Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
και αυτο πιο πολυ για να βγω απο τον μπελα μιας νεας συνδεσης σε αλλη εταιρεια.
Η τηλεφωνητρια ηταν ομως "κατηγορηματικη",μπορω να κανω ανανεωση αλλα δεν δικαιουμαι τα συν που θελω, αυτα ειναι ΜΟΝΟ για νεους συνδομητες.
Προφανως εννουσε οτι πρεπει να κανω διακοπη και μετα εκ νεου συνδεση(μιλαμε πιο χαζοι και απο δημοσια υπηρεσια).Την Παρασκευη θα παω στα κεντρικα(Μητροπολεως 113) να ρωτησω μπας και βγαλω ακρη.

Αλλα αρχισα να φλερταρω με την ιδεα του connex-talk.Πειτε μου την γνωμη σας για τα πακετα που υπαρχουν σημερα, και ποσο ευχαριστημενοι εισαστε απο την συνδεση σας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εντυπωσιάστηκα γιατί και ήταν πολύ εύκολο να γίνει η διαδικασία ( μου στείλαν τα πάντα με κούριερ) η αίτηση έγινε τηλεφωνικά και η όλη διαδικασία έγινε νωρίτερα από τις μέρες που μου είπαν! Επίσης έχει καλές προσφορές και το ιντερνετ είναι όντως γρήγορο (δόξα στο speedtest). Η εξυπηρέτηση πελατών είναι πάντα ευγενικότατη και μάλιστα σου εξηγούν τα πράγματα όπως έχουν χωρίς να αποφύγουν τίποτα.
Ελπίζω να σε βοήθησα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Πολύ καλή επίσης πρέπει να είναι και η On αλλά δεν έχει διαθεσιμότητα σε όλη την Ελλάδα.
menia
Δραστήριο μέλος
maroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εφυγα τρέχοντας από την Tellas. Το μισό μήνα είχανε τεχνικά προβλήματα και δεν είχα ίντερνετ. Από τα μέσα καλοκαιριού έχω HOL double play και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Καμία σχέση με πριν. Και στην ταχύτητα και στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση.
Μια απο τα ιδια είχα και εγω οταν έβαλα tellas τι τράβηξα δεν περιγράφεται!!!!! Δεν ειχα τλφ για 2 βδομάδες συν οτι υπήρχαν ωρες που δεν ειχα καθόλου γραμμη, χτυπούσε το τηλέφωνο αλλα εγω δεν άκουγα τίποτα..εκει που μιλούσα επεφτε ξαφνικά, αργη γραμμη στο ιντερνετ ασε που ακουγα και διάφορες γιαγιάδες στην γραμμη να συνομιλουν και να ακουν και αλλοι τι ελεγα..σωστο θρίλερ

Επέστρεψα πάλι ΟΤΕ και ησύχασε το κεφάλι μου αυτο δεν σημαινει οτι οποιος εχει καποιον αλλον πάροχο δεν ειναι ευχαριστημένος απλα εγω ήμουν άτυχη, ουτε να το θυμάμαι δεν θέλω
Raisa
Περιβόητο μέλος

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
μπορείτε να δείτε στατιστικά των εταιριών και να μετρήσετε την ταχύτητα που έχετε στο https://speedtest.net από εκεί διάλεξα την τελλας κι ας μην είναι η πρώτη.
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Δεν λέω στην αρχή μπορεί να έχουν κάποια προβλήματα μέχρι να συνδεθούν αλλά μη ξεχνάμε ότι είναι καινούργιες εταιρείες, φανταστείτε πως ήταν ο ΟΤΕ τα πρώτα χρόνια. Τέλος πάντων έχω γλυτώσει του κόσμου τα χρήματα από τότε που άλλαξα εταιρείαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pan8hras
Νεοφερμένο μέλος
maroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ είχα forthnet πριν και δεν ειχα ιντερνετ τις μισες μερες.Οταν έπρεπε να τηλεφωνησω για παραπονα,επρεπε να εχω και καποιον να μου κρατα το χέρι που βαστουσε το ακουστικό για να μην πάθω αγκυλωση.Εχω κλεισει και τρεις ωρες στο τηλεφωνο...Στο Βόλο έχω connex πλεον,μολις τελειωσε η συνδεση εκοψα τη forthnet(εχε υποψιν σου ότι πρεπει να πας δυο μηνες πριν ληξει γιατι μετα φορτωνεσαι δυο μηνες που πληρωνεις χωρις να εχεις συνδεση).Με τον ΟΤΕ ειμαι πολυ ευχαριστημενη,εχω την ταχυτητα που πληρωνω και δεν εχω διακοπες.Στην Καλυμνο εχω ασυρματο οποτε δεν σε ενδιαφερει φανταζομαι...
Καλα και εγω είχα μια απο τα ίδια στην υπηρεσία εξυπηρέτησης της tellas συν την αγκύλωση η μεγαλύτερη αναμονή ήταν 40 λεπτα για να μην πω και για τις δικαιολογίες που άκουγα οταν τους ελεγα τα προβλήματα που είχα στην σύνδεση..

Οτι φταίνε οι κατανεμητές, οτι κάνουν έργα στην περιοχή, οτι θα φτιάξει απο ωρα σε ωρα και ειναι προσωρινο και έκανε μια μέρα και βάλε, και το κουφο απ'ολα οταν τους ειπα για τις συνομιλίες που ακουγα απο μέσα μου ειπαν οτι μου παρακολουθούν το τηλέφωνο

Με το connex δεν εχω πρόβλημα εχω 4 ταχύτητα και κανένα παράπονο επέστρεψα και ησύχασα αυτο δεν σημαινει και το λεω και παλι οτι αν πας σε κάποιον αλλον πάροχο θα εχεις πρόβλημα.
Εγω ομως είχα και επεστρεψα
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλαξα εδώ και 2 χρόνια τη φόρθνετ λόγω ότι κόντευα κι εγώ να πάθω αγκύλωση και είμαι στην άλτεκ-τελεκομς εδώ και 2 χρόνια. Ασχετοι από τεχνικής άποψης και καθόλου καλή ( ξαφνικά σε πετάει έξω από τη σύνδεση), αλλά επειδή χρειάζομαι το ίντερνετ και δεν μπορώ να μείνω 15-30 ημέρες χωρίς, μέχρι να συνδέσουν άλλη εταιρεία, δεν το αλλάζω.
Πάντως πρόβλημα σύνδεσης που είχα και μου λέγαν βλακείες του τύπου...βγάλε το μόντεμ για να δεις αν δουλεύει - συνδέεσαι με το ίντερνετ!!!

, ήρθε τεχνικός του ΟΤΕ για να δει το δίκτυο και μου έδωσε ο άνθρωπος τη λύση...μου είχαν δώσει λάθος συνδεσμολογία!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Θα το ψαξω περισσοτερο.Φοβομουμ τις πιο "μικρες" εταιριες, για αυτο ταλαντευομουνα μεταξυ forthnet και OTE, αλλα βλεπω οτι υπαρχουν θετικες γνωμες και για αυτες.
Nehalennia ευχαριστω για το link.

moykelis το συμβολαιο που εχω με την forthnet γραφει ρητα 30 μερες πριν πρεπει να τους ειδοποιησω οτι θελω να διακοψω την συνδεση γιατι αυτοι να μου χρεωνουν ολοκληρο δημηνο.
Την παρασκευη θα παω και θα δω τι θα μου πουν. Ευχαριστω

elvenstar
Επιφανές μέλος
H HOL δεν είναι καθόλου μικρή ειναι του μπρμπα-Κόκκαλη.Φοβομουμ τις πιο "μικρες" εταιριες, για αυτο ταλαντευομουνα μεταξυ forthnet και OTE,

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτό το λινκ είναι καλό εργαλειάκιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Εγώ θα δοκιμάσω με την νετ1 είναι πολύ καλή στη σύνδδεση που έχει ο φίλος μου...Και τώρα που μετακομίζω έκανα αιτησούλα...Στις 20/9 ληγει το 12μηνο συμβολαιο που εχω με την forthnet(2play). Aρχικη μου σκεψη ηταν να παραμεινω στη forthnet.Σε μια πρωτη τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα μαζι τους,ρωτησα αν μπορω να κανω ανανεωση συνδρομης για αλλους 12μηνες με την προυποθεση οτι θα εχω τα συν που εχει τωρα το πακετο(60 λεπτα προς κινητα και Wi-Fi modem)
και αυτο πιο πολυ για να βγω απο τον μπελα μιας νεας συνδεσης σε αλλη εταιρεια.Η τηλεφωνητρια ηταν ομως "κατηγορηματικη",μπορω να κανω ανανεωση αλλα δεν δικαιουμαι τα συν που θελω, αυτα ειναι ΜΟΝΟ για νεους συνδομητες.
Προφανως εννουσε οτι πρεπει να κανω διακοπη και μετα εκ νεου συνδεση(μιλαμε πιο χαζοι και απο δημοσια υπηρεσια).
Την Παρασκευη θα παω στα κεντρικα(Μητροπολεως 113) να ρωτησω μπας και βγαλω ακρη.
Αλλα αρχισα να φλερταρω με την ιδεα του connex-talk.Πειτε μου την γνωμη σας για τα πακετα που υπαρχουν σημερα, και ποσο ευχαριστημενοι εισαστε απο την συνδεση σας.![]()
Αντε να δούμε...24 mbps αμεση εξυπηρέτηση σε περίπτωση βλάβης(την επόμενη μέρα έρχονται και σου το φτιάχνουν ή στο αντικαθιστούν το ρούτερ)και γρηγορη εγκατάσταση αρχική αλλά όλα αυτά θα πρέπει να σας τα πω όταν μπουν και σε εμένα....
Προς το παρόν αναμένουμε!!!!
Athens_K
Νεοφερμένο μέλος
εγώ στο πατρικό μου forthnet έβαλα (ποτέ πρόβλημα όλα comple), τώρα που μετακόμισα πάλι forthnet θα βάλω, όσον αφορά το support τα πράγματα όταν παραιτήθηκα απο το συγκεκριμένο τμήμα ήταν πολύ καλύτερα από ότι τα αρχικά. Γενικώς προτείνω forthnet. Κατα τη γνώμη μου (και όχι γιατι δούλευα εκεί) είναι ο καλύτερος εναλλακτικός μετά τον ΟΤΕ. Τellas χάλια , και εκεί είχα φίλο που δούλευε. On Telecom αν πάρεις το πακέτο με την τηλεόραση την έκατσες. δεν θα δείς πάνωψ απο 100 ΜΒ/sec ΠΟΤΕ! (το ξέρω γιατί έχω συνδέσει άπειρα πακέτα σε φίλους που την διαλέξαν), οτέ δεν θα βάλω ποτέ λόγω της τιμής τους. Αυτά. (Όποιος έχει πρόβλημα με forhtnet μου λέει σε pm , έχω ακόμα φιλαράκια απο εκεί
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ποια είναι η τιμή για τα 24 στην forhtnet Athens_K; (τα οποία δεν είναι ποτέ 24 σε καμία εταιρεία βέβαια, αλλά λέμε τώραΟχι μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου, δουλεύει ένας φίλος μου στο support της νετ1....χάλια....
εγώ στο πατρικό μου forthnet έβαλα (ποτέ πρόβλημα όλα comple), τώρα που μετακόμισα πάλι forthnet θα βάλω, όσον αφορά το support τα πράγματα όταν παραιτήθηκα απο το συγκεκριμένο τμήμα ήταν πολύ καλύτερα από ότι τα αρχικά. Γενικώς προτείνω forthnet. Κατα τη γνώμη μου (και όχι γιατι δούλευα εκεί) είναι ο καλύτερος εναλλακτικός μετά τον ΟΤΕ. Τellas χάλια , και εκεί είχα φίλο που δούλευε. On Telecom αν πάρεις το πακέτο με την τηλεόραση την έκατσες. δεν θα δείς πάνωψ απο 100 ΜΒ/sec ΠΟΤΕ! (το ξέρω γιατί έχω συνδέσει άπειρα πακέτα σε φίλους που την διαλέξαν), οτέ δεν θα βάλω ποτέ λόγω της τιμής τους. Αυτά. (Όποιος έχει πρόβλημα με forhtnet μου λέει σε pm , έχω ακόμα φιλαράκια απο εκεί)

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Οποτε βασικα σκεφτομαι σοβαρα το connex,αλλα θα κανω μια ερευνα να δω και τι αλλο καλο παιζει στην περιοχη μου, γιατι νομιζω οτι η περιοχη εχει σημασια.
Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για το ενδιαφερον και τις συμβουλες σας.

julia
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool