MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος
Εεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!Πολύ επίσης μου αρέσουν οι ευρωπαικές κοινές γιατί βαλανε στο βιβλιάριό μου πως είμαι μια γιατί εγώ δεν ήθελα να με νομίζουν οι σκύλοι που περίμεναν για εξέταση για αλητάκι. δεν πέσαμε πια και τόσο χαμηλά να μας κοροιδεύουν οι σκυλοι.
Υπάρχουν και κάποιοι... αιρετικοί σ'αυτό το site
που έχουν έρωτα με τα σκυλουλίνια!!!!!! 
Αγαπάτε τα καλέ!!!!

Ααααα!!! Τώρα πρόσεξα ότι ο τίτλος είναι ¨ποιά είναι η αγαπημένη σας ράτσα;;;¨ -δεν γράφει γάτας...
- οπότε... στα περσάκια και τα νορβηγάκια που προανέφερα,
προσθέτω τα κόλεϋ , τα κοκεράκια, τα μαλτεζάκια, τα λυκόσκυλα, τα λαμπραντόρ, και τα σαρ πέι!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
ποια είναι η αγαπημένη σας ράτσα και γιατί;(για γάτες μιλάμε)![]()
και εμένα προσώπικά μου αρέσουν τα σκυλιά, αλλά αυτά στο κτηνιατρείο μόλις μπήκα μέσα άρχισαν να μου γαβγίζουν και μετά άρχισα να κλαίω γιατί φοβόμουν επειδή ήταν τρία μεγάλα λυκόσκυλα. και δεν ήθελα μετά να με κοροιδεύουν...
marina289
Περιβόητο μέλος
¨Σκυλί που γαβγίζει μην το φοβάσαι!¨κοίτα τι είχα γράψει παραπάνω:
και εμένα προσώπικά μου αρέσουν τα σκυλιά, αλλά αυτά στο κτηνιατρείο μόλις μπήκα μέσα άρχισαν να μου γαβγίζουν και μετά άρχισα να κλαίω γιατί φοβόμουν επειδή ήταν τρία μεγάλα λυκόσκυλα. και δεν ήθελα μετά να με κοροιδεύουν...

goth
Δραστήριο μέλος
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος

για σκυλιά η αγαπημένη μου ράτσα είναι τα τσιουάουα γιατί είναι τα μόνα σκυλιά που δε με κυνηγάνε στη γειτονιά.(μου αρέσει να πηγαίνω στις αυλές των γειτόνων, αν και η οικογένειά μου μου λέει να μην το κάνω γιατί κάνουν παράπονα. μια φορά επειδή είχα ανέβει στον τοίχο της αυλής μου και νιαούριζα, σηκώθηκε όλη η γειτονιά στο πόδι , γιατί μετά αρχισαν να γαβγίζουν τα σκυλιά και μια γειτόνισα με κυνήγησε με το λάστιχο)
Hello_Kitty
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πέρα από την ομορφιά της, τα υπέροχα μπλε μάτια της και το τεραααάστιο μέγεθός της, δένεται με τον ιδιοκτήτη της και οταν την παίρνεις αγγαλιά χαλαρώνει και είναι λες και σηκώνεις ένα μαλλιαρό αρκουδάκι
vasilios
Εκκολαπτόμενο μέλος
και φυσικά Νο 1 SPHYNX!!!!!!!!!!!!!
lili.
Δραστήριο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος

maria_lulu
Επιφανές μέλος
chatte_blanche
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μήπως ξέρετε εάν υπάρχει κάποιο εκτροφείο εδώ στην Ελλάδα? Ψάχνω εδώ κ καιρό αλλά κανείς δεν μου απαντάει στα τηλέφωνα. 

Σημειωμα συντονιστη:Αναφορα σε συγεκριμενο εκτροφειο παρακαλω να μην γινει δημοσια.
goth
Δραστήριο μέλος
Αν πατησεις στην κατηγορια τρωκτικα.
maria_lulu
Επιφανές μέλος

Υπαρχει ρατσα τσιντσιλα σε γατες και κουνελια, εκτος απο τα ζωακια που λεγονται τσιντσιλα!

goth
Δραστήριο μέλος

!!!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chatte_blanche
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι αυτό που έχω στην φωτογραφία του προφίλ μου! Εύχαριστω πάντως goth!
Να ρωτήσω κ κάτι ακόμα..επειδή είμαι καινούργια εδώ πως μπορώ να ανοίξω κ εγώ μια συζήτηση? Έκανα μια προσπάθεια εχθές αλλά ακόμα ψάχνω να βρω αυτό που έγραψα.. 
moukelis
Επιφανές μέλος
Θα πας στην κατηγορια οπου θελεις να ανοιξεις το θεμα,και θα πατησεις "νεα συζητηση" πανω αριστερα.Συμπληρωνεις τιτλο κτλ και πατας "υποβολη".

goth
Δραστήριο μέλος
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος

chatte_blanche
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool