post στο forum. 
Όταν βρήκα την Ήρα μου (βλ. avatar), ο κτηνίατρος μου είπε ότι ήταν 3 μηνών. Σε 1 μήνα περίπου άρχισε τα γνώριμα ερωτικά κελεύσματα
Αμέσως επισκέφτηκα τον γιατρό της και αφού την εξέτασε διαπίστωσε ότι πρόκειται για σεξουαλική πρωιμότητα.
Η πρώιμη σεξουαλική ωρίμανση δεν συνοδευόταν από αντίστοιχη ωρίμανση του σώματος και ο γιατρός έκρινε σκόπιμο να καταπραΰνει τις ορμές με κάποιες ενεσούλες. Μας ενημέρωσε ότι υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα μόλυνσης του γεννητικού συστήματος και σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να προχωρήσουμε σε αφαίρεση γεννητικών οργάνων. Δυστυχώς η Ήρα σε 1 εβδομάδα εμφάνισε πυομήτρα και έπρεπε υποχρεωτικά να προχωρήσουμε σε επέμβαση αφαίρεσης.
Πέρα από το ότι το Ηράκι δεν θα γίνει ποτέ μανούλα, μεγαλώνει φυσιολογικά και γεμίζει την ζωή μας !

Όταν βρήκα την Ήρα μου (βλ. avatar), ο κτηνίατρος μου είπε ότι ήταν 3 μηνών. Σε 1 μήνα περίπου άρχισε τα γνώριμα ερωτικά κελεύσματα

Αμέσως επισκέφτηκα τον γιατρό της και αφού την εξέτασε διαπίστωσε ότι πρόκειται για σεξουαλική πρωιμότητα.
Η πρώιμη σεξουαλική ωρίμανση δεν συνοδευόταν από αντίστοιχη ωρίμανση του σώματος και ο γιατρός έκρινε σκόπιμο να καταπραΰνει τις ορμές με κάποιες ενεσούλες. Μας ενημέρωσε ότι υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα μόλυνσης του γεννητικού συστήματος και σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να προχωρήσουμε σε αφαίρεση γεννητικών οργάνων. Δυστυχώς η Ήρα σε 1 εβδομάδα εμφάνισε πυομήτρα και έπρεπε υποχρεωτικά να προχωρήσουμε σε επέμβαση αφαίρεσης.
Πέρα από το ότι το Ηράκι δεν θα γίνει ποτέ μανούλα, μεγαλώνει φυσιολογικά και γεμίζει την ζωή μας !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα.
22-02-09
00:04
Καλέ το αγόρι μου με έβγαλε ασπροπρόσωπη. Από πίσω του τρέχει η άτιμη. Και όλο χαριτομενιά![]()
Τι το ξάχνετε, φταίει που είναι κούκλος ο Λίλος!!!

Το'χουμε εμείς τα πορτοκαλόγατα!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
22-02-09
00:10
Χαιρετώ όλη τη γατο-παρεούλα μιας και είναι το 1ο μου post στο forum.
Πέρα από το ότι το Ηράκι δεν θα γίνει ποτέ μανούλα, μεγαλώνει φυσιολογικά και γεμίζει την ζωή μας !![]()
Να σου ζήσει η μικρούλα Ηρούλα
. Εμένα μια μέρα του στηνόταν. Τώρα παίζουν φυσιολογικάΤι το ξάχνετε, φταίει που είναι κούκλος ο Λίλος!!!
Το'χουμε εμείς τα πορτοκαλόγατα!![]()
Είδες Νίκη μου? Κι ο άτιμος πως την προσέχει πως παίζει μαζί της. Αφού λέω πως θα του την πάρω τώρα για να την δώσω
. Για να δούμε. Η μικρή πάντως δεν το περίμενα να συνεργάζεται τόσο καλά. Χρησιμοποιεί άμμο ονυχοδρόμιο παίζει με λέισερ. Ακόμα χαϊδεύεται με δυσκολία βέβαια γιατί φοβάται αλλά ούτε λόγος για νύχι πια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum