Ποια είναι η αγαπημένη σας ράτσα και γιατί;

Καλησπερα! Εμενα παλι η αδυναμια μου ειναι οτιδηποτε κυκλοφορει αδεσποτο ρατσατο η φατσατο! Γενικα προτιμαω ζωακια που μενουν στα αζητητα λογο καποιας ιδιαιτεροτητας η εμφανισης(καθε ζωο θεωρω πως εχει ξεχωριστη ομορφια)και που εχουν περισσοτερο αναγκη(προσωπικη μου αποψη) απο ρατσες που προτιμουνται παντα.Ποτε δεν εδωσα λεφτα για να αγορασω ζωο.Παντα επαιρνα αδεσποτα! Ουτε σκοπευω ποτε να αγορασω γιατι για μενα η αγαπη δεν πουλιεται κι ουτε αγοραζεται.Παντως δεν μπορω με τπτ να αντισταθω στους μαυρους γατους!Τους ζουλαω! Εχω και εγω εναν πανθηρα και καποια στιγμη θα ηθελα πολυ να υιοθετησω καποιο αναπηρο γατακι,οπως και εναν σκυλακο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όλες είναι άξιες αγάπης το κλικ μέτραει,λάτρεψα τα Scottish folds λόγω της στρογγυλής φάτσας,των αυτιών και οτι γίνονται κοντόχοντρα,αρχικα έψαχνα με πεσμένα αυτάκια,μόλις όμως είδα τον κούκλο μου, μου έκανε κλίκ, ωπ έδω είμαστε τον θέλω!!!! Φυσικά δίνω άριστα στην Ιωάννα που τα μεγάλωσε όμορφα με αγάπη,καθαριότητα και ελευθερία κίνησης στον χώρο της!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα μου αρέσουν όλες αλλά πιό ιδιαίτερα τα Νορβηγάκια :)

Τα γατοΑΜΕΑ είναι η αδυναμία μου γιατί συνήθως παρουσιάζουν υπέροχο χαρακτήρα :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back