Ποιά σύνδεση ADSL προτιμάτε;

Εγώ έχω το conn-x του ΟΤΕ και είμαι πολύ ευχαριστιμένη από την ταχύτητα (έχω 4mbps) και από την εξυπηρέτηση.. Μπορεί να πληρώνεις παραπάνω στον ΟΤΕ αλλά είναι σταθερή αξία. Ούτε διακοπές είχα ποτέ ούτε κανένα πρόβλημα.. Όλες αυτές τις νέες εταιρείες δεν τις πολυεμπιστεύομαι ακόμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ έχω το conn-x του ΟΤΕ και είμαι πολύ ευχαριστιμένη από την ταχύτητα (έχω 4mbps) και από την εξυπηρέτηση.. Μπορεί να πληρώνεις παραπάνω στον ΟΤΕ αλλά είναι σταθερή αξία. Ούτε διακοπές είχα ποτέ ούτε κανένα πρόβλημα.. Όλες αυτές τις νέες εταιρείες δεν τις πολυεμπιστεύομαι ακόμα.

Και εγω για αυτον ακριβως τον λογο τον σκεφτομαι τον ΟΤΕ.Εχω ακουσει ομως, οτι το ασυρματο modem εχει προβληματα με το antivarious?:hmm:
Iσχυει οντος κατι τετοιο? :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικα σημερα πηγα στο κεντρικα της forthnet και τους ρωτησα.Μου ειπαν οτι μετα το περας του 12μηνου συμβολαιου που εχω μαζι τους η συμβαση ανανεωνεται αυτοματα και θα εχω και τα 60λεπτα προς κινητα.Δεν μπορω να αποκτησω το Wi-Fi ασυρματο modem,αυτο το δινουν ΜΟΝΟ για τις νεες συνδεσεις.Το ευχαριστω ειναι, απ'οτι μου ειπε ο υπαλληλος, οτι η διακοπη της συνδεσης γινεται ματα απο 15 μερες απο την υποβολη της αιτησης.Και μαλιστα μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να κανω η ιδια την διακοπη, αλλα θα την κανει για μενα ο νεος μου παροχεας(αν παω αλλου).Σ'αυτο βεβαια δεν πολυπιστευω, γιατι αυτοι(η forthnet) μπορει να κανουν τον χαζο, και να εξακολουθουν να μου στελνουν λογαριασμους.
Οποτε βασικα σκεφτομαι σοβαρα το connex,αλλα θα κανω μια ερευνα να δω και τι αλλο καλο παιζει στην περιοχη μου, γιατι νομιζω οτι η περιοχη εχει σημασια.
Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για το ενδιαφερον και τις συμβουλες σας.:D:D:D
Niki Πραγματίκά την διακοπή μπορεί να την κάνει ο νέος παροχέας κ στο ενδιάμεσο διααστημα μέχρι να πας στον καινούργιο μπαίνεις σε ένα ενδιάμεσο δίκτυο το Αρης που επί της ουσίας δεν είσαι ούτε εντελως στον παλιό ούτε στον καινούργιο αλλά σε μια ενδιάμεση κατάσταση με ότι σημαίνει αυτό, και πληρώνεις μόνο το πάγιο στον παλιο παροχέα, αν βεβαια έχει πάγια όπως ο ΟΤΕ. Βέβαια για να εγκριθεί η γραμμή κ να πας στον καινούργιο σου βγάζουν την πίστη

Και εγω για αυτον ακριβως τον λογο τον σκεφτομαι τον ΟΤΕ.Εχω ακουσει ομως, οτι το ασυρματο modem εχει προβληματα με το antivarious?:hmm:
Iσχυει οντος κατι τετοιο? :/:

Και εγώ connex έχω niki με 4 ταχύτητα και χρησιμοποιώ ασύρματο μόντεμ και δεν έχω κανένα πρόβλημα απολύτως

Πόσο τα πληρώνεις τα 4; που δεν έιναι ποτέ 4 στο conn-x

Niki Πραγματίκά την διακοπή μπορεί να την κάνει ο νέος παροχέας κ στο ενδιάμεσο διααστημα μέχρι να πας στον καινούργιο μπαίνεις σε ένα ενδιάμεσο δίκτυο το Αρης που επί της ουσίας δεν είσαι ούτε εντελως στον παλιό ούτε στον καινούργιο αλλά σε μια ενδιάμεση κατάσταση με ότι σημαίνει αυτό, και πληρώνεις μόνο το πάγιο στον παλιο παροχέα, αν βεβαια έχει πάγια όπως ο ΟΤΕ. Βέβαια για να εγκριθεί η γραμμή κ να πας στον καινούργιο σου βγάζουν την πίστη

Αυτο ειλικρινα δεν το γνωριζα.Ακουγεται πολυ καλο.Και αναρωτιωμουνα τι θα κανω το "νεκρο"διαστημα.:happy:
Ευχαριστω πολυ Σλιθεριν.:D:D:D

Ποτέ δεν είναι 4?? Όχι εγώ πάντα έχω φουλ ταχύτητα! Ίσως να είναι και ανάλογα με την περιοχή όμως.. Είναι 22,5 ευρώ το μήνα.

Ποτέ δεν είναι 4?? Όχι εγώ πάντα έχω φουλ ταχύτητα! Ίσως να είναι και ανάλογα με την περιοχή όμως.. Είναι 22,5 ευρώ το μήνα.
΄
Οταν ειχα Κονεξ ποτε δεν πηγαινε με 4 όλο με 1 κ με 2 ήταν η πραγματική ταχύτητα σέρνοντας, ασε αν που τα Download τα αρρωστενε στο τέλος τα κατέβαζε με πρόβλημα κ δουλεια μιας βδομάδας ήθελε διαγραφή:( δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τώρα τα πράγματα γιατι μπήκαν κ άλλοι στο παιχνίδι, Εγώ πάντως με τα ίδια χρήματα που πληρώνεις εσύ είμαι στα 6 και έχω και τηλεφωνία, καμία σύγκριση δλδ, γενικά οι υπηρεσίες του ΟΤΕ είναι από τις πιο ακριβές στην Ευρώπη

Πόσο τα πληρώνεις τα 4; που δεν έιναι ποτέ 4 στο conn-x

silberin εγώ πιάνω 4 ταχύτητα δεν ξέρω αν ορισμένοι δεν πιάνουν, το βλέπω και μέσα απο το μόντεμ η απο το speedtest.net αλλα και απο το rapidshare οπου κατεβάζω αρχεια με πληρωμή.
Το κόστος ειναι το μήνα 22.50 εχω βάλει επίσης και connex talk με 14.90 επιπλέον

Εγώ το βλέπω και στα torrents που κατεβάζω και στο speedtest.. Το talk δεν το έβαλα γιατί δε μιλάω σχεδόν καθόλου από το σταθερό.. Μόνο για delivery το έχω!! Γενικά όμως πιστεύω πως το conn-x είναι από τα καλύτερα!

Οχι μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου, δουλεύει ένας φίλος μου στο support της νετ1....χάλια....
εγώ στο πατρικό μου forthnet έβαλα (ποτέ πρόβλημα όλα comple), τώρα που μετακόμισα πάλι forthnet θα βάλω, όσον αφορά το support τα πράγματα όταν παραιτήθηκα απο το συγκεκριμένο τμήμα ήταν πολύ καλύτερα από ότι τα αρχικά. Γενικώς προτείνω forthnet. Κατα τη γνώμη μου (και όχι γιατι δούλευα εκεί) είναι ο καλύτερος εναλλακτικός μετά τον ΟΤΕ. Τellas χάλια , και εκεί είχα φίλο που δούλευε. On Telecom αν πάρεις το πακέτο με την τηλεόραση την έκατσες. δεν θα δείς πάνωψ απο 100 ΜΒ/sec ΠΟΤΕ! (το ξέρω γιατί έχω συνδέσει άπειρα πακέτα σε φίλους που την διαλέξαν), οτέ δεν θα βάλω ποτέ λόγω της τιμής τους. Αυτά. (Όποιος έχει πρόβλημα με forhtnet μου λέει σε pm , έχω ακόμα φιλαράκια απο εκεί ;))

Ακριβώς εκεί βασίζομαι ...Στην εμπειρία τω δικών μου ανθρώπων..Αλλωστε η νετ1 τους δύο πρώτους μήνες είναι ΔΩΡΕΑΝ για να την δοκιμάσεις...Ξέρω ότι αν δεν μου κάνει...Θα πάω στη φορθνετ..Αλλά δεν μου είπες τι κακό έχει η νετ1.Μόνο ότι δουλεύει ο φίλος σου εκεί..Ο δικός μου φίλος είναι ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ και στο adsl.gr δεν έχω δει κανένα παράπονο ΠΟΤΕ...:confused::confused::confused:Πες μου και κανα αρνητικό να την απομυθοποιησω...:)

Ποια είναι η τιμή για τα 24 στην forhtnet Athens_K; (τα οποία δεν είναι ποτέ 24 σε καμία εταιρεία βέβαια, αλλά λέμε τώρα;)
Σλιθερινούλα μου δεν φταίει η εταιρεία για αυτό αλλά η κατανομή του ιντερνετ καθώς και η άθλια υποδομή στα τεχνολογικά δρώμενα...Καταλαβαίνεις...Ο φίλος μου φτάνει τα 16 και πληρώνει για 12 γιατί πρόσφατα(καλά όχι πολυ πρόσφατα)αναβαθμίστηκαν οι γραμμές και του αντιστοιχεί το 24..Φανταστείτε ότι οι γραμμές στην πολυκατοικία του είναι ΠΑΝΑΡΧΑΙΕΣ!!!

Τελικα σημερα πηγα στο κεντρικα της forthnet και τους ρωτησα.Μου ειπαν οτι μετα το περας του 12μηνου συμβολαιου που εχω μαζι τους η συμβαση ανανεωνεται αυτοματα και θα εχω και τα 60λεπτα προς κινητα.Δεν μπορω να αποκτησω το Wi-Fi ασυρματο modem,αυτο το δινουν ΜΟΝΟ για τις νεες συνδεσεις.Το ευχαριστω ειναι, απ'οτι μου ειπε ο υπαλληλος, οτι η διακοπη της συνδεσης γινεται ματα απο 15 μερες απο την υποβολη της αιτησης.Και μαλιστα μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να κανω η ιδια την διακοπη, αλλα θα την κανει για μενα ο νεος μου παροχεας(αν παω αλλου).Σ'αυτο βεβαια δεν πολυπιστευω, γιατι αυτοι(η forthnet) μπορει να κανουν τον χαζο, και να εξακολουθουν να μου στελνουν λογαριασμους.
Οποτε βασικα σκεφτομαι σοβαρα το connex,αλλα θα κανω μια ερευνα να δω και τι αλλο καλο παιζει στην περιοχη μου, γιατι νομιζω οτι η περιοχη εχει σημασια.
Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για το ενδιαφερον και τις συμβουλες σας.:D:D:D
Νίκη μου ρίξε και καμιά ματιά στο www.adsl.gr εγώ έτσι έκανα και πήγαινε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ από κοντά να δεις τι παίζει με τις εταιρείες..ΟΧΙ απο τηλ!!!:down:Την άλλη φορά πήρε έναν πελάτη μας από την ΟΝ και του κοψε την σύνδεση με τον ΟΤΕ γιατί στο τηλ του είπε ότι "μπορεί και να βάλω την ΟΝ" ούτε καν ναι!!!!:blink::blink:

Εγώ το βλέπω και στα torrents που κατεβάζω και στο speedtest.. Το talk δεν το έβαλα γιατί δε μιλάω σχεδόν καθόλου από το σταθερό.. Μόνο για delivery το έχω!! Γενικά όμως πιστεύω πως το conn-x είναι από τα καλύτερα!
Θα διαφωνήσω..Εχω εδώ ιντερνετ με 2 μεγκα..οκ τα πιανει κάπως δεν λέω αλλά τα πάγια ΜΟΝΟ τα πάγια μου είναι 120 ευρώ...Και το χειρότερο???Είχαν κάνει λάθος πρόσφατα και τα πάγια φαινόντουσαν 250!!!!!!!Βέβαια μετά από πολύ λογομαχία τα πήραμε τα λεφτά μας πίσω αλλά.........Τέσπα, ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!!!!ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ!!!!ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ!!!:)

120 ευρώ?? Εγώ πληρώνω 75-80.. που και πάλι μου φαίνονται πολλά αλλά τι να κάνεις??.. Όταν μετακόμισα εδώ αθήνα ρώτησα τον θείο μου που είναι τεχνικός Η/Υ και μου είπε να βάλω conn-x. Αλλιώς και γω κάποια από τις άλλες εταιρείες θα έβαζα.
Αλλά έμεινα ευχαριστημένη οπότε δεν παραπονιέμαι!

120 ευρώ?? Εγώ πληρώνω 75-80.. που και πάλι μου φαίνονται πολλά αλλά τι να κάνεις??.. Όταν μετακόμισα εδώ αθήνα ρώτησα τον θείο μου που είναι τεχνικός Η/Υ και μου είπε να βάλω conn-x. Αλλιώς και γω κάποια από τις άλλες εταιρείες θα έβαζα.
Αλλά έμεινα ευχαριστημένη οπότε δεν παραπονιέμαι!
Κι εγώ τεχνικός είμαι (οκ βοηθός να λέω καλύτερα..)και την ίδια άποψη είχα..Αλλά ΟΧΙ πια..Η φορθνετ ή νετ1...Θα δείξει..Αρχίζοντας από την τελευταία!!:)Το θέμα είναι οτι σε αυτές πληρώνεις 50 ευρώ ΟΛΑ..Δεν σε ξεζουμίζουν...:mad::mad:

Ως τεχνικός Η/Υ και από την εμπειρία μου τα τελευταία χρόνια, θα έλεγα πως αυτό το διάστημα η πιο αξιόπιστη σύνδεση είναι το Conn-x. Με τα πακέτα 2play τόσο της Forthnet όσο και της HOL είχα το πρόβλημα της μη υποστήριξης συσκευών Fax από τις γραμμές τους και φυσικά τη μεγάλη αναμονή της τηλεφωνικής τους υποστήριξης. Τελευταία δοκίμασα τη σύνδεση της Altec Telecoms, που έιχε μια εξαιρετικά δελεαστική προσφορά (Internet με 10€/μήνα με ταχύτητα έως 24 Mbps), που όμως εδώ και 5 μέρες έχουν πρόβλημα με τις τηλεπικοινωνίες τους (η ταχύτητα σύνδεσης θυμίζει Dial Up εποχές) και το χειρότερο δεν ξέρουν πότε θα αποκατασταθεί.
Μπορεί ο ΟΤΕ να είναι λίγο ακριβότερος, αλλά ποτέ δεν είχα παράπονα από ανθρώπους που τους κατεύθυνα προς αυτόν, σε αντίθεση από αυτούς που έψαχναν για κάποιο οικονομικότερο πακέτο και πήγαμε σε συνδέσεις άλλων εταιρειών.
Το ερώτημα είναι το εξής: Αξιοπιστία ή καλύτερη τιμή;

Μια άλλη λύση θα μπορούσε να είναι να πάω στο google και να κάνω αναζήτηση για "καταγγελίες + το όνομα που θέλω" , και θα αρχίσω το διάβασμα..... θα βάλω όλες τις πιθανές εταιρίες και θα δω...:hmm:;)

Ποια είναι η τιμή για τα 24 στην forhtnet Athens_K; (τα οποία δεν είναι ποτέ 24 σε καμία εταιρεία βέβαια, αλλά λέμε τώρα;)

Μόνο adsl χωρίς τηλέφωνο? 19.50 το μήνα, δηλαδί 40 ευρώ περίπου το 2μηνο.

Εγώ επειδή μετακόμισα την προηγούμενη βδομάδα, και δεν έχει γραμμή τηλεφώνου το σπίτι, πήγα στη forthnet σημερα και έκανα αίτηση κατευθείαν για τηλέφωνο (ναι πλεον γίνεται) γιατί άντε να μπλέξεις με ΟΤΕ και μετά FORTHNET. Θα γίνει ένα μπάχαλο. Όποτε πλέον η forthnet βάζει γραμμές χωρίς να έχεις οτε εξαρχής. Αυτό λέγετε "Πλήρως Αδεσμοποίητη πρόσβαση σε Ανενεργό Βρόγχο" ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back