Romeo1
Νεοφερμένο μέλος
ωμη γαλοπουλα, κουνελι, μοσχαρι, σολωμο, αρνι
μαγειρεμενο (ψητο, τηγανητο, βραστο) κρεας (ολα τα ειδη) και ψαρι
bacon
ζαμπον
τυρι
ψωμι (φρεσκο παντα)
μηλοπιτα
γλυκα danish
παγωτο βανιλια
σαντιγυ
γαλα
βουτυρο
πουρε
γεμιστα
κεφτεδακια
τυροπιτα
κονσερβα ψαριου (τα παντα... τονο, σαρδελλα, σολωμο, κτλ)
ελιες (θα ανοιξω θεμα γι αυτες γιατι εχω παρατηρησει κατι το περιεργο)
Χα χα...και εμένα κάτι έχει με τις ελιές.....!!!
Μια φορά που έτρωγα....του έριξα το κουκούτσι της ελιάς να δω πως θα αντιδράσει και ξετρελάθηκε...το έγλειφε....τριβόταν πάνω του...!!!
Σε όποιον το έλεγα δεν με πίστευε....!!!
Και εσένα μια από τα ίδια ???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Romeo1
Νεοφερμένο μέλος
Από όταν είχε πάθει πριν 3,5 χρόνια την ουρολήμωξη,....κόψαμε τις βλακείες...., αν και γενικά είχε συνηθίσει μόνο γατοτροφές....!!!
Φανταστείτε ότι του δίνω να δοκιμάσει ψάρι ή γαλοπούλα και δεν το θέλει ο κύριος...!!! Χα χα !!!
Καλύτερα από την μια,.....γιατί έτσι δεν ανεβαίνει και στο τραπέζει να "κλεβει" φαγητό ούτε ζητάει κάτι όταν τρώω....!!!
Σπανια θα φάει κονσερβούλα....από το σούπερ μάρκετ και αυτό μόνο αν ξεμείνω από την κανονική του και δεν έχω προλάβει να πάρω....!!!
Άλλωστε που και που του αρέσει....!!!
Αναρωτιέμαι βλέποντας όσα γράψατε.....κάνει να τρώει ένα γατί όλα αυτά....?!?!?
Γιατι ξέρω ότι είναι πολύ ευαίσθητα...!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιωαννα Μ.
Νεοφερμένο μέλος
brigite
Διάσημο μέλος
Εγώ του δικού μου του δίνω Hills....!!!
Από όταν είχε πάθει πριν 3,5 χρόνια την ουρολήμωξη,....κόψαμε τις βλακείες...., αν και γενικά είχε συνηθίσει μόνο γατοτροφές....!!!
Φανταστείτε ότι του δίνω να δοκιμάσει ψάρι ή γαλοπούλα και δεν το θέλει ο κύριος...!!! Χα χα !!!
Καλύτερα από την μια,.....γιατί έτσι δεν ανεβαίνει και στο τραπέζει να "κλεβει" φαγητό ούτε ζητάει κάτι όταν τρώω....!!!
Σπανια θα φάει κονσερβούλα....από το σούπερ μάρκετ και αυτό μόνο αν ξεμείνω από την κανονική του και δεν έχω προλάβει να πάρω....!!!
Άλλωστε που και που του αρέσει....!!!
Αναρωτιέμαι βλέποντας όσα γράψατε.....κάνει να τρώει ένα γατί όλα αυτά....?!?!?
Γιατι ξέρω ότι είναι πολύ ευαίσθητα...!!!
Το οτι τους αρεσουν αυτα τα μεζεδακια ,δε σημαινει οτι τους τα δινω σαν κυρια τροφη η συχνα η σε μεγαλη ποσοτητα.
Π.χ. τυρι του τοστ,οποτε εχω και φτιαχνω τοστ,θα τους δωσω 2 με 3 γατισιες μπουκες.Το ιδιο και απο ολα τα αλλα.
Η καθημερινη διατροφη τους ειναι κροκετες της Προπλαν και μια φορα στις 15 μερες απο μισο κονσερβακι της χιλς.

hionath1980
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μαγειρευτα δικα μας φαγητα??? Δεν εχω πολυ εμπειρια στις γατες...αλλα εχω ακουσει και εχω μαθει...οτι τα περισσοτερα απο αυτα που δινετε εσεις... (για να μην πω ΟΛΑ..) απαγορευονται δια ροπαλου....και πολλα απο αυτα κανουν κακο στην υγεια του γατιου...!!!! 

Πολλα απο αυτα που λετε...εχουν τοσα λυπαρα και οχι μονο...! Οσο σπανια και να τα δεινετε....και σε οτι ποσοτητες και να ειναι αυτα...ειναι επιβλαβη...! Μακαρι να ειναι παντα καλα και γερες οι γατουλες σας...αλλα νομιζω οτι ειναι μεγαλο λαθος αυτη η συνηθεια....!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

hionath1980
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εδω ειναι η λιστα με καποια απο αυτα που δεν πρεπει να δινουμε στις γατες μας.![]()
Εφη μου...νομιζω οτι λοιπουν πολλα....Ειδικα Οταν διαβαζω για μαγειρευτα φαγητα οπως παραδειγμα το παστιτσιο...και αλλα...Τρομαζω....! Νομιζω οτι λειπει η ενημερωση....χωρις βεβαια να θελω να θιξω κανεναν....αλλα εχω διαβασει πραγματα εδω μεσα...που μου φανηκαν απιστευτα!!!
Γαλα? Κεικ?? Ζαμπον?? Μπεικον?? Γλυκα??? Βουτυρο?? Κεφτεδες...και αλλα....!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
1.Whiskas
2.Gourmet
3.Iams
4.Friskies
5.Pro plan
Όταν βλέπει ότι γυρίζω από το supermarket και κρατάω στο χέρι μου τέτοια τροφή...γίνεται πανιγύρι!!!!!!!

Συνημμένα
kat-cats
Διάσημο μέλος
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν έχεις άδικο, αλλά αν μπορούσες να βρεις σε κονσερβούλα την ξηρά τροφή που της δίνεις και να τρώει και μια μικρή ποσότητα και από αυτήν, θα ήταν καλύτερα από τη σκέτη ξηρά τροφή! Οι γάτες χρειάζονται υγρασία στην τροφή τους για τα νεφρά τους! Μακροπρόθεσμα η σκέτη ξηρά κάνει κακό! Το μόνο στο οποίο κάνει καλό η ξηρά είναι για τα δόντια τους! Και το στομάχι επιβαρύνεται σε κάποια ζώα με την ξηρά, γιατί διογκώνεται με το νερό μέσα σ' αυτό και πολλές φορές ερεθίζει και το έντερο!Εγώ τη Τζίντζερ την ξεκίνησα μετά τον απογαλακτισμό της με τη Royal canin baby cat και μετά προχωρήσαμε στην Hills kitten essentials που της αρέσει πολύ!! μεζέδες δεν τις δίνω....Η κτηνίατρος ήταν κάθετη σ'αυτό. Μας συμβούλευσε να μην ξεκινήσουμε τέτοια γιατί μπορεί να της χαλάσουμε το πεπτικό και να της δημιουργήσουμε και άθελά μας και πρόβλημα. Είναι και η πρώτη φορά που έχω επαφή με γάτα... Και επειδή έχω εμπειρία από το σκύλο μου θεωρώ ότι μόνο κακό μπορεί να του κάνω και έτσι προτιμώ να της δίνω μόνο την ξηρά τροφή για να είναι πιο ισορροπημένη η διατροφή της!
Επίσης καλό θα ήταν 2-3 φυλλαράκια την ημέρα από κάποιο χόρτο κατάλληλο για γάτες να καταναλώνουνε τα ζώα! Τους κάνει απίστευτο καλό! Τους βοηθάει το πεπτικό και δίνει βιταμίνες!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

spica
Νεοφερμένο μέλος
elmeow
Νεοφερμένο μέλος
Γνωρίζω πολλούς που δίνουν γλυκάκια στα γατάκια επειδή τα λυπούνται που τους τρέχουν τα σάλια μα παιδιά προσοχή..δεν το έχει ανάγκη η γατούλα σας,δώστε λίγες κροκετούλες ή μια λιχουδίτσα για γατούλες.
meooow-meooooow!!!

kat-cats
Διάσημο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
η μικρη απο την αλλη δεν εχει κανενα προβλημα, μεχρι και γύρο δοκιμασε, προς το παρων τρωει την babycat και μετα μαλλον θα παρουμε την kitten της ρουαγιαλ.
οι κονσερβες που καταδεχεται η μεγαλη ειναι schesir, applaws, diamant, και μια τελευταια ανακαλυψη τις sushicat (ολες ειναι πολυ καλης ποιοτητας). της royal canin κονσερβα δεν τρωει..
kat-cats
Διάσημο μέλος
Επίσης αυτή η schesir είναι καλή τροφη; Και τη βρίσκω εύκολα...;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool