yiorgoskarv
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδία, μιας και είμαι καινούριο μέλος στο Forum και η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω και πολλά, ήθελα να ρωτήσω αν μέσα από εδώ μπορούμε να μάθουμε για εκθέσεις με γάτες (μιας και το είπε η yasmin1gr)? Ξέρετε αν υπάρχει κάποια προγραμματισμένη εκδήλωση που θα γίνει στην Ελλάδα σύντομα? Θα ήθελα πολύ να πάω σε κάποια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρα! Μίλησα χτες με την κυρία Νεκταρία που έχει εκτρωφείο Main Coon. Αυτό που με προβληματίζει πέρα από το χρηματικό ποσό (600 Euro) είναι ότι έχω ακούσει ότι και από εκτρωφείο μπορεί να πάρεις γάτα άρρωστη. Αυτό που έχω αποφασίσει είναι να ψάξω για μακρύτριχο ημιαίμο ή για ράτσας που να χαρίζεται από ιδιώτη έτσι ώστε να διαθέσω τα χρήματα μου στην φροντίδα του. Υπολογίζω ότι το γατάκι θα το πάρω Φεβρουάριο- Μάρτιο όταν θα έχω το δικό μου διαμέρισμα. Μέχρι τότε απλά θα μετράω αντίστροφα το χρόνο. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο πιο πριν μιας και οι δικοί μου είναι αρνητικοί με αυτήν την ιδέα.
Αυτό που μου είπε πάντως η κυρία από το εκτρωφείο είναι ότι και οι κοντότριχες γάτες μαδάνε απλά οι τρίχες τους είναι πιο μικρές και δεν τις βλέπουμε. Αυτό σημαίνει ότι είναι και πιο δύσκολο στο να τις βγάλουμε από τα ρούχα. Παιδιά ισχύει αυτό??![]()
νομιζω σωστα το σκεφτεσαι. ειναι εξυπνο να τα κρατησεις αυτα τα χρηματα για την φροντιδα. Με 600 ευρω κανεις ολα τα εμβολια, στηρωση, περνεις το καλαθακι, το γατοφορο, την αμμο, φαγητο, αξεσουαρ, ονυχοδρομειο και πας και σσαββατοκυριακο εκδρομη! Εκτος και εαν δεν σε πειραζει και θες να τα διαθεσεις. δες πολλα γατακια γενικα πριν αποφασισεις. Εαν καποιο συγκεκριμενο σου εκανε κλικ, και το συμπαθησες παρτο. Ασε τον εαυτο σου ελευθερο να δεις πιο σ αρεσει πραγματικα, αληθινα

Πολλες φορες αυτο που μας αρεσει αληθινα δεν εχει να κανει με τιποτα αλλο παρα μονο με μια αισθηση που εχεις οτι αυτο ειναι το γατακι ειναι το δικο σου. Πηγαινε δες και γατακια εαν εχεις ορεξη. Εδω τα κοριτσια εχουν πολλα γατακια να δεις.
Οι μακρυτριχες εχουν πιο πολυ φροντιδα αλλα εαν σ αρεσουν πιο πολυ παρε μακρυτριχη.
Οι τριχες γενικα φαινονται και θα υπαρχουν στο σπιτι. Αλλα εαν καθαριζεις δεν υπαρχει προβλημα
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yiorgoskarv
Εκκολαπτόμενο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος

Havana
Διάσημο μέλος
εγω ειμαι τελειως ΚΑΤΑ του να αγοραζουμε ζωακια.
δεν ειναι πουλοβερ... ειναι κατι ζωντανο, κ σκοπος των φιλοζωων θα επρεπε να ειναι το να σταματησουν τα pet shop να πουλανε ζωα κ οχι να τα υποστηριζουν αγοραζοντας...
με συγχωρεις φιλε μου , αλλα νομιζω οτι πολλοι θα συμφωνησουν μαζι μου.
Πολυ ωραια ολα αυτα και παλι,
απλα μην ξεχναμε οτι οι οερισσοτεροι ξεκινησαν με μια γατουλα ρατσας και μετα καταλαβαν και γνωρισαν τη μαγεια των συγκεκριμενων αιλουροειδων και συνεχισαν με υιοθεσιες απο αδεσποτα
ειναι πολυ ασχημο να τα ισσοπεδωνουμε ολα.
αν κοιταξουμε λιγο ανοιχτομυαλα θα καταλαβουμε οτι οι γατες σαν κατοικιδια στην ελλαδα ειναι λιγοτερο διαδεδομενες αποτι τα σκυλια και οτι δεν πρεπει να λιθοβολουμε γατοφιλους επειδη ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΓΑΤΑ ΡΑΤΣΑΣ , ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τους προστατεψουμε απο το να αγοραζουν απο πετ σοπ να τους μαθουμε τους σωστους εκτροφεις και να τους ενθαρυνουμε να υιοθετησουν μαζι και ενα αδεσποτακι για να μην ειναι ενα γατακι μονο του στο διαμερισμα.
ο φανατισμος μονο αποστροφη δημιουργει.
δειτε λογικα
δειτε την πραγματικοτητα
δωστε ευκαιρια στα αδεσποτα
μην κελινετε τις πορτες σε ανθρωπους που ενδιαφερονται να ζησουν με μια γατα
και η γατα ρατσας δεν παυει να ειναι γατα και να εχει ψυχη
ιμαρτον πια με ολο αυτο τον φανατισμο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δημήτρης Σάιγακ
Νεοφερμένο μέλος
Μετά από ευτυχή συγκατοίκηση 35 χρόνων με δύο υπέροχους σκύλους, έναν Αλσατίας κι ένα που μπορεί να μην ήταν ράτσα, ήταν όμως φάτσα, όπως και να το κάνεις όμως τη βόλτα τους την ήθελαν, γι αυτό σκέφθηκα πως θα ήθελα να μοιραστώ το χώρο μου με μία γάτα.ΛΟΛ..
Δεδομένων ιδιαιτεροτήτων, όπως το γεγονός ότι είμαι Α.Μ.Ε.Α (Άτομο Με Ειδικές Ανάγκες), είμαι χρήστης αναπηρικού αμαξιδίου σε οικία 70τ.μ , η κινητικότητα μου είναι περιορισμένη, γι αυτό και μιας που δεν γνωρίζω κάποια ράτσα που να συστήνεται στη περίπτωση μου για να συνυπάρξει μαζί μου, θα ήθελα να έχω κάποια πρόταση έτσι ώστε να αποφύγω άτυχη επιλογή ράτσας, τόσο για μένα μα πολύ περισσότερο για το αθώο γατάκι που αφού ίσως να μη μπορώ να ανταπεξέλθω σε κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά χαρακτήρα, σίγουρα θα νοιώθει δυστυχισμένο…
Συνήθως είμαι σπίτι και απουσιάζω για ιατρικές εξετάσεις, για κάποιο σινεμά ή καφέ. Πολύς κόσμος δε κινείτε, οπότε γενικότερα υπάρχει ησυχία που διακόπτετε περιστασιακά από μουσική. Θα προτιμούσα κάποια κοντότριχη, επικοινωνιακή, παιχνιδιάρα και κατά το δυνατόν ήσυχη…
Ευχαριστώ θερμά για την επικοινωνία και θερμότερα για την όποια ενασχόληση και πρόταση στη κατάλληλη επιλογή ράτσας!
Με εκτίμηση Δημήτρης : amoros69@otenet.gr
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Από τα τόσα που χαρίζονται, ίσως κάποιο με ήρεμο και γλυκό χαρακτήρα σου κάνει.Και να σου κάνω ακόμη μία αντιπρόταση.Σκέψου και την πιθανότητα να πάρεις ένα γατάκι λίγο μεγαλύτερο σε ηλικία, που έχει ήδη διαμορφώσει τον χαρακτήρα και θα είσαι πιό σίγουρος για το τί σε περιμένει.

Σου εύχομαι να επιλέξεις το καλύτερο.

Φιλικά
Νίκη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και σίγουρα διαλεξε ένα μεγαλύτερο γατί γιατί το μικρό και στις ρόδες θα μπλέκεται χωρίς να καταλαβαίνει και θα χρειαστεί για να το θέσω ωμά πολύ ξεσκ..τισμα μέχρι να πάρει μια σειρά με την τουαλέτα....
Μπες στα χαρίζονται και διάλεξε, υπάρχουν τόσα που σε χρειάζονται. Ίσως κανένα πορτοκαλόγατο, είναι πολύ τρυφερά και χουρχούρικα. Όλο στην αγκαλιά σου θα την πέφτει
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

Μετέφερα την απορία σου σε νέο θέμα για να την δουν όλοι.
Καλή τύχη στην αναζήτησή σου.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ειναι πολυ ησυχα και καλοβολα πλασματα, με πολυ ευκολη περιποιηση....
staman2
Περιβόητο μέλος
Αν πάλι υιοθετήσεις κάποιο ενήλικο γατάκι να βεβαιωθεις για τις συνήθειές του που θα έχει ήδη αποκτήσει ως ενήλικο δηλ. . Καλή τύχη στην επιλογή σου.

Voula
Διάσημο μέλος
Μένω σχετικά κοντά σου, στον Άλιμο και νομίζω ότι έχω κάτι στα υπόψη, ότι πρέπει για την περίπτωση.
Είναι μια γκρι μικρούλα, πανέμορφη, χαδιάρα (στο κτηνιατρείο την βγάλανε 'χαλβά'), καλόβολη όσο δε φαντάζεσαι και ήσυχη.
Την φιλοξενώ από το Σάββατο μέχρι να στειρωθεί και να είναι έτοιμη να πάει στην οικογένεια της.
Μπες στο θέμα 'η ευτυχισμένη γατο-οικογένεια της Voula' και θα δεις την Μόλυ ή λουκου-Μόλυ όπως την βγάλαμε χαιδευτικά.
Είμαι στην διάθεσή σου για ότι χρειαστείς.
Voula
Διάσημο μέλος
Αλλιώς δεν εξηγείται τέτοια καλόβολη ζουζούνα.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δημητρη! Ειναι πανεμορφη η γατουλα!! Κι αφου ειναι και τοσο ησυχη. αξιζει να τη δειςΕπίσης ξέχασα να πω ότι η Μόλυ έχει κάτι από βρετανάκι στο αίμα της.
Αλλιώς δεν εξηγείται τέτοια καλόβολη ζουζούνα.

Να΄τη
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=28432&page=8
bunny
Περιβόητο μέλος
Σας εύχομαι να κάνετε την καλύτερη επιλλογή και να αποκτήσετε το γατάκι που ονειρεύεστε...

Χριστίνα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο πιο πριν μιας και οι δικοί μου είναι αρνητικοί με αυτήν την ιδέα.