chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα κοιτάξω στο σπίτι μήπως λέει τί μάρκα είναι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έλενα1
Νεοφερμένο μέλος
Πιστεύω οτί πρέπει να διαλέξεις το κλουβί ανάλογα με το χαρακτήρα, γι αυτό καλό είναι πρίν αγοράσεις το γατάκι να ρωτήσεις τον ιδιοκτήτη για τη συμπεριφορά του.
Αν είναι άτακτο καλύτερα θα ήταν να αγοράσεις ένα σκληρό κλουβι, γιατί το μαλακό θα το σκίσει μόλις προσπαθήσεις να το βάλεις μέσα.:cat: :greycat:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Εξαρτάται όμως και από τη χρήση που κάνει ο καθένας. Για τα ταξίδια και εγώ θεωρώ πιο κατάλληλο το σκληρό!
rotonda
Δραστήριο μέλος
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
) Για τα δικα μου εχω πανινο, για τις μεταφορες που δεν απαιτουν πολυ ωρα ταξιδι, π.χ. απ'το σπιτι στην κτηνιατρο που ειναι 15 λεπτα με το αμαξι.Θα προμηθευτω ομως κι ενα πλαστικο, διοτι θ'αρχισουμε παλι σε λιγο και τα πηγαινε-ελα στο εξωτερικο και θελω να το συνηθισουν και το πλαστικο.. τωρα για διαστασεις ειναι αναλογως την εταιρια, αλλα ολες θελουν πλαστικο. Στισ εταιρειες που δουλευουν με πτησεις charter ειναι λιγο πιο αυστηρα.. οτι κ αν επιλεξεις να το αφησεις το γατουλι να το μυρισει και να επεξεργαστει πριν κανεις καποια μεταφορα, ωστε να μην τρομαξει και να νιωθει οσο το δυνατον πιο ανετα μεσα σε αυτο. Τα δικα μου κοιμουνται συνηθως μεσα στο σπιτακι τους -τις ωρες που καθομαι στον υπολογιστη, αλλιως κανουν εμενα μαξιλαρι..)
χριστινα
Διάσημο μέλος
Κι εγω σκληρο κλουβί εχω (αν και το μαλακό μου αρέσει περισσότερο). Αλλά φοβάμαι πως επειδή φοβούνται τις μετακινησεις, μπορει να σκιστει με καποιο τροπο και να γελάμε μετά!!! Δεν ξερω πόσο ανθεκτικα ειναι!!! Και φοβάμαι να δοκιμάσω. Αν το σκισουν και τραπούν σε φυγη, αντε να τα βρω μετα....
mimikaki
Διάσημο μέλος

Και για τις μετακινησεις με το πλοιο ειναι ιδανικο...
Αλλα τωρα πηρα μαλακο κλουβακι γιατι απο την Χιο θα γυρισουμε με το αεροπλανο και αν παρω το πλαστικο θα ειναι πολυ βαρυ και δεν θα τη δεχτουν στην καμπινα των επιβατων...

deni
Νεοφερμένο μέλος
θα ηθελα να ρωτησω κατι για τη μεταφορα ζωου με αυτοκινητο.τι ειναι καλυτερο για το ζωακι.κλουβακι μεταφορας η γατοφορος με σκληρο πατο?
mimikaki
Διάσημο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος

deni
Νεοφερμένο μέλος
deni
Νεοφερμένο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

Για τον πάτο υπάρχουν ειδικές πάνες σε πετ σοπ θα τις βρείς, αυτές που χρησιμοποιούν για κουταβάκια, για την εκπαίδευση τουαλέτας.
Στρώνεις μια τέτοια, όταν λερωθεί, την αλλάζεις με μία άλλη

deni
Νεοφερμένο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
δηλ ειναι καλυτερα να παρω μια γατοφορο δερματινη με σκληρο πατο και να βαλω και μια πανα κατω παρα ενα κλουβακι για να καταλαβω..
Εγώ θα σου συνιστούσα για μεγάλο ταξίδι το κλουβάκι γατοφόρο το σκληρό, που καθαρίζεται και εύκολα...και πιστεύω πώς έχει και το γατάκι μεγαλύτερη άνεση κίνησης μέσα...
Η δερμάτινη(που λές) είναι ωραία εμφανισιακά αλλά δεν είναι τόσο πρακτική, μπορεί να ανοίξουν τα φερμουάρ, να λερωθεί, γνώμη μου πάντα, επειδή έχω δοκιμάσει και τα δύο.....
RedCat
Διάσημο μέλος

Θα προσπαθήσω να σου βάλω μια εικόνα αν βρω...για το δερμάτινο που λες μπορεί να είναι πιο ανθεκτικό από το υφασμάτινο (αν και πιστεύω ότι είναι ίδιου τύπου) αλλα αν κλείνει με φερμουάρ το πορτάκι τα αποτελέσματα θα ειναι τα ίδια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool