escape
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπαίνω στο σπίτι πτώμα από τη δουλειά και βλέπω ότι στην είσοδο του σπιτιού, που είχα επιμελώς καθαρίσει το μεσημέρι πριν φύγω, είχαν κάνει ...τα τσισάκια τους (που θα έλεγα χαριτωμένα ΑΝ δεν είχα νεύρα!) Πως να καταλάβω ποιά από τις δύο το έκανε! Φώναξα, αλήθεια είναι, και οι αντιδράσεις τους δε με βοήθησαν...Η μία με κοίταζε ανέκφραστη (στυλάκι "τι λέει η τρελλή") και η άλλη έτρεξε πανικόβλητη πίσω από τον καναπέ όπως κάνει και όταν μπαίνει κόσμος στο σπίτι. Τώρα σα να μη συμβαίνει τιποτα μου τρίβονται!
Και σας ρωτώ: τι κανουμε σε τετοιες περιπτώσεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
escape
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ζουνε μεσα. Δε συνηθιζουν τετοια. Πηγαινουν κανονικα στην αμμο τους εκτος απο μια δυο φορες που εκλεισε η μπαλκονοπορτα
και φυσικα τοτε δε τις μαλωσαΔεν ελειπα πιο πολυ απο το συνηθισμενο. Σαν τι θα ηθελαν να μου πουν? Φερονται σαν φυσιολογικες γατες, καθε μια με το χαρακτηρα της, βγαινουν 1-2 φορες εξω για βολτα
Εννοεις κατι σε αντιποινα?
Ismini
Διάσημο μέλος
Τα αρσενικα ειδικα μαρκαρουν ετσι τις περιοχες τους.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Παίρνουμε τη σφουγγαρίστρα και καθαρίζουμε τραγουδώντας το ΄΄νοιάσου βρε γατούλα με τη ροζ μυτούλα γατούλα μου μικρήηηηη….΄΄Και σας ρωτώ: τι κανουμε σε τετοιες περιπτώσεις?

purina
Πολύ δραστήριο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
escape
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ βρε παιδιά!
Δεν το είχα σκεφτεί ότι αρκεί απλά να τα μαζέψω!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool