moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ειναι και θεμα εγωϊσμου,τοσα φτιαχνω,γιατι να μη μπορω κι αυτο;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Γιατί εγώ σε κάτι τέτοια είμαι ανεπίδευκτη μαθήσεως.

Δωράκι καλή μου, είπαμε είμαστε κατά κόρον γυναικείο σαιτ αλλά ....πλέξιμο(που το θυμήθηκες
)!

Να ρωτήσω όμως,ποιός είναι ο Totoro ?

brigite
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Μα δεν ξερεις τον Totoro;Ντροπη Νικη,ξαναμιλησε μου οταν θα εχεις γνωριει το ινδαλμα.Και να ξερεις,οταν θα μαθω να τον φτιαχνω δεν θα σου φτιαξω ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ.Η μαμά μου μας έπλεκε κάτι πουλόβερ και κασκόλ προ 20ετίας, αλλά τώρα μάλλον θα έχει ξεχάσει και αυτή τις τεχνικές.
Γιατί εγώ σε κάτι τέτοια είμαι ανεπίδευκτη μαθήσεως.
Δωράκι καλή μου, είπαμε είμαστε κατά κόρον γυναικείο σαιτ αλλά ....πλέξιμο(που το θυμήθηκες)!
Να ρωτήσω όμως,ποιός είναι ο Totoro ?![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Βρηκα δυο βιντεακια που εδειχναν πως να κανεις αλυσιδα και στηλακι,νομιζω οτι καταλαβα μεσες ακρες.Τα βελονακια βγαινουν σε διαφορα μεγεθη ε;Αυτο που πρεπει να παρω ποιο ειναι;Και τι μαλλι;Μην κολλωνεις.Αλλωστε ο επιμενων νικα.Το ξεκινημα γινεται με 6 γαιτανακια στον αερα και τα κλεινεις σε κυκλο με το βελονακι παντα .![]()

brigite
Διάσημο μέλος
Υ.Γ. μαρεσει πολυ το πλεξιμο και με εχεις βαλει στο τρυπακι να ψαχνω πως πλεκεται ο τυπος.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Τα βελονακια βγαινουν σε διαφορα μεγεθη ε;Αυτο που πρεπει να παρω ποιο ειναι;Και τι μαλλι;![]()
Γιατί δεν παίρνεις κατευθίαν έναν έτοιμο(κινέζικο) Totoro?

Θα σου βγεί και φτηνότερα!

Ρε παιδιά πείτε και σε μένα ποιός είναι αυτός ο Totoro?

ruko
Διάσημο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Μα δεν ξερεις τον Totoro;Ντροπη Νικη,ξαναμιλησε μου οταν θα εχεις γνωριει το ινδαλμα.Και να ξερεις,οταν θα μαθω να τον φτιαχνω δεν θα σου φτιαξω ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ.![]()
Δωράκι μην μου θυμώνεις., τον γνώρισα τον Totoro σου!

Τελικά κουνέλι είναι ή κουκουβάγια?

Και βρήκα ακόμη αυτό

https://tivlepo.wordpress.com/2008/04/18/tonari-no-totoro/
elvenstar
Επιφανές μέλος
Βρε δεν σε κοροϊδεύω αλώστε πρέπει να μάθεις οπωσδήποτε τώρα που θα γίνεις γιαγιάΜην κοροϊδευεις μαρη,θελω πολυ να το φτιαξω!Ειναι και θεμα εγωϊσμου,τοσα φτιαχνω,γιατι να μη μπορω κι αυτο;
για να λες ιστορίες μπροστά στο τζάκι. Πάντως αλήθεια Δώρα άμα τα καταφέρεις μετά θέλω να μου φτιάξεις κ ένα Πικατσου
moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν πειραζει,οσο πιο μεγαλος τοσο καλυτερα,ο κανονικος ειναι τεραστιος!Το βελονακι θα ειναι αναλογο με το νημα που θα παρεις .Θα σου πουν στο μαγαζι που θα πας.Διαλεξε ενα νημα βαμβακερο και λιγο χοντρουλικο για να πλεκεται πιο ευκολα.Προσεχε ομως.Οσο πιο χοντρο ειναι το νημα τοσο πιο μεγαλος θα γινει ο totoro σου.
Υ.Γ. μαρεσει πολυ το πλεξιμο και με εχεις βαλει στο τρυπακι να ψαχνω πως πλεκεται ο τυπος.
Σ΄ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες,αυριο αν προλαβω θα παρω νημα και θα ρωτησω μηπως μπορουν να μου πουν πως να τον ξεκινησω.
moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν θελω ετοιμο,θελω να τον φτιαξω εγω!Γιατί δεν παίρνεις κατευθίαν έναν έτοιμο(κινέζικο) Totoro?
Θα σου βγεί και φτηνότερα!
Ρε παιδιά πείτε και σε μένα ποιός είναι αυτός ο Totoro?![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν ειναι ουτε κουνελι ουτε κουκουβαγια,ειναι πνευμα του δασους!Δωράκι μην μου θυμώνεις., τον γνώρισα τον Totoro σου!
![]()
![]()
Τελικά κουνέλι είναι ή κουκουβάγια?
Και βρήκα ακόμη αυτό
https://tivlepo.wordpress.com/2008/04/18/tonari-no-totoro/
Να δειτε οπωσδηποτε την ταινια,εχει πολυ πολυ ομορφο οικολογικο μηνυμα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Να μου το θυμηθειτε,εδω στην ξενιτια θα γινω νοικοκυρα,παω και χορο στο Λυκειο Ελληνιδων.
moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν εχω τζακι,να τις λεω μπροστα στο κλιματιστικο;Βρε δεν σε κοροϊδεύω αλώστε πρέπει να μάθεις οπωσδήποτε τώρα που θα γίνεις γιαγιάγια να λες ιστορίες μπροστά στο τζάκι. Πάντως αλήθεια Δώρα άμα τα καταφέρεις μετά θέλω να μου φτιάξεις κ ένα Πικατσου
![]()

Πικατσουδια δε φτιαχνουμε κυρια μου,αμα θελετε κανενα τοτορακι μικρο κατι γινεται.
roulsydney
Διάσημο μέλος

ΥΓ:Να δω τον Σείριο τι θα κάνει με το νήμα σου όταν εσύ πλέκεις...

moukelis
Επιφανές μέλος
Δε θα κανει τιποτα,δεν τον εξιταρουν τετοια,η Μόιρα μόνο τρελαινεται αλλα ελπιζω να ειναι "απασχολημενη" οσο το φτιαχνω.Προς το παρόν βρήκα αυτο https://www.psihalos.gr/product.asp?catid=272...και ανέμενε στον υπολογιστή σου..
ΥΓ:Να δω τον Σείριο τι θα κάνει με το νήμα σου όταν εσύ πλέκεις...![]()

Αν και βρηκα ενα πολυ ενδιαφερον βιβλιο σχετικα με τη σαλιγκαροτροφια
τι ακριβως να δω στο λινκ που μου εστειλες;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool