Ποιας ράτσας γάτα μου ταιριάζει;

Δημήτρη είδα την γατουλα που σου ανέφερε η Βούλα!!! Είναι μια κουκλίτσα και πραγματικά αν είναι καλόβολη και τρυφερουλα, κοίταξέ το!!:up:
Αφου μένετε και κοντά με τη Βούλα μήπως -λέω εγώ τώρα συγγνώμη κ που παρεμβαίνω- να κανονίζατε με την Βούλα να στην έφερνε στο σπίτι να δεις τις αντιδράσεις της και να την γνωρίσεις απο κοντά? Η Βουλα είναι πολύ άνετος τύπος και πολύ γλυκιά κοπέλα!!! Σίγουρα δεν θα έχει αντίρρηση μιας κι εσύ έχεις μια δυσκολία στην μετακίνηση:)
Ευχομαι το καλλιτερο.:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ίσως είμαι λίγο εκτός θέματος αλλά θέλω να το πώ...
Ειλικρινά,χαίρομαι που είμαι μέλος της τόσο γλυκειάς παρέας σας!Είστε πραγματικά, "άνθρωποι" με όλη τη σημασία της λέξης! Επιτρέψτε μου να πώ σε όλους/όλες σας ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ :up::up: Και υποψιάζομαι,ότι αυτό ίσως και να οφείλετε λιγάκι και στη συμβίωση με τους γατοσυντρόφους σας..;):up::up:
Δημήτρη,εύχομαι να βρείς γρήγορα τον γατοσύντροφο που αναζητάς και αν θέλεις τη γνώμη μου,εμπιστεύσου τα μέλη του φόρουμ και νομίζω πώς με τη βοήθειά τους, θα κάνεις την καλύτερη επιλογή για το νέο σου φιλαράκο:)
Καλημέρα σε όλους/όλες!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ίσως είμαι λίγο εκτός θέματος αλλά θέλω να το πώ...
Ειλικρινά,χαίρομαι που είμαι μέλος της τόσο γλυκειάς παρέας σας!Είστε πραγματικά, "άνθρωποι" με όλη τη σημασία της λέξης! Επιτρέψτε μου να πώ σε όλους/όλες σας ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ :up::up: Και υποψιάζομαι,ότι αυτό ίσως και να οφείλετε λιγάκι και στη συμβίωση με τους γατοσυντρόφους σας..;):up::up:
Δημήτρη,εύχομαι να βρείς γρήγορα τον γατοσύντροφο που αναζητάς και αν θέλεις τη γνώμη μου,εμπιστεύσου τα μέλη του φόρουμ και νομίζω πώς με τη βοήθειά τους, θα κάνεις την καλύτερη επιλογή για το νέο σου φιλαράκο:)
Καλημέρα σε όλους/όλες!!!
συμφωνω κι επαυξανω...η καλη προθεση σε συνδιασμο με τον ομορφο τροπο παντα βοηθουν:)
Καλη επιλογη Δημητρη:up:

Τι ράτσα να επιλέξω?

Καλησπέρα σε όλους τους γατόφιλους και γατόφιλες :):):)
Καταρχάς είμαι καινούριος στο forum και πραγματικά θέλω να συγχαρώ όλους που δουλέψαν για τη δημιουργία του. Ο λόγος που έβαλα αυτο το θεμα ειναι γιατι θελω να αποκτησω ενα γατακι και δε ξερω τι ρατσα να επιλεξω. Επειδη εργαζομαι πολλες ωρες θα ηθελα μια γατα/γατο που δεν ειναι και τοσο εξαρτημενος απο το μπαμπα του αλλα θέλει να εχει και δικη του ανεξαρτησια. Εχω διαβασει για διαφορες ρατσες και εχω καταληξει σε περσικες η βρετανικες κοντοτριχες.
Μηπως μπορει να με βοηθησει κανεις?

Υ.Γ Για την ωρα μενω σε ενα μικρο διαμερισμα στο κεντρο της Αθηνας αλλα σε ευλογο χρονικο διαστημα τηα μετακομισω σε μονοκατοικια σε προαστιο της Αθηνας.

Ευχαριστώ για όλα!!!

αδεσποτη.:)

Και αυτό συμπεριλαμβανεται στις επιλογες μου

Σχετικά με το αδέσποτο και τις υπόλοιπες επιλογες που προανεφερε θελω να συμπληρωσω οτι μενω μονος μου και εργαζομαι πολλες ωρες. Αυτος ισως και να ειναι ο σημαντικοτερος παραγοντας για την επιλογη γατας. Δηλάδη αν παρω πχ ενα αδεσποτο και μου βγει υπερκινητικο θα γυριζω σπιτι και δε θα θελω να ξερω τι θα εχει κανει στους καναπεδες και γενικα μπορει να μου βγει ζημιαρικο και θα αναγκατω να το δωσω (κατι που δε θελω με τιποτα να κανω)

Αν επιλέξετε ένα γατάκι ράτσας,είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο χαρακτήρας του θα ταυτίζεται με την περιγραφή της φυλής.Αλλά υπάρχουν πάντα και οι εξαιρέσεις...

Καλησπερα και καλωσηλθες στο φορουμ!!
Θα μπορουσες ανετα να υιοθετησεις ενα αδεσποτο αλλα οχι πολυ μικρο,ενηλικο δηλαδη,το οποιο εχει ηδη διαμορφωσει χαρακτηρα και δεν κρυβει εκπληξεις!!

Καλησπερα και καλωσηρθατε!
Ακομα και οι γατουλες καποιας φυλης μοιραζονται τα γενικα χαρακτηριστικα μονο,ειναι η καθεμια ξεχωριστη και δεν ειναι σιγουρο οτι θα γινουν σε χαρακτηρα οπως διαβαζετε.Παιζει μεγαλο ρολο το μεγαλωμα τους,καθως και το δικο σας περιβαλλον και ο τροπος σας.
Η επιλογη μιας γατουλας ενηλικης συμφωνω οτι θα ηταν ο,τι καλυτερο,καθως θα εχει διαμορφωσει ηδη χαρακτηρα και θα ξερετε τι να περιμενετε.Διαφορετικα,μπορειτε να παρετε δυο γατακια μαζι,οποτε να ξοδευουν την ενεργεια τους...το ενα στο αλλο.Κι εγω θα προτεινα ημιαιμο γατακι,αφου δεν εχετε παθος με καποια συγκεκριμενη φυλη.

Ή να πάρεις δύο :happy:

Καλησπέρα σε όλους τους γατόφιλους και γατόφιλες :):):)
Καταρχάς είμαι καινούριος στο forum και πραγματικά θέλω να συγχαρώ όλους που δουλέψαν για τη δημιουργία του. Ο λόγος που έβαλα αυτο το θεμα ειναι γιατι θελω να αποκτησω ενα γατακι και δε ξερω τι ρατσα να επιλεξω. Επειδη εργαζομαι πολλες ωρες θα ηθελα μια γατα/γατο που δεν ειναι και τοσο εξαρτημενος απο το μπαμπα του αλλα θέλει να εχει και δικη του ανεξαρτησια. Εχω διαβασει για διαφορες ρατσες και εχω καταληξει σε περσικες η βρετανικες κοντοτριχες.
Μηπως μπορει να με βοηθησει κανεις?

Υ.Γ Για την ωρα μενω σε ενα μικρο διαμερισμα στο κεντρο της Αθηνας αλλα σε ευλογο χρονικο διαστημα τηα μετακομισω σε μονοκατοικια σε προαστιο της Αθηνας.

Ευχαριστώ για όλα!!!
Για της περσικές μπορώ α σου πω σίγουρα ότι είναι απόλυτα εξαρτημένες από τον άνθρωπο που τις υιοθετεί, θέλουν κ πολλές ώρες να ξοδεύεις για τον καλοπισμό τους άρα μάλλον είναι ακατάλληλη η επιλογή αυτή μια κ θα λείπεις πολλές ώρες από το σπίτι, τώρα για τις βρετανικές αν κ δεν θέλουν χτένισμα νομίζω ότι επειδή έχουν την ίδια ιδιοσυγκρασία με τις περσικές σίγουρα θα επιζητούν την ανθρώπινη παρέα. Ίσως η Μειν Κουν να είναι πιο ανεξάρτητες:hmm:

Κι εγω θα προτεινα να υοθετησεις αδεσποτακι.Πιστευω οτι αν μαθεις στο γατακι απο μικρο πως να φερεται δεν θα κανει ζημιες.Επισης θα πρεπει να εχει ποικιλια απο παιχνιδια για να ασχολειται.Αλλιως,οπως σου ειπαν μπορεις να παρεις δυο γατακια.:)

Θέλω να σας ευχαριστησω ολους για την αμεση απαντηση σας..... Διαβαζω ολα αυτα που μου γραφετε και πραγματικα δε ξερω τι να κανω. Το γεγονος οτι λειπω αρκετες ωρες μηπως ειναι τελικα ανασταλτικος παραγοντας?.....:(

Babycat δε νομίζω οτι θα μπορεσω να εχω δυο γατακια. Ειμαι προβληματισμενος για το αν θα τα καταφερω με ενα....

Θέλω να σας ευχαριστησω ολους για την αμεση απαντηση σας..... Διαβαζω ολα αυτα που μου γραφετε και πραγματικα δε ξερω τι να κανω. Το γεγονος οτι λειπω αρκετες ωρες μηπως ειναι τελικα ανασταλτικος παραγοντας?.....:(
Οχι,δεν ειναι σκυλακι να κανει καταστροφες και οι γατουλες προσαρμοζονται πολυ γρηγορα στο περιβαλλον τους.Αρκει να βρισκεις εστω και λιγο χρονο να ασχολεισαι μαζι τους;)!
Babycat δε νομίζω οτι θα μπορεσω να εχω δυο γατακια. Ειμαι προβληματισμενος για το αν θα τα καταφερω με ενα....
Τα δυο γατονια εχουν λιγη περισσοτερη δουλεια,αλλα ειναι πολυ πιο ανεξαρτητα απο σενα τελικα,αφου εχουν το ενα το αλλο!
Καλως ηρθες!!!

Οχι,ολοι λειπουμε αρκετες ωρες και δεν παιρνουμε τις γατες μας μαζι(αν κι εμενα δε θα με χαλουσε να επαιρνα τον Σειριο να τρομαζει μερικους ενοχλητικους:lol:).Νομιζω οτι ενα ενηλικο γατακι οπως σου εγραψα πιο πανω θα ηταν καλη επιλογη.Δε θα χρειαστει να το εκπαιδευσεις οπως ενα μικρο γατακι,και θα ειναι πιο ανεξαρτητο απο την αποψη οτι δε θα σε περιμενει πως και πως να παιξετε και να διοχετευσει την ενεργεια του.

Ειναι δικη σου επιλογη.Το ειπα και οχι μονο εγω να επειδη θα εχει παρεα.Κοιτα οπως σου ειπα και πριν αν αφηνεις το γατι να ''τρελενεται'' μεσα στο σπιτι λογικο ειναι να τα κανει ανω-κατω. Αν και τα γατια νομιζω τους αρεσει μεν να παιζουν αλλα τους αρεσει και να χαλαρωνουν.

Παιδια το σκεφτηκα καλα και θα ακολουθησω τις οδηγιες σας,
Πρωτα απολα θα υιοθετησω ενα ενηλικο αδεσποτο. Πρωτα απολα ενηλικο γιατι δε χρειαζεται την απαιτουμενη εκπαιδευση και συν τοις αλλοις εχει διαμορφωσει καποιο χαρακτηρα
Δευτερον και κυριοτερο απολα ειναι οτι τα ημιαιμα η αδεσποτα ειναι και αυτα που εχουν γνωρισει την ασχημη πλευρα των ανθρωπων και ειναι και αυτα που εχουν μεγαλυτερη αναγκη...
Θα ηθελα λοιπον να μου προτεινετε που μπορω να υιοθετησω αυτα τα υπεροχα πλασματα η ακομα και αν χαριζονται απο αυτο το forum.
Επειδη μενω σε μικρο διαμερισμαν δε θα προσωρησω αμεσα σε πραξη υιοθεσιας, μεχρι τελους του 2009 θα εχω ηδη μετακομισει σε μεγα,υτερο σπιτι οποτε και εκει θα μπορει η γατουλα μου να περναει ηρεμα και νωχελικα τη ζωη της:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back