eirinaki84
Δραστήριο μέλος
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω εν μέρει.
Γνωρίζω πολλούς ανθρώπους, που έχουν μόνο μια γατούλα ή ένα σκυλάκι ή έστω ένα ζωάκι, αλλά δεν έχουν ούτε χρόνο, ούτε και χρήματα για να βοηθήσουν παραπάνω ζώα, ειδικά στην εποχή που ζούμε τώρα (οικονομική κρίση και λοιπά).
Μια χαρά φιλόζωους μπορώ να τους χαρακτηρίσω. Και τα προσέχουν και τα φροντίζουν και όλα μια χαρά. Κατάλαβες τι εννοώ; Ότι δηλαδή δεν μπορώ να κρίνω κάποιον αν είναι φιλόζωος από τον αριθμό των ζώων που έχει ή βοηθάει. Ένας μπορεί να έχει 10 γάτες και μαγκιά του που μπορεί και τις φροντίζει τόσο καλά όλες και άλλος μπορεί να έχει μια και να πασχίζει να προσφέρει τα απαραίτητα στο ζωντανό.
Ο καθένας βοηθάει όσο μπορεί, είτε αυτό είναι μια γάτα, είτε 5, είτε 15.
Αυτοί που δεν είναι φιλόζωοι, είναι εκείνοι που ναι μεν έχουν ένα κατοικίδιο το αγαπάνε όπως λένε, το προσέχουν, αλλά ταυτόχρονα σιχαίνονται, μισούν και βρίζουν οποιοδήποτε άλλο, εκτός από το δικό τους. Αυτούς ναι! Δεν τους θεωρώ φιλόζωους και ας έχουν κατοικίδιο.![]()
δεν έχεις άδικο!!! από την άλλη όμως η βοήθεια στα ζώα δεν έχει να κάνει με τα χρήματα (με το χρόνο ίσως)......
διότι μπορεί να δεις ένα αδέσποτο στην γειτονιά σου και να το βάλεις σε αγγελία ή ψάξεις να βρεις τρόπους για δωρεάν στειρώσεις ή εμβόλια (διότι υπάρχουν)......
και οικονομική κρίση έχουμε τώρα δεν είχαμε πάντα.....

αν ας πούμε έβλεπες 5 αδέσποτα μωράκια γατάκια στο δρόμο τι θα έκανες ???

θα τα άφηνες??? ή έστω δεν θα σκεφτόσουν κάποιο τρόπο???
εγώ έχω φίλους που δεν έχουν να φάνε κ όμως τρέχουν....και αυτό το θαυμάζω .....παρόλα αυτά και εσύ έχεις δίκιο σε αυτό που λες ... σίγουρα δεν σε κάνει ζωόφιλο μόνο αυτό......απλά εγώ θαυμάζω τέτοιους ανθρώπους!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
δεν έχεις άδικο!!! από την άλλη όμως η βοήθεια στα ζώα δεν έχει να κάνει με τα χρήματα (με το χρόνο ίσως)......
διότι μπορεί να δεις ένα αδέσποτο στην γειτονιά σου και να το βάλεις σε αγγελία ή ψάξεις να βρεις τρόπους για δωρεάν στειρώσεις ή εμβόλια (διότι υπάρχουν)......
και οικονομική κρίση έχουμε τώρα δεν είχαμε πάντα.....
αν ας πούμε έβλεπες 5 αδέσποτα μωράκια γατάκια στο δρόμο τι θα έκανες ???
θα τα άφηνες??? ή έστω δεν θα σκεφτόσουν κάποιο τρόπο???
εγώ έχω φίλους που δεν έχουν να φάνε κ όμως τρέχουν....και αυτό το θαυμάζω .....παρόλα αυτά και εσύ έχεις δίκιο σε αυτό που λες ... σίγουρα δεν σε κάνει ζωόφιλο μόνο αυτό......απλά εγώ θαυμάζω τέτοιους ανθρώπους!!!![]()
Και πάλι διαφωνώ, σχετικά με τα χρήματα. Χρειάζονται χρήματα, γιατί τα περισσότερα ζωάκια στον δρόμο όλο και κάτι έχουν και χρειάζονται κτηνίατρο. Και συνήθως δεν τα αφήνουμε χωρίς περίθαλψη, καθώς μόλις τα βρίσκουμε το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι άτα στον γιατρό.

Και αν είναι και μωρά;
Πες πως βάζεις αγγελία. Αλλά μέχρι να τα λυπηθεί κάποιος και τα πάρει τι θα κάνεις;
Θα τα αφήσεις χωρίς γάλα; Πάλι χρήματα θέλει. Και το γάλα για μωρά γατάκια δεν είναι και το πιο φτηνό πράγμα που υπάρχει.

Όσο για το δωρεάν στειρώσεις και λοιπά, είναι ανάλογα το που βρίσκεσαι. Πχ. στην Αθήνα είναι πολύ πιο εύκολο να βρεις τέτοια πράγματα από ότι στην Ρόδο και γενικά στα νησιά.

Φυσικά και αν έβλεπα ,μωρά γατιά στο δρόμο θα τα έπαιρνα, όλο και κάτι θα σκεφτόμουν μετά, άλλωστε το έχω κάνει ουκ ολίγες φορές.

Το θέμα είναι ότι δεν έχουν όλοι τη δύναμη να το κάνουν, ακόμα και αν θέλουν. Πες δεν έχουν χώρο, χρόνο, χρήμα κτλ.
Βέβαια αυτές είναι οι εξεραίσεις, καθώς οι περισσότεροι που θα δουν μωρά ζωάκια στο δρόμο δεν ενδιαφέρονται καθόλου, αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση, μην το συνεχίσουμε καλύτερα, γιατί είμαστε ήδη λιγάάάκι off-topic, νομίζω.

Κι εγώ θαυμάζω τέτοιους ανθρώπους, δεν είπα το αντίθετο, απλά εξέφρασα τη διαφωνία μου ως προς το οτι η φιλοζωία κρίνεται ανάλογα με τον αριθμό των ζώων που φροντίζει κανείς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος
Αυτοί που δεν είναι φιλόζωοι, είναι εκείνοι που ναι μεν έχουν ένα κατοικίδιο το αγαπάνε όπως λένε, το προσέχουν, αλλά ταυτόχρονα σιχαίνονται, μισούν και βρίζουν οποιοδήποτε άλλο, εκτός από το δικό τους. Αυτούς ναι! Δεν τους θεωρώ φιλόζωους και ας έχουν κατοικίδιο.![]()
You are so right!
Να πω κατι αλλο που με εκνευριζει αν και ξερω οτι ειναι παραλογο? Με εκνευριζει η εξης φραση που λενε καποιοι: "Τα αγαπαω, τα εκτιμαω, αλλα δεν τα θελω σπιτι μου". Ναι ξερω υπαρχει και αυτη η κατηγορια ανθρωπων, που οι σχεσεις τους με τα ζωα ειναι αυτο που λεμε μακρια και αγαπημενοι. Δεν θεωρω κακο το γεγονος οτι καποιοι ανθρωποι δεν εχουν καμια σχεση με τα ζωα,αρκει να μην τα ενοχλουν τουλαχιστον και να τα βασανιζουν. Δεν ξερω πως να σας το εξηγησω αλλα λιγο με ενοχλει το υφος, ετσι οπως το λενε. Λες και ειναι κατι πολυ σιχαμερο. Ενταξει απο την αλλη σκεφτομαι κι εγω σιχαινομαι πολυ τις ακριδες και δε θα μπορουσα να εχω κατοικιδιο μια ακριδα
.Φανταζομαι καπως ετσι το βλεπουν και αυτοι. Αλλα δεν ξερω αισθανομαι καπως οταν το ακουω. Και μετα μπορει να σου ξεκινησουν και καμια θεωρια, οτι τα ζωα πρεπει να ειναι ελευθερα οπως ειναι στη φυση και οτι τους κανεις κακο που τα φυλακιζεις σε ενα διαμερισμα κτλ αρα τι σοι φιλοζωος εισαι κτλ. Αυτην ειδικα την αποψη δεν την καταλαβαινω. Καταρχην ο ανθρωπος φταιει που εχει αλλαξει το φυσικο περιβαλλον των ζωων και τα εχει αναγκασει να ζουν σε μη φυσιολογικες συνθηκες για αυτα. Τι να κανουμε?Να τα αφησουμε να ψοφησουν? Και επιπλεον ναι συμφωνω οτι ισως τα εγκλωβιζεις σε ενα διαμερισμα, αλλα τι να κανουμε?Δεν εχουν ολοι την επιλογη να εχουν σπιτι με αυλη ή ολοκληρο κτημα.Αυτο τι σημαινει δλδ?Ενταξει μπορει να του στερεις ως ενα βαθμο την "ελευθερια" του αλλα να του προσφερεις τοσα αλλα βασικα που χρειαζεται ενα ζωο απο το να ηταν στους δρομους...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος

Θέλω να δανειστώ ένα απόσπασμα της Ρένας, που την ώρα που το διάβασα ένιωσα πολύ γλυκά συναισθήματα....
...απλα ειχα μαζεψει ενα χαρτζιλικι για να παραγγειλω ακανα on line (τρομαρα μου)χεχε,αλλα τελικα εγινε χυμα κροκετες για τ αδεσποτακια της κρισης και της εγκαταλειψης.τα ζυγισα καλα μες στο μυαλο μου και ειπα,εφοσον αγαπω τα ζωακια κριμα ειναι να περνουν βασσιλικα τα 4 δικα μου και να πειναν αλλα 10 και βαλε εκει εξω.οποτε φρισκις και γουισκας στα δικα μου και χυμα στα αδεσποτακια κι ο θεος βοηθος.
Για μένα ήταν ό,τι πιο όμορφο , που ένας άνθρωπος που δεν έχει χρήματα να του τρέχουν από τα μπατζάκια -κάθε άλλο- ,
προσπάθησε να ¨ζυγίσει¨ τα πράγματα, ώστε να ¨μοιράσει¨ την αγάπη του και να κατανείμει τη φροντίδα του με τον τρόπο που θεώρησε ότι μπορεί να είναι ¨αξιοκρατικός¨ και δίκαιος...
Ναι, οκ, είναι πάντα πολύ υποκειμενικό αυτό...
Ωστόσο,την ώρα που το διάβασα μου είχε φανεί πολύ τρυφερό...
Η ανάγκη για προσφορά στα πλάσματα που ζουν (που προσπαθούν να επιβιώσουν για να είμαστε ακριβείς) έξω από την πόρτα μας είναι πάνω απ'όλα θέμα διάθεσης...
Απλά υπάρχουν πολλοί που αγαπούν με μεγάλη δόση εγωκεντρικότητας μόνο το ζωάκι που θεωρούν ότι τους ανήκει, το ζωάκι ¨τους¨.
Χρήματα σίγουρα δεν μου περισσεύουν,βασικά έλλειψη-ελλειψάρα έχω και εγώ ...
Όμως τα αποφάγια ΌΤΑΝ υπάρχουν δεν θα τα φάει ο σκουπιδοτενεκές , θα τα βγάλω στα αδεσποτάκια...
Και τέλος, να 'ναι καλά τα σουβλατζίδικα ¨ο Σταύρος¨, ¨ο Πρώτος¨ και ¨το κάτι άλλο¨ που με εφοδιάζουν αποφάγια (ειδικά το καλοκαίρι που έχουν παραπάνω δουλίτσα)...
Ψάχτηκα, δεν ντράπηκα, και έβγαλα άκρη... Έχετε ιδέα τί ποσότητα αποφάγια μπορείς να εξοικονομήσεις έτσι;; Και... εκλεκτά αποφάγια!
Τέλος έχω βρει κτηνίατρο που κάνει πολύ ειδικές τιμές.....
Θέμα διάθεσης είναι πάνω απ'όλα για μένα...Ψάχνεσαι και εφευρίσκεις τρόπους...
Λεφτά Δεν υπάρχουν (
), το μόνο σίγουρο,χρόνος σίγουρα μπορεί να βρεθεί -δεν απαιτείται δα και πολύς χρόνος για να βγάλεις ένα πιάτο φαγητό, μην τρελλαθούμε...-
...Αν όμως δεν υπάρχει διάθεση να ψαχτείς για να βρεις τρόπους, τότε τίποτα δεν πρόκειται να γίνει...
Και σαφώς η ικανοποίηση είναι πολύ μεγαλύτερη όταν η όποια προσφορά γίνεται από το υστέρημα....
Οι ¨φλοίσβος cats¨ δεν νομίζω να έχουν τα τρελλά λεφτά, ούτε να έχουν λυμένα τα προβλήματα της ζωής τους ...
Όμως έχουν διάθεση και μεράκι...Διάθεση και μεράκι!...από εκεί ξεκινάνε όλα για μένα....
(Εννοείται πως το θέμα της φιλοζωίας δεν είναι ¨ποσοτικό¨... ¨πόσα ζωάκια φροντίζω¨
Έστω και μία κοιλίτσα να έχει γεμίσει εξαιτίας σου, έστω και μία υιοθεσία να εχει γίνει εξαιτίας σου είναι επιτυχία...
¨Δεν μπορείς να σώσεις τα ζωάκια όλου του κόσμου,
αλλά έστω και ένα είναι ο κόσμος¨....
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως και εγώ θα συμφωνήσω στο " εάν θες και το ψάξεις, θα βρεις λύσεις".
Αλλά θέλει ψάξιμο και περισσότερο από όλα διάθεση!
Το κρεοπωλείο της γειτονιάς μου, έχει μια ταμπελίτσα και λέει "καθημερινά διατίθενται υποπροιόντα κρεάτων, για τους τετράποδους φίλους σας ΔΩΡΕΑΝ"
Και έχω πάρει αρκετές φορές για τα αδεσποτάκια (όταν το πορτοφόλι δε σηκώνει κροκέτες).Και είναι πολύ καλά..Λιπάκια, κρεατάκια, πετσούλες, συκωτάκια κτλ κτλ
Αντίστοιχα όπως λέει η Μαρίνα, τα αποφάγια τα δικά μας, πάνε κατευθείαν έξω..
Ο πατέρας μου δουλεύει σε νοσοκομείο ως γιατρός, και ότι περισσεύει στην κουζίνα(φαγητό που ΔΕΝ σερβιρίστηκε ΠΟΤΕ), του τα δίνουν καθημερινά για το Bob(τον σκυλούκο μας
) αλλά και για τα αδεσποτάκια μας..Πριν 5 μέρες γέννησε στην αυλή μας (πάλι) μια πανέμορφη γατούλα, 5 γατάκια..
Χρήματα δεν έχω πολλά(ειδικά αυτή την περίοδο) αλλά γυρίζω τον κόσμο ανάποδα να μπορώ να προσφέρω 2 γεύματα ημερισίως στη μανούλα αυτή συν φαγητό για τον Timmy και την Μπουμπου (τα αδεσποτάκια μας τα ΜΟΝΙΜΑ).
Τώρα θα προσπαθήσω να κάνω τη μανούλα να με εμπιστευτεί ώστε να στειρώσω μαμά και παιδιά όσο πιο σύντομα γίνεται!Διότι προσωπικά το έχω ξαναπει..Η στείρωση είναι το πιο δυνατό μέτρο!Σε φιλοζωική βέβαια..Που λεφτά για 6 στειρώσεις..??
Με λίγα λόγια...
Θέλει τρέξιμο και ψάξιμο..Θέλει και λίγο κόπο και οργάνωση αλλά όλα γίνονται με καλή διάθεση και πάντα αγάπη προς ΟΛΑ τα πλασματάκια εκεί έξω!
Και όπως ανέφερε η Μαρίνα παραπάνω, σχετικά με τις Γάτες του Φλοίσβου που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας, και εγώ δε νομίζω να πρόκειται για αργόσχολους μεγιστάνες..Απλά έχουν πάθος!
Φιλόζωο (αν και σιχαίνομαι τις ταμπέλες) θα χαρακτήριζα κάποιον που μια μέρα, θα προτιμήσει να μην αγοράσει 1 πανάκριβο καφέ και τα χρήματα αυτά θα τα δώσει για τροφή στα αδέσποτα..Δε χρειάζεται να είναι καθημερινό..
Φιλόζωο επίσης θα χαρακτήριζα κάποιον που συνειδητοποιημένα νοιάζεται για τα ζώα και ΣΕΒΕΤΑΙ απόλυτα την ύπαρξή τους..
Μακάρι όλοι να έβαζαν το δικό τους λιθαράκι..Ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος..
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όμως είμαι φιλόζωη και αν με γνωρίσει κανείς θα το καταλάβει εύκολα αυτό για εμένα... Και δεν έχω φροντίσει πολλά ζώα αλλά τα αγαπάω όσο δεν μπορεί να διανοηθεί ο εγκέφαλος μου.. Τα λατρεύω τα θαυμάζω και τα σέβομαι και δεν θα αλλάξει ποτέ αυτό.. Εσύ τους δίνεις ελάχιστα και αυτά σε κάνουν θεό. Και να μην θες δηλαδή σε κάνουν να τα αγαπήσεις!

Τι θα μπορούσα να κάνω;
Οι δικοί μου κάνουν κι αυτοί πράγματα, αλλά πέρα από δωρεές και εικονικές υιοθεσίες, δεν έχω βρει άλλο τρόπο...
eirinaki84
Δραστήριο μέλος
Αχ βρε παιδιά. Τα πονάει η ψυχή μου τα αδέσποτα, και επειδή είμαι μακριά, δεν μπορώ να κάνω κάτι να βοηθήσω...
Τι θα μπορούσα να κάνω;
Οι δικοί μου κάνουν κι αυτοί πράγματα, αλλά πέρα από δωρεές και εικονικές υιοθεσίες, δεν έχω βρει άλλο τρόπο...
καλέ τι άλλο να κάνεις??? ειδικά από μακρυα?? και αυτά πολλά είναι κ σημαντικά γιδάκι μου!!!!

αγαπάμε γίδι!!!! χαχαχαχαχα

Σκέφτομαι το καλοκαίρι που έχω γενέθλια να ωθήσω τους φίλους μου αντί για δώρο να μου πάρουν είτε αντικείμενα από μία φιλοζωϊκή (ξες, πουλάνε σκουλαρίκια κλπ) είτε να συνδράμουν σε κάποια υιοθεσία/χρηματοδότηση εκ μέρους μου... Ελπίζω να το κάνουν, γιατί παλιά είχα προτείνει να μου πάρουν t-shirt από το stray, αλλά άργησα.
eirinaki84
Δραστήριο μέλος
Και πάλι διαφωνώ, σχετικά με τα χρήματα. Χρειάζονται χρήματα, γιατί τα περισσότερα ζωάκια στον δρόμο όλο και κάτι έχουν και χρειάζονται κτηνίατρο. Και συνήθως δεν τα αφήνουμε χωρίς περίθαλψη, καθώς μόλις τα βρίσκουμε το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι άτα στον γιατρό.
Και αν είναι και μωρά;
Πες πως βάζεις αγγελία. Αλλά μέχρι να τα λυπηθεί κάποιος και τα πάρει τι θα κάνεις;
Θα τα αφήσεις χωρίς γάλα; Πάλι χρήματα θέλει. Και το γάλα για μωρά γατάκια δεν είναι και το πιο φτηνό πράγμα που υπάρχει.
Όσο για το δωρεάν στειρώσεις και λοιπά, είναι ανάλογα το που βρίσκεσαι. Πχ. στην Αθήνα είναι πολύ πιο εύκολο να βρεις τέτοια πράγματα από ότι στην Ρόδο και γενικά στα νησιά.
Φυσικά και αν έβλεπα ,μωρά γατιά στο δρόμο θα τα έπαιρνα, όλο και κάτι θα σκεφτόμουν μετά, άλλωστε το έχω κάνει ουκ ολίγες φορές.
Το θέμα είναι ότι δεν έχουν όλοι τη δύναμη να το κάνουν, ακόμα και αν θέλουν. Πες δεν έχουν χώρο, χρόνο, χρήμα κτλ.
Βέβαια αυτές είναι οι εξεραίσεις, καθώς οι περισσότεροι που θα δουν μωρά ζωάκια στο δρόμο δεν ενδιαφέρονται καθόλου, αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση, μην το συνεχίσουμε καλύτερα, γιατί είμαστε ήδη λιγάάάκι off-topic, νομίζω.
Κι εγώ θαυμάζω τέτοιους ανθρώπους, δεν είπα το αντίθετο, απλά εξέφρασα τη διαφωνία μου ως προς το οτι η φιλοζωία κρίνεται ανάλογα με τον αριθμό των ζώων που φροντίζει κανείς.![]()
βασικά να σου πω την αλήθεια συμφωνώ αποοοόλυτα με την απάντηση της Μαρίνας.....

είναι ακριβώς αυτό που σκεφτόμουν κ πιστεύω!!!!
αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για τα ζώα (για να μην λέμε συνέχεια ζωόφιλος κ ζωόφιλος) δεν μπορείς να κάνεις τα στραβά μάτια....όπως είπαν και παραπάνω η φιλοζωία είναι μικρόβιοοο!!!

είναι να μην κάνεις την αρχή μετά δεν μπορείς να κάνεις τα στραβά μάτια...
στην περιοχή που μένω μια κυρία ταίζει καθημερινά ένα σωρό γατιά παρόλο που την κράζουν, την εκβιάζουν και παρόλο που δεν έχει στον ήλιο μοίρα...
συγκεκριμένα είπε ''ότι σύνταξη έχω την τρώνε τα γατια μου''......
αυτό βέβαια είναι μια υπερβολή που δν ξέρω αν θα έκανα η ίδια αλλά που θα ήθελα έστω να την πλησιάσω!!!
eirinaki84
Δραστήριο μέλος
αλλά έστω και ένα είναι ο κόσμος¨....)
θα το ομολογήσω ο τρόπος που γράφεις είναι πάντα τόσο

τοχεις τοχεις!!!!

marina289
Περιβόητο μέλος
Όχι βρε συ...θα το ομολογήσω ο τρόπος που γράφεις είναι πάντα τόσο
τοχεις τοχεις!!!!![]()

Δεν είναι δικό μου αυτό...

Γ'αυτό και το έβαλα σε εισαγωγικά...

iakinthi_
Νεοφερμένο μέλος

eirinaki84
Δραστήριο μέλος
Ολα τα ζωα ειναι λατρεμενα , το μονο που με απωθει και προσπαθω να ειμαι επιλεκτικη ειναι ο ανθρωπος...![]()
είναι αλήθεια! ο άνθρωπος έχει την ικανότητα να έχει δόλο κ λόγο να γίνει κακός!!!!τα ζώα όχι!
nifadoulis
Νεοφερμένο μέλος
Γάτες, σκύλους, πουλιά, ποντίκια, χελώνες, φίδια, ιγκουάνα και ότι άλλο βάλει του ανθρώπου ο νους.... ακόμα και τις αράχνες συμπαθώ

Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανένα, όλα ψυχούλες του Θεού είναι.
Άριστη σχέση λοιπόν έχω με όλα τα ζώα, τα αραχνοειδή βέβαια αν και τα συμπαθώ δεν πολυασχολούμαι μαζί τους. Βάζω τον άντρα μου να καθαρίσει.
Και όταν λέω καθάρισμα δεν εννοώ βέβαια σκότωμα, τις πιάνει με το χέρι και τις βγάζει έξω.
Μέχρι και ποντίκι έχουμε σώσει απο βέβαιο θάνατο, το είχαν πάρει στο κυνηγητό 2 γατουλίνια του κήπου. Ακούσαμε τις κραυγές του και βγήκαμε. Ήταν βέβαια ζαβλακωμένο απο τα μπουνίδια που έφαγε αλλά ζωντανό. Το πιάσαμε με το φαράσι και το αφήσαμε μέσα στο χωράφι.
Τώρα αν κατάφερε να τη βγάλει καθαρή με τις υπόλοιπες γάτες άγνωστον!!!

taksidiotis
Νεοφερμένο μέλος
vregmeni_gata
Νεοφερμένο μέλος
Μόνο με τα έντομα δεν έχω καλές σχέσεις.
(ελπίζω να με καταλαμβαίνετε χεχε
) Να σημειώσω πως έχω μια μεγάλη αδυναμία στα αιλουροειδή..γάτες,λιοντάρια,λεοπαρδαλεις,τσίταχ και η μεγάλη μου αγάπη οι τίγρεις
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
vregmeni_gata
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool