Ποια γατοτροφή αρέσει στις γατούλες σας;

MAYROULIS

Περιβόητο μέλος

Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα.
:hmm: Εσείς τι θέλετε να τρώνε οι γατούλες σας;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ειναι τι θελουμε. Ειναι και τι πρεπει να τρωνε.
Εκτος απο ξηρα τροφη εμεις της δινουμε κονσερβα μια στο τοσο που της αρεσει πολυ. Βραστο κοτοπουλακι ειναι ο αγαπημενος της μεζες -αλλα δεν περιεχει ολες τις απαραιτητες ουσιες που πρεπει να παιρνει η γατα. Καμια φορα - πολυ σπανια - λιγο τυρακι για το οποιο τρελενεται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επ! Και αλλος ροδιτης εδω μεσα;; Σαν πολλοι δεν γιναμε;; :hehe::hehe::hehe::hehe:

H Ειρηνη εχει δικιο..δεν ειναι τι θελουμε εμεις να τρωνε οι γατες η τι θελουν αυτες :P
Το θεμα ειναι να τρωνε μια καλη τροφη ωστε να ειναι υγιεις;)
Εγω στον δικο μου οταν τον βρηκα του εδινα την Hills αλλα δεν του αρεσε και ετσι καταληξαμε στην Royal Canin :P
Ε και που και που του δινουμε καμια κονσερβουλα,κοτοπουλακι,τυρακι...αλλα οχι και πολυ συχνα :P

Ο Πάρης κροκέτες αλλά και μεζεδάκια:
1. παρμεζάνα
2. κοτοπουλο βραστό
3. ψαράκι ψητό
4. τόνο κονσερβα που ξεπλένω με μπόλικο νερό για να φεύγει το αλάτι (γιατί δεν βρίσκω τον εξειδικευμένο για γατόνια)
5. ωμό λάδι ελιάς
6. αυγό βραστό
7. γάλα από την κούπα μου όταν δεν τον κοιτάζω :crazy:
8. ελιές
9. τα χέρια μου :crazy::crazy::crazy:

Ολες!:):P:redface:

Royal Canin τρώγαμε και τώρα δοκιμάζουμε νέες γεύσεις orijen και acana. Πότε πότε, όταν η μαμά έχει τις καλές της τρώμε και κανένα κονσερβάκι...αν και κάθε μέρα πηγαίνουμε και γρατζουνάμε το κουτί που ξέρουμε ότι η μαμά κρύβει τα κονσερβάκια;)...αλλά δε μας δίνει και πολύ συχνά:/:

Ο Μαυρούλης μου τρώει τα πάντα! Μία φορά είχε ανέβει πάνω στο τραπέζι και ήπιε μία κούπα με σοκολατούχο γάλα. Μία άλλη φόρα έφαγε το παγωτό μου.

:lol::lol::lol::lol::lol:

Ο Μαυρούλης μου τρώει τα πάντα! Μία φορά είχε ανέβει πάνω στο τραπέζι και ήπιε μία κούπα με σοκολατούχο γάλα. Μία άλλη φόρα έφαγε το παγωτό μου.
Nα γνωριζεις παντως οτι η σοκολατα απαγορευεται στις γατες,λογω της θειοβρωμινης που περιεχει..και μπορει να οδηγησει ακομα και σε θανατο,οπως και ζαχαρη δεν κανει να τρωνε.Δες εδω
:)

ωμη γαλοπουλα, κουνελι, μοσχαρι, σολωμο, αρνι
μαγειρεμενο (ψητο, τηγανητο, βραστο) κρεας (ολα τα ειδη) και ψαρι
bacon
ζαμπον
τυρι
ψωμι (φρεσκο παντα)
μηλοπιτα
γλυκα danish
παγωτο βανιλια
σαντιγυ
γαλα
βουτυρο
πουρε
γεμιστα
κεφτεδακια
τυροπιτα
κονσερβα ψαριου (τα παντα... τονο, σαρδελλα, σολωμο, κτλ)
ελιες (θα ανοιξω θεμα γι αυτες γιατι εχω παρατηρησει κατι το περιεργο)

Ο Πάρης κροκέτες αλλά και μεζεδάκια:
1. παρμεζάνα
2. κοτοπουλο βραστό
3. ψαράκι ψητό
4. τόνο κονσερβα που ξεπλένω με μπόλικο νερό για να φεύγει το αλάτι (γιατί δεν βρίσκω τον εξειδικευμένο για γατόνια)
5. ωμό λάδι ελιάς
6. αυγό βραστό
7. γάλα από την κούπα μου όταν δεν τον κοιτάζω :crazy:
8. ελιές
9. τα χέρια μου :crazy::crazy::crazy:

Αυτά που σημείωσα αρέσουν πολύ και στον δικό μου γάτο. Να προσθέσω επίσης και πατατάκια με γεύση barbecue. :worry:
Φυσικά δεν του δίνουμε, αλλά όταν τα δει (ή ακούσει κάποιον να τα μασουλάει :P) κάνει σαν τρελός!!! Σεληνιάζεται! :hehe:
Το ίδιο και με τις ελιές! Κάνει όμως να τρώει; Δεν ήξερα και απέφυγα να του δώσω... :hmm:

(sakura, άνοιξε το θέμα!!)

Edit: Α, και τώρα που το είπε η Sakura, μια φορά σκαρφάλωσε στον πάγκο της κουζίνας κι έκλεψε το ψωμί! :crazy: Μόνο το έγδαρε όμως με τα δοντάκια του, δεν το μασούλησε. :hmm:

θα ανοιξω το θεμα και θα σας πω τι εχω παρατηρησει με τις ελιες!!!

ο ναρουτο τρωει και κουραμπιεδες :lol: Του αρεσει οτι εχει κρεας, βουτυρο και λιπαρα

Να συμπληρώσω και εγώ τη γαλοπούλα που όταν την τρώει σε μεγάλη ποσότητα μετά πέφτε σε λήθαργο. Επίσης ο λιγούρης είχε ανοίξει κρυφά μια τρυπούλα στη ζελατίνα που είχα σκεπάσει τη βασιλόπιτα και έφαγε τόση πολύ που μετά την έκανε εμετό.

Προσοχή!!!! Στη ΓΑΤΑ μου( γιατί μία ήταν η γάτα μου) και ας έχω 40, άρεσαν πολύ οι γλυκές πιπεριές και οι ελιές, που δε νομίζω ότι τις πειράζουν!! Τις άρεσαν όμως πολύ και οι σταφίδες και τα μανιτάρια και εγώ το ΖΩΟΝ την άφηνα να τα τρώει, βέβαια όχι και πολύ συχνά!!! Το κορίτσι μου πέθανε πριν 2 χρόνια από νεφρική ανεπάρκεια που είχε πολύ ραγδαία εξέλιξη (σε 2 μήνες). Κατά τα άλλα έτρωγε μόνο Sensible της Royal Canin. Εγώ δυστυχώς τώρα τελευταία έμαθα ότι οι σταφίδες και τα μανιτάρια καταστρέφουν τα νεφρά στις γάτες. Προσέχετε πάρα πολύ τι δίνετε στα ζώα να τρώνε!!!!

Μια που λέγαμε για τα φαγητά που αρέσουν στις γάτες μας, σας παρουσιάζω τον Θρασύβουλο να ζαχαρώνει την τονοσαλάτα μου.
Μην σας ξεγελάει το αθώο βλέμμα, στην επόμενη φώτο έχωσε τη μουρίτσα του μέσα και έφαγε κατσάδα. :ropalo:

attachment.php

χαχααχαχχααχ....το αγορι μου..!!!!!:D:D:D..πωπω...το βλεμα του..τα λεει ολα!!:hehe::hehe::hehe::hehe:

Εκτος απο τις κροκετες της Προπλαν,που ειτε τους αρεσουν η οχι ,πρεπει να τρωνε,τους αρεσουν αρκετα απο αυτα που αναφερατε πιο πανω,αλλα
οι αδυναμιες της Μπριζιτ τουλαχιστον ειναι ,το γιαουρτι,το μηλο,το αγγουρι,η φραουλα και φυσικα η σοκολατα που αρεσει και στα δυο αλλα ειναι
απαγορευτικη για την οραση τους κυριως.:D:)

Πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα που διαβαζω..! :) Μονο που θα ηθελα κι εγω απο τη μερια μου να σας ρωτησω ποσο τακτικα δινετε στις γατες σας τις παραπανω λιχουδιες..!
Θελω, οπως και εσεις φανταζομαι...οτι καλυτερο για την μικρη μου...και για την μελλοντικη της "αδερφουλα"¨που ερχεται σε λιγο καιρο....Εγω προσωπικα της δινω ανα δυο εβδομαδες ενα φακελακι υγρης τροφης Royal Canin...ετσι για να αλλαζω την γευση της....και μετα κανονικα την ξηρα τροφη της επισης Royal...! Ο γιατρος μας εδω μας ειπε οτι εφοσον την τρωει και δεν την αφηνει να μην την αλλαξουμε....και εγω για να ειμαι ειλικρινης μεχρι τωρα την εμπιστευομαι...! Τα ωμα φαγητα και γενικα τα φαγητα που τρωμε εμεις τα αποφευγω σαν τον διαολο....:no:
Γενικα διαβαζω διαφορα εδω μεσα...αλλα δεν ειμαι σιγουρη εαν μπορεσω να κανω ολα οσα κανετε...! :hmm:Θα ηθελα να μου καποιος πολυ εμπειρος και ενημερωμενος απο αψογο κτηνιατρο (θα ρωτησω και τον δικο μου.Δεν το εκανα ακομη), Τι διαδικασια ακολουθει στην διατροφη...ποσο τακτικα την εμπλουτιζει.... και πια προϊοντα δινουν τις βιταμινες και τα ιχνοστοιχεια που χρειαζεται μια γατα περαν της κροκετουλας της για να ειναι υγειης και να ζησει πολλα πολλα χρονακια..!:)

εγώ μια φολά πήγα κι έλικθα τη θακούλα με το φαΐ μου κάτω για να φάω κριτθίνια Whiskas

εγώ μια φολά πήγα κι έλικθα τη θακούλα με το φαΐ μου κάτω για να φάω κριτθίνια Whiskas
:hehe::hehe::hehe:
Όλα τα πθευδά εδώ μαζευτήκανε...:hehe::hehe::hehe:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back