bella sofia
Νεοφερμένο μέλος
ήθελα να ρωτήσω ποιά γατοτροφή είναι κατάλληλη για γατάκι περσίας περίπου 4 μηνών.Της δίνω την pro plan kitten develovment.Ti διαφορά έχει απο την pro plan kitten sensitive?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
αυτά από μένα είναι ακριβή η πέρσιαν σειρά (είτε κίττεν έιτε άνταλτ) αλλά είναι η καλύτερη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bella sofia
Νεοφερμένο μέλος
Υ.Γ. τα γατάκια σου είναι κουκλιά!

Η Persian της Royal είναι κορυφαία, εγώ την έδινα για ένα διάστημα και σε κοντότριχα, γιατί τους κάνει πολύ καλή γούνα.. επίσης αν θέλεις μπορείς σα συμπλήρωμα για κάποιες φορές την εβδομάδα να δοκιμάσεις το λαδάκι vetstar (τα περισσότερα pet shop το έχουν) - έχει μέσα λινολεϊκό οξύ που τους κάνει πολύ καλό στο τρίχωμα, θα δεις τεράστια διαφορά.. δε ρίχνουν την ίδια τρίχα και κάνει τη γούνα τους λαμπερή και απαλή!
bella sofia
Νεοφερμένο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
αλλο κακο των κονσερβων ειναι οτι χαλανε πολυ πιο ευκολα τα δοντια τους..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

ΗΛΙΑΣ19443
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
οι περισσοτερες κονσερβες εχουν συντηρητικα
πολλα,(νομιζω πολλα κονσερβοκουτια εχουν κατηγορηθει οτι εχουν καρκινογονες ουσιες) οπως και οι δικες μας τροφες σε κονσερβα.επισης οι περισσοτερες φτιαχνονται απο υποπροιοντα κρεατος και οχι απο καθαρο κρεας. βεβαια εχει και κονσερβες με 75% κρεας ή περισσοτερο, που ειναι αρκετα καλες..για να εισαι σιγουρη ομως καλυτερα κανε της βραστο κοτοπουλο για να της δινεις για λιχουδιααλλο κακο των κονσερβων ειναι οτι χαλανε πολυ πιο ευκολα τα δοντια τους..
συμφωνω...ακομα και συντηριτικα να μην εχουν...ειναι τετοιο το υλικο που χρησιμοποιηται και τετοια η επεξεργασια τους ,που δημιουργουνται τοξινες και βλαβερες ουσιες για τον οργανισμο...

prince
Διάσημο μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
ναι μεν θελω η περσικη να παιρνει ολα αυτα τα απαραιτητα που εχει η τροφη περσιαν αλλα θελω και ο αλλος να ειναι καλυμενος για τους δικους του λογους..και ο γιατρος μου ειπε οτι δεν πειραζει αν της ανακατευω..μπορεις να παιρνεις και την περσιαν και για τα στειρωμενα και να την ανακατευεις..γνωμη μου παντα..αλλα ρωτα τον γιατρο σου πρωτα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aν κ τα υπογραμμισμενα δεν μου πολυαρεσουν,με μια προχειρη ματια στα βασικα συστατικα δεν εχει κατι το ΤΟΣΟ διαφορετικο απο αλλες τροφες.
Στην αναλυτικη λιστα κ την χημικη αναλυση εχει καποια συστατικα π ισως κανουν την διαφορα.
Πχ ,Milk & milk by-products, Collagen , κ.α.
Καλα μην αρχισω το θαψιμο για απροσδιοριστης προελευσης συστατικα κ υποπροιοντα γιατι δεν ειναι εκει το θεμα μας.

Ισως τα παραπανω συστατικα κανουν διαφορα στα περσακια + το σχημα της κροκετες που μπορει να τα βολευει
.Εγω κ παλι θα απεφευγα σογια κ καλαμποκι παντως...
Hlianna
Διάσημο μέλος
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και η acana κ η applaws ειναι πολυ καλες επισης.
Hlianna
Διάσημο μέλος
μενω ζωγραφου και η κοντινοτερη περιοχη που μπορω να την βρω ειναι ηλιουπολη..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
το αλλο που δεν πουλαει τιποτα ειναι πετ σοπ που το εχει ενας κτηνιατρος..και μια φορα που ειχα ζητησει μια συγκεκριμενη royal δεν μου την εφερε..
θα ρωτησω ομως και για Orijen..απο νεα σμυρνη εδω ειναι λιγο δυσκολο να μου την φερει..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΗΛΙΑΣ19443
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool