Ποιας ράτσας γάτα μου ταιριάζει;

Απάντηση: Τί γάτα μου ταιριάζει;

ΠΕΡΣΙΚΗ μου ταιριάζει αν και βγάζει πολλές τρίχες είναι ήσυχη,στρουμπουλή,κοιμάται πολύ και το μόνο κακό είναι η περιποίηση που πιστεύω ότι μπορώ να την καταφέρω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπαρχει και σε κοντοτριχη αν σε απασχολει η περιποιηση του τριχωματος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΠΕΡΣΙΚΗ μου ταιριάζει αν και βγάζει πολλές τρίχες είναι ήσυχη,στρουμπουλή,κοιμάται πολύ και το μόνο κακό είναι η περιποίηση που πιστεύω ότι μπορώ να την καταφέρω
Όλες οι γάτες αυτή την εποχή μαδάνε,οπότε με τρίχες ένα θεματάκι θα έχεις , προσωπική μου καθαρά γνώμη, ότι πιο εύκολες είναι οι τρίχες των μακρύτριχων βλ.περσίας, που βγαίνει τούφα ολόκληρη ,και αφαιρείται εύκολα, παρά των κοντότριχων που ¨καρφιτσώνουν¨ και είναι μικρές...
Η φροντίδα για ένα περσάκι δεν είναι τίποτα! Το χτένισμα ένα 5λεπτο, και ξετσίμπλιασμά -αν έχει τσίμπλες ή υγρά στα μάτια- 2'.
Τα περσάκια έχουν χαρακτήρα μωρού παιδιού, είναι πολύ καλοσυνάτα γατόνια, νύχι δεν θα δεις ποτέ και είναι πολύ γουτσουγουτσουνιάρικα! :)

εγώ πάλι μαδάω πολύ το καλοκαίρι γιατί έχουν ανεμιστήρα στο σπίτι και εγώ τρέχω πέρα δώθε!:P

Τέλος πάντων ευχαριστώ όλους σας που βοηθήσατε

Πάντως για το θέμα με τις τρίχες από τότε που πήρα το ρολό (3 ευρώ) που κολλάει τις τρίχες είδα την υγειά μου! Και έχω κοντότριχες γάτες...

Τέλος πάντων ευχαριστώ όλους σας που βοηθήσατε

δεν κάνει τίποτα. ούτως ή άλλως μόνος σου αποφάσισες!

Θέλω γάτα

Γεια σας θα εκτιμούσα πολύ αν μου προτείνατε ράτσες γατών γιατί τώρα τελευταία θέλω μια.Θα ήθελα μια γάτα για σπίτι,έξυπνη και παιχιδιάρα.Ευχαριστώ για την βοήθεια.:/:

καλημερα

τωρα την θελεις την γατα μετα ομως???? :/:

Γεια σας θα εκτιμούσα πολύ αν μου προτείνατε ράτσες γατών γιατί τώρα τελευταία θέλω μια.Θα ήθελα μια γάτα για σπίτι,έξυπνη και παιχιδιάρα.Ευχαριστώ για την βοήθεια.:/:
Καλησπερα.Οι γονεις σου συμφωνουν με αυτην την αποφαση;Γιατι δεν ζεις μονη σου,μικρο παιδακι εισαι απο οτι βλεπω.:)

Το να έχεις μια γάτα είναι μεγάλη ευθύνη, απαιτεί χρόνο και οικονομική ανεξαρτησία! Είναι σαν να έχεις ένα μικρό παιδί σχεδόν! Επίσης, οι περισσότεροι που είναι εδώ μέσα και διαθέτουν μεγάλη εμπειρία από γάτες, θα σου εγγυηθούν ότι όλες οι γάτες είναι όμορφες, έξυπνες και παιχνιδιάρες, αρκεί να νιώσουν ασφάλεια, αγάπη, φροντίδα και σεβασμό στις ανάγκες τους!

Καλησπερα.Οι γονεις σου συμφωνουν με αυτην την αποφαση;Γιατι δεν ζεις μονη σου,μικρο παιδακι εισαι απο οτι βλεπω.:)

ναι το ξέρουν και είχαμε ακόμα μια γάτα αλλά πέθανε.:(

απο τι πεθανε η γατουλα?μακαρι να βρεις τη γατουλα που θες,κι αν το εγκρινουν οι γονεις σου παρε ενα αδεσποτο γατι που θα σ ευγνωμονει τωρα που ερχεται και κρυο.

Εφόσον όπως είπες οι γονείς σου συμφωνούν να πάρετε κάποια γάτα, υπάρχει κάποιος λόγος που προτιμάς/προτιμάτε μια γάτα ράτσας;
Λίγο - πολύ όλες οι γάτες είναι έξυπνες, χαδιάρες και προσαρμόζονται αρκετά καλά μέσα στο σπίτι. :)
Υπάρχουν πολλές γατούλες που δεν ανήκουν σε κάποια ράτσα και χρειάζονται ένα σπίτι, εάν θέλεις κοίταξε Εδώ
Τώρα η φροντίδα της γάτας επιφέρει και κάποιες ευθύνες,
Θα χρειαστεί να στειρωθεί, να κάνει τα εμβόλια και τις αποπαρασιτώσεις της, να έχει την κατάλληλη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε κάποια έκτακτη ανάγκη κλπ.
Αλήθεια, η προηγούμενη γάτα από τι πέθανε;

Ξέρεις, αυτά τα χαρακτηριστικά που ψάχνεις ανήκουν σε όλες τις γατούλες του κόσμου και κυρίως στις μικρές που είναι φοβερά παιγνιδιάρες!!:) Όποια γατούλα κι αν πάρεις είτε είναι ράτσας είτε όχι θα σε κάνει ευτυχισμένο και θα την κάνεις κι εσύ!!

Εφόσον όπως είπες οι γονείς σου συμφωνούν να πάρετε κάποια γάτα, υπάρχει κάποιος λόγος που προτιμάς/προτιμάτε μια γάτα ράτσας;
Λίγο - πολύ όλες οι γάτες είναι έξυπνες, χαδιάρες και προσαρμόζονται αρκετά καλά μέσα στο σπίτι. :)
Υπάρχουν πολλές γατούλες που δεν ανήκουν σε κάποια ράτσα και χρειάζονται ένα σπίτι, εάν θέλεις κοίταξε Εδώ
Τώρα η φροντίδα της γάτας επιφέρει και κάποιες ευθύνες,
Θα χρειαστεί να στειρωθεί, να κάνει τα εμβόλια και τις αποπαρασιτώσεις της, να έχει την κατάλληλη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε κάποια έκτακτη ανάγκη κλπ.
Αλήθεια, η προηγούμενη γάτα από τι πέθανε;

από γεράματα πέθανε η γάτα :(

Σίγουρα έζησε μια όμορφη ζωή κοντά σας! :)
Κάνε μια βολτούλα στις αγγελίες μας εδώ στο my cat. Κάτι μου λέει πως θα νιώσεις την καρδιά σου να σκιρτά με τις αγνές φατσούλες που θ' αντικρύσεις!! Εύχομαι σύντομα να βρεις το γατάκι σου!

Βοήθεια για επιλογή γάτας

καλησπερα σας.Ειμαι καινουριος στο forum και με λενε Μανολη.Ειμαι 16 χρονων και εχω συζητησει με τους γονεις μου το θεμα να αγορασω μια γατα την ανοιξη και αυτοι συμφωνουν και ειδικα η μητερα μου που λατρευει τις γατες :clapup:.Θα ειναι η πρωτη μου γατα και φυσικα και θα κανω οτι απαιτειται στη φροντιδα της .Θα ηθελα μια συγκεκριμενη φυλη γατας που να ειναι κοντοτριχη.Ζω σε ενα τριαρι και θα ηθελα να μου πειτε τη μεση καθημερινη συντηρηση που χρειαζεται μια γατα καθως και μια φυλη γατας που να ταιριαζει στα στοιχεια που εδωσα.Ευχαριστω εκ των προτερων :):):)

Γεια σου Manos times και καλωσήρθες.
Να σου κάνω πρώτα μια ερώτηση.Μιας και δεν έχετε κάποια προσωπική προτίμηση σε συγκεκριμένη ράτσα, έχετε μήπως σκεφτεί να υιοθετήσετε ένα από τα χιλιάδες γατάκια που χαρίζονται εδώ ή και σε άλλα sites αντί να αγοράσετε μια? :) το έχουν πραγματικά ανάγκη...

οχι δεν το εχουμε σκεφτει γιατι θελουμε να παρουμε ενα απο μικρο και να το μεγαλωσουμε παντως πολυ καλη ιδεα αν και θα θελαμε καποιας συγκεκριμενης ρατσας
απο μια γρηγορη αναζητηση μου αρεσουν η bengalese,η εξωτικη κι η βρατανικη κοντοτριχη
και η αβησσυνιας

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back