staman2
Περιβόητο μέλος

Αφου μένετε και κοντά με τη Βούλα μήπως -λέω εγώ τώρα συγγνώμη κ που παρεμβαίνω- να κανονίζατε με την Βούλα να στην έφερνε στο σπίτι να δεις τις αντιδράσεις της και να την γνωρίσεις απο κοντά? Η Βουλα είναι πολύ άνετος τύπος και πολύ γλυκιά κοπέλα!!! Σίγουρα δεν θα έχει αντίρρηση μιας κι εσύ έχεις μια δυσκολία στην μετακίνηση

Ευχομαι το καλλιτερο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gourgourakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειλικρινά,χαίρομαι που είμαι μέλος της τόσο γλυκειάς παρέας σας!Είστε πραγματικά, "άνθρωποι" με όλη τη σημασία της λέξης! Επιτρέψτε μου να πώ σε όλους/όλες σας ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ

Και υποψιάζομαι,ότι αυτό ίσως και να οφείλετε λιγάκι και στη συμβίωση με τους γατοσυντρόφους σας..

Δημήτρη,εύχομαι να βρείς γρήγορα τον γατοσύντροφο που αναζητάς και αν θέλεις τη γνώμη μου,εμπιστεύσου τα μέλη του φόρουμ και νομίζω πώς με τη βοήθειά τους, θα κάνεις την καλύτερη επιλογή για το νέο σου φιλαράκο

Καλημέρα σε όλους/όλες!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
συμφωνω κι επαυξανω...η καλη προθεση σε συνδιασμο με τον ομορφο τροπο παντα βοηθουνΊσως είμαι λίγο εκτός θέματος αλλά θέλω να το πώ...
Ειλικρινά,χαίρομαι που είμαι μέλος της τόσο γλυκειάς παρέας σας!Είστε πραγματικά, "άνθρωποι" με όλη τη σημασία της λέξης! Επιτρέψτε μου να πώ σε όλους/όλες σας ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟΚαι υποψιάζομαι,ότι αυτό ίσως και να οφείλετε λιγάκι και στη συμβίωση με τους γατοσυντρόφους σας..
Δημήτρη,εύχομαι να βρείς γρήγορα τον γατοσύντροφο που αναζητάς και αν θέλεις τη γνώμη μου,εμπιστεύσου τα μέλη του φόρουμ και νομίζω πώς με τη βοήθειά τους, θα κάνεις την καλύτερη επιλογή για το νέο σου φιλαράκο
Καλημέρα σε όλους/όλες!!!

Καλη επιλογη Δημητρη

pstz
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα σε όλους τους γατόφιλους και γατόφιλες

Καταρχάς είμαι καινούριος στο forum και πραγματικά θέλω να συγχαρώ όλους που δουλέψαν για τη δημιουργία του. Ο λόγος που έβαλα αυτο το θεμα ειναι γιατι θελω να αποκτησω ενα γατακι και δε ξερω τι ρατσα να επιλεξω. Επειδη εργαζομαι πολλες ωρες θα ηθελα μια γατα/γατο που δεν ειναι και τοσο εξαρτημενος απο το μπαμπα του αλλα θέλει να εχει και δικη του ανεξαρτησια. Εχω διαβασει για διαφορες ρατσες και εχω καταληξει σε περσικες η βρετανικες κοντοτριχες.
Μηπως μπορει να με βοηθησει κανεις?
Υ.Γ Για την ωρα μενω σε ενα μικρο διαμερισμα στο κεντρο της Αθηνας αλλα σε ευλογο χρονικο διαστημα τηα μετακομισω σε μονοκατοικια σε προαστιο της Αθηνας.
Ευχαριστώ για όλα!!!
kounelaki
Περιβόητο μέλος

pstz
Νεοφερμένο μέλος
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
pstz
Νεοφερμένο μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Θα μπορουσες ανετα να υιοθετησεις ενα αδεσποτο αλλα οχι πολυ μικρο,ενηλικο δηλαδη,το οποιο εχει ηδη διαμορφωσει χαρακτηρα και δεν κρυβει εκπληξεις!!
moukelis
Επιφανές μέλος
Ακομα και οι γατουλες καποιας φυλης μοιραζονται τα γενικα χαρακτηριστικα μονο,ειναι η καθεμια ξεχωριστη και δεν ειναι σιγουρο οτι θα γινουν σε χαρακτηρα οπως διαβαζετε.Παιζει μεγαλο ρολο το μεγαλωμα τους,καθως και το δικο σας περιβαλλον και ο τροπος σας.
Η επιλογη μιας γατουλας ενηλικης συμφωνω οτι θα ηταν ο,τι καλυτερο,καθως θα εχει διαμορφωσει ηδη χαρακτηρα και θα ξερετε τι να περιμενετε.Διαφορετικα,μπορειτε να παρετε δυο γατακια μαζι,οποτε να ξοδευουν την ενεργεια τους...το ενα στο αλλο.Κι εγω θα προτεινα ημιαιμο γατακι,αφου δεν εχετε παθος με καποια συγκεκριμενη φυλη.
TONK
Νεοφερμένο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Για της περσικές μπορώ α σου πω σίγουρα ότι είναι απόλυτα εξαρτημένες από τον άνθρωπο που τις υιοθετεί, θέλουν κ πολλές ώρες να ξοδεύεις για τον καλοπισμό τους άρα μάλλον είναι ακατάλληλη η επιλογή αυτή μια κ θα λείπεις πολλές ώρες από το σπίτι, τώρα για τις βρετανικές αν κ δεν θέλουν χτένισμα νομίζω ότι επειδή έχουν την ίδια ιδιοσυγκρασία με τις περσικές σίγουρα θα επιζητούν την ανθρώπινη παρέα. Ίσως η Μειν Κουν να είναι πιο ανεξάρτητεςΚαλησπέρα σε όλους τους γατόφιλους και γατόφιλες
Καταρχάς είμαι καινούριος στο forum και πραγματικά θέλω να συγχαρώ όλους που δουλέψαν για τη δημιουργία του. Ο λόγος που έβαλα αυτο το θεμα ειναι γιατι θελω να αποκτησω ενα γατακι και δε ξερω τι ρατσα να επιλεξω. Επειδη εργαζομαι πολλες ωρες θα ηθελα μια γατα/γατο που δεν ειναι και τοσο εξαρτημενος απο το μπαμπα του αλλα θέλει να εχει και δικη του ανεξαρτησια. Εχω διαβασει για διαφορες ρατσες και εχω καταληξει σε περσικες η βρετανικες κοντοτριχες.
Μηπως μπορει να με βοηθησει κανεις?
Υ.Γ Για την ωρα μενω σε ενα μικρο διαμερισμα στο κεντρο της Αθηνας αλλα σε ευλογο χρονικο διαστημα τηα μετακομισω σε μονοκατοικια σε προαστιο της Αθηνας.
Ευχαριστώ για όλα!!!

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

pstz
Νεοφερμένο μέλος

pstz
Νεοφερμένο μέλος
marzep
Δραστήριο μέλος
Οχι,δεν ειναι σκυλακι να κανει καταστροφες και οι γατουλες προσαρμοζονται πολυ γρηγορα στο περιβαλλον τους.Αρκει να βρισκεις εστω και λιγο χρονο να ασχολεισαι μαζι τουςΘέλω να σας ευχαριστησω ολους για την αμεση απαντηση σας..... Διαβαζω ολα αυτα που μου γραφετε και πραγματικα δε ξερω τι να κανω. Το γεγονος οτι λειπω αρκετες ωρες μηπως ειναι τελικα ανασταλτικος παραγοντας?.....![]()
!Τα δυο γατονια εχουν λιγη περισσοτερη δουλεια,αλλα ειναι πολυ πιο ανεξαρτητα απο σενα τελικα,αφου εχουν το ενα το αλλο!Babycat δε νομίζω οτι θα μπορεσω να εχω δυο γατακια. Ειμαι προβληματισμενος για το αν θα τα καταφερω με ενα....
Καλως ηρθες!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
Οχι,ολοι λειπουμε αρκετες ωρες και δεν παιρνουμε τις γατες μας μαζι(αν κι εμενα δε θα με χαλουσε να επαιρνα τον Σειριο να τρομαζει μερικους ενοχλητικουςΘέλω να σας ευχαριστησω ολους για την αμεση απαντηση σας..... Διαβαζω ολα αυτα που μου γραφετε και πραγματικα δε ξερω τι να κανω. Το γεγονος οτι λειπω αρκετες ωρες μηπως ειναι τελικα ανασταλτικος παραγοντας?.....![]()
).Νομιζω οτι ενα ενηλικο γατακι οπως σου εγραψα πιο πανω θα ηταν καλη επιλογη.Δε θα χρειαστει να το εκπαιδευσεις οπως ενα μικρο γατακι,και θα ειναι πιο ανεξαρτητο απο την αποψη οτι δε θα σε περιμενει πως και πως να παιξετε και να διοχετευσει την ενεργεια του.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
pstz
Νεοφερμένο μέλος
Πρωτα απολα θα υιοθετησω ενα ενηλικο αδεσποτο. Πρωτα απολα ενηλικο γιατι δε χρειαζεται την απαιτουμενη εκπαιδευση και συν τοις αλλοις εχει διαμορφωσει καποιο χαρακτηρα
Δευτερον και κυριοτερο απολα ειναι οτι τα ημιαιμα η αδεσποτα ειναι και αυτα που εχουν γνωρισει την ασχημη πλευρα των ανθρωπων και ειναι και αυτα που εχουν μεγαλυτερη αναγκη...
Θα ηθελα λοιπον να μου προτεινετε που μπορω να υιοθετησω αυτα τα υπεροχα πλασματα η ακομα και αν χαριζονται απο αυτο το forum.
Επειδη μενω σε μικρο διαμερισμαν δε θα προσωρησω αμεσα σε πραξη υιοθεσιας, μεχρι τελους του 2009 θα εχω ηδη μετακομισει σε μεγα,υτερο σπιτι οποτε και εκει θα μπορει η γατουλα μου να περναει ηρεμα και νωχελικα τη ζωη της

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool