mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
μου προκαλούν ποικίλα συναισθήματα από την μία λύπηση (πως είσαι έτσι? :S) και από την άλλη τρόμο ιδικά άμα τις δεις βράδυ σαν να έχουν βγει από ταινία τρόμου είναι μπρρρ...
οι μακρύτριχες που δεν έχουν στουμπηγμαίνη μούρη ωραίες είναι αλλά προτιμώ να τις θαυμάζω από μακριά γιατί δεν έχω τον επιπλέον χρόνο που χρειάζετε γιανα χτενίζω και να καθαρίζω την γούνα τους συχνά αλλά πολύ περισσότερο ούτε και το σπίτι
τώρα για τις σιαμ μιας που έχω και μια και παρόλο που έχουμε συμπαθήσει ο ένας τον άλλο δεν θα τον παινέψω, αντιθέτος θα πω πως είναι σαν να έχει βουτήξει με την μούρη μέσα στην σοκολάτα (για να το πω ευγενικά ) και έχει πασαλειφτεί, δεν είναι κακός αντιθέτως με τους μύθους περί σιαμ είναι σκέτο βούτυρο.
Το κακό της υπόθεσης είναι ότι μου ανάτρεψε την όλη εικόνα που είχα για της γάτες αυτή της ανεξαρτησίας και του δήθεν υπεράνω ανώτερου και υπερήφανου ζώου, όλους αυτούς τους ιδιαίτερους λόγους δηλαδή που τις κάνουν να ξεχωρίζουν από τους σκύλους. Ναι τους σκύλους αυτά τα "χαζούλικα δουλικά" που κάνουν τα πάντα για ένα σου χάδι και μια γλυκιά κουβέντα, αυτή η γάτα... Δεν είναι Γάτα... είναι ακριβώς σαν να έχεις σκύλο.... μόνο τις παντόφλες που δεν μου φέρνει στα χέρια.... αν και υποθέτω πως αν του έδειχνα και του έδινα και ένα χάδι με ένα μπράβο παίζει να το μάθαινε και να το έκανε και αυτό
για να μην με πείτε κακιά και άσπλαχνη που δεν λέω τα καλύτερα για τον γατούλι μου θα πω πως διατηρεί τουλάχιστον την εξυπνάδα της γάτας φτάνει να του δήξεις κάτι μόνο μια φορά και το κάνει, όχι σαν τα σκυλάκια που θέλουν ολόκληρη εκπαίδευση
τι να πω ίσως να θέλει και να τα κάνει, να την βρίσκει έτσι και το ποιό πιθανό να με συμπαθεί ιδιαίτερα, δεν ξέρω απλά μου φαίνεται πολύ περίεργο να λες σε μια Γάτα -τούμπα και να το κάνει ή να του δείχνεις το ονυχοδρόμιο με το χέρι από μακριά και να πηγαίνει.....
και όλα αυτά δεν τα κάνει γιατί του δίνω μεζεδάκι, όχι τα κάνει μόνο για να του χαϊδέψω την μουσούδα, τι να πω... μου έχει ακυρώσει όλα τα πιστεύω, ίσως βέβαια να έχει σχέση περισσότερο με τον χαρακτήρα, γιατί αυτό με την τούμπα ζήλεψε και το δοκίμασε και η αδερφή μου με την δική της γάτα και τώρα έχουμε 2 γάτες να κάνουν τούμπες όποτε τους το ζητάς

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
φαίνεται πολύ περίεργο να λες σε μια Γάτα -τούμπα και να το κάνει ή να του δείχνεις το ονυχοδρόμιο με το χέρι από μακριά και να πηγαίνει.....

Πότε είσαι ελεύθερη να έρθεις μια βόλτα απο το σπίτι μου??????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Πότε είσαι ελεύθερη να έρθεις μια βόλτα απο το σπίτι μου??????
![]()
Εδώ σε θέλω mespairos

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
επρεπε να εχεις καμια που γρατζουναει και δαγκωνει για να το ευχαριστηθεις...μου αρέσουν όλες εκτός από αυτές που είναι σαν να έχουν φάει μπουνιά στη μούρη (περσίας αλλά και κάτι βρετανικές είναι έτσι νομίζω) καθώς και οι άτριχες
μου προκαλούν ποικίλα συναισθήματα από την μία λύπηση (πως είσαι έτσι? :S) και από την άλλη τρόμο ιδικά άμα τις δεις βράδυ σαν να έχουν βγει από ταινία τρόμου είναι μπρρρ...
οι μακρύτριχες που δεν έχουν στουμπηγμαίνη μούρη ωραίες είναι αλλά προτιμώ να τις θαυμάζω από μακριά γιατί δεν έχω τον επιπλέον χρόνο που χρειάζετε γιανα χτενίζω και να καθαρίζω την γούνα τους συχνά αλλά πολύ περισσότερο ούτε και το σπίτι
τώρα για τις σιαμ μιας που έχω και μια και παρόλο που έχουμε συμπαθήσει ο ένας τον άλλο δεν θα τον παινέψω, αντιθέτος θα πω πως είναι σαν να έχει βουτήξει με την μούρη μέσα στην σοκολάτα (για να το πω ευγενικά ) και έχει πασαλειφτεί, δεν είναι κακός αντιθέτως με τους μύθους περί σιαμ είναι σκέτο βούτυρο.
Το κακό της υπόθεσης είναι ότι μου ανάτρεψε την όλη εικόνα που είχα για της γάτες αυτή της ανεξαρτησίας και του δήθεν υπεράνω ανώτερου και υπερήφανου ζώου, όλους αυτούς τους ιδιαίτερους λόγους δηλαδή που τις κάνουν να ξεχωρίζουν από τους σκύλους. Ναι τους σκύλους αυτά τα "χαζούλικα δουλικά" που κάνουν τα πάντα για ένα σου χάδι και μια γλυκιά κουβέντα, αυτή η γάτα... Δεν είναι Γάτα... είναι ακριβώς σαν να έχεις σκύλο.... μόνο τις παντόφλες που δεν μου φέρνει στα χέρια.... αν και υποθέτω πως αν του έδειχνα και του έδινα και ένα χάδι με ένα μπράβο παίζει να το μάθαινε και να το έκανε και αυτό
για να μην με πείτε κακιά και άσπλαχνη που δεν λέω τα καλύτερα για τον γατούλι μου θα πω πως διατηρεί τουλάχιστον την εξυπνάδα της γάτας φτάνει να του δήξεις κάτι μόνο μια φορά και το κάνει, όχι σαν τα σκυλάκια που θέλουν ολόκληρη εκπαίδευση
τι να πω ίσως να θέλει και να τα κάνει, να την βρίσκει έτσι και το ποιό πιθανό να με συμπαθεί ιδιαίτερα, δεν ξέρω απλά μου φαίνεται πολύ περίεργο να λες σε μια Γάτα -τούμπα και να το κάνει ή να του δείχνεις το ονυχοδρόμιο με το χέρι από μακριά και να πηγαίνει.....
και όλα αυτά δεν τα κάνει γιατί του δίνω μεζεδάκι, όχι τα κάνει μόνο για να του χαϊδέψω την μουσούδα, τι να πω... μου έχει ακυρώσει όλα τα πιστεύω, ίσως βέβαια να έχει σχέση περισσότερο με τον χαρακτήρα, γιατί αυτό με την τούμπα ζήλεψε και το δοκίμασε και η αδερφή μου με την δική της γάτα και τώρα έχουμε 2 γάτες να κάνουν τούμπες όποτε τους το ζητάς![]()
η γατουλα σου σε αγαπαει και το κανει για να σε ευχαριστησει.Ειναι κριμα που δεν το εκτιμας..
στην εφηβεια εισαι ε?
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

για να βοηθήσω λίγω νομίζω ότι οι γάτες εξστασιάζονται όταν τους δείχνεις τον θαυμασμό σου για κάτι που έκαναν, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που λέγετε πως δεν πρέπει ποτέ να γελάμε μαζί τους και να τις κοροϊδέβουμε, Αν φυσικά δεν μας έχουν γραμμένους
θα κάνουν το "σωστό" για να τραβήξουν την προσοχή μας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που κάνουν και το "λάθος" όταν θέλουν να μας δείξουν την αντίδρασή τους πχ. δεν μου καθάρισες την άμμο καθάρισε τώρα τον καναπέ να μάθεις
και μην νομίζετε ότι δεν καταλαβαίνουν... είναι όλα θέατρο...

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
επρεπε να εχεις καμια που γρατζουναει και δαγκωνει για να το ευχαριστηθεις...
η γατουλα σου σε αγαπαει και το κανει για να σε ευχαριστησει.Ειναι κριμα που δεν το εκτιμας..
στην εφηβεια εισαι ε?
ναι ναι τώρα τελειώνω το σκολείο

όχι με παρεξήγησες απλά τις είχα κάπως στο μυαλό μου ως περίφανα και ανεξάρτητα πλάσματα, που θα έρθουν για χάδια μόνο όταν θέλουν οι ίδιες πριν ή μετά δείχνουν την δυσαρέσκιά τους και όχι να παρακαλάνε όλη την ημέρα για χάδια και να μην ξεκολάνε από δίπλα σου όταν είσαι σπίτι εκτός για φαγητό και τουαλέτα και να σε ακολουθούν παντού και πάντα
τουλάχιστον όσες γάτες είχαμε στο παρελθόν καμία δεν ήταν έτσι και μου φαίνετε παράξενο

τρελένομαι για δαγκωματιές:cat:

julia
Διακεκριμένο μέλος
Ναι οκ.... εγώ απλά όταν σηκώνω το χέρι....
για να βοηθήσω λίγω νομίζω ότι οι γάτες εξστασιάζονται όταν τους δείχνεις τον θαυμασμό σου για κάτι που έκαναν, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που λέγετε πως δεν πρέπει ποτέ να γελάμε μαζί τους και να τις κοροϊδέβουμε, Αν φυσικά δεν μας έχουν γραμμένους
θα κάνουν το "σωστό" για να τραβήξουν την προσοχή μας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που κάνουν και το "λάθος" όταν θέλουν να μας δείξουν την αντίδρασή τους πχ. δεν μου καθάρισες την άμμο καθάρισε τώρα τον καναπέ να μάθεις
και μην νομίζετε ότι δεν καταλαβαίνουν... είναι όλα θέατρο...![]()
εχω την παρακάτω αντίδραση.....
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
σοβαρά μηλάς? τέτοιος τσαμπουκάς? πάντα έτσι κάνει? πρέπει να έρθω να το δω από κοντά αυτό...
julia
Διακεκριμένο μέλος
σοβαρά μηλάς? τέτοιος τσαμπουκάς? πάντα έτσι κάνει? πρέπει να έρθω να το δω από κοντά αυτό...
![]()
Οπότε θές!!!!!

Αλλά εσένα δεν σε ξέρει καθόλου.....

Δεν ξέρω αν θα μας κάνει την τιμή να εμφανιστεί καν.....

Θα τον ρωτήσω το βράδυ πότε ευκαιρεί.... να μας πει!!!

Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
ΥΓ: julia μήπως έχεις κάποιον μακρινό συγγενή από Ιαπωνία;
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
(οι πρώτες μου ήταν κατάμαυρες και τότε είχα και μαύρο σκύλο), 
απο ράτσες η Αβυσσηνίας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
floricienta
Νεοφερμένο μέλος

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MAYROULIS
Περιβόητο μέλος

εμένα είναι η κεραμιδόγατα, γιατί κι εγώ είμαι μία
. εσάς;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
riu&melo
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
3stela3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tia
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν μπορώ να αντισταθώ με τιποτα!!!

marina289
Περιβόητο μέλος
Η απωθημένη αγάπη μου και καψούρα μου είναι τα νορβηγάκια...
Δώρααααα ακοουουούςςςς;;;;
moukelis
Επιφανές μέλος
Η αγαπημενη μου φυλη ειναι η Νορβηγικου Δασους.Συνδυαζει την οψη του αγριου αιλοροειδους με εναν γλυκυτατο και πολυ υπομονετικο χαρακτηρα,που σε κερδιζει απο την πρωτη στιγμη.Επισης προκειται για φυσικη φυλη,στην οποια δεν εχει επεμβει ο ανθρωπος ωστε να την αλλοιωσει,κι εχω πραγματικα την αισθηση οτι συζω με μικρους λυγκες-θαυματα της φυσης λαξευμενα απο την ιδια μετα απο τοσους αιωνες.
Το απωθημενο μου ειναι οι μπλε ρωσσικες,αλλα δε μπορω να πω οτι με ενθουσιαζει ο χαρακτηρας τους,απο εμφανιση παντως ειναι για μενα απο τις ωραιοτερες γατες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool