Ποια είναι;

strayshelp

Δραστήριο μέλος

Η strayshelp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 619 μηνύματα.
Οποιος βρει ποιό σκυλάκι είναι αυτό,που χάριζα και έχει υιοθετηθεί,θα πάρει....ενα φιλί. :D :-D :-) :-D
(5.5 μηνών είναι τώρα,θηλυκό και είχε και αδερφούλα...)
dscn4849gm3.jpg

image000rb1.jpg

image003be0.jpg

image004jg8.jpg

image006qb2.jpg

image007gx3.jpg

image008yb0.jpg

image009nv7.jpg

image012gu2.jpg

image013br0.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια΄χαρά το βλέπω!!!!!!!!!!!!!!!!!! :up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:)Nαι,τελεια είναι,αλλά ΠΟΙΑ είναι????:D

χμ... εγω δεν μπορώ να σκεφτώ καν!:)

Ψάχνω αλλά, είναι 5 μηνών τώρα.. την αγγελία ΠΟΤΕ την έβαλες??? ή ΠΟΣΟ ήταν όταν την έβαλες???
-νεο παιχνίδι ειναι αυτό??? :P

Κρίνοντας από τα αυτιά:redface: μήπως είναι η Γιούπη;;;;:hmm:

M αρεσει αυτό το παιχνίδι!Δε σας σπάει λίγο τα νεύρα??χι χι χι

Ελένη,κέρδισες ένα φιλί!!!:)
2580497224922abc23e5qx4.jpg

Πηγαμε βόλτα με τα αφεντικά της στο βουνο δίπλα στο σπίτι τους.Απ τα πιο ευτυχισμένα σκυλιά που εχω δει.Απολαμβανε τη βόλτα,εφερνε ξυλα και κουκουνάρια...Στην αρχη δεν μου έδωσε καμία σημασία.Μετά μύρισε τα παπουτσια μου και μαλλον κ τ αλλα μου σκυλια και κατι θυμηθηκε!Αρχισε να πηδαει πανω μου και να κλαψουρίζει η γλυκια μου!!!!
Αυτο που μου κανε εντυπωση ηταν οτι εχει παρα παρα παρα πολυ μακρυ σωμα!Οταν την κοιτούσα απο πανω,ηταν σαν να βλεπω 2 σκυλια το ενα πισω απ το αλλο!Και μια ουρα 1 μετρο!Πατουσες σαν λυκοσκυλο...Απίστευτη...Η μουρη και τα αυτια ομως ΙΔΙΑ με της μαμας!

Παιδια...τα ημίαιμα είναι σουπερ!!!Βρείτε μου εσεις αλλον με ίδιο σκυλί!χα χα χα

Κέρδισα....κέρδισα:up::up::up:
Περνάω στο δεύτερο γύρο;;;;;:cool:
(Διευκρίνηση, το φιλί είναι από εσένα ή τη Γιούπη;:kiss:)

Mπραβο Ελενη που παρακολουθείς το φορουμ..χι χι χι!
Απ τη Γιούπι το φιλί!

Δεν έχω νεες φωτο από υιοθεσίες,αλλιώς θα είχε και 2ο γυρο..χα χα χα

Τσεκάρω τις σημειώσεις μου και περιμένω με αγωνία το 2ο γύρο:cool:
Το μεγάλο έπαθλο τι είναι; Δεν μας είπες:hmm::P

Ενας σκύλος και μια γατά,δωρο!!!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back