Ποια ξέρει να πλέκει;

Στη διάθεσή σας για όποια απορία, διευκρίνυση κλπ.
Ό,τι έχει σχέση με βελόνι είναι ειδικότης μου :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α,θαυμασια Γατιλομαμα!
Θα μπορουσατε να ριξετε μια ματια στις φωτογραφιες και τις οδηγιες μηπως μας διαφωτισετε κι εμας τις ακαματρες;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κομπάρα, άσ'τα κουκλιά και πλέξε για αρχή τη φανέλα του φαντάρου ή έστω ένα πουλοβεράκι για μένα! Σε ό,τι χρώμα θέλεις.

Παρεμπιπτόντως, η κόκκινη κορδέλα του Στέφανου χρησιμοποιήθηκε μόνο για την ανάγκες της φωτογράφισης και την έβγαλε δευτερόλεπτα μετά από τη λήψη αυτής της φωτογραφίας.

Κομπάρα, άσ'τα κουκλιά και πλέξε για αρχή τη φανέλα του φαντάρου ή έστω ένα πουλοβεράκι για μένα! Σε ό,τι χρώμα θέλεις.

Παρεμπιπτόντως, η κόκκινη κορδέλα του Στέφανου χρησιμοποιήθηκε μόνο για την ανάγκες της φωτογράφισης και την έβγαλε δευτερόλεπτα μετά από τη λήψη αυτής της φωτογραφίας.
Καλε δεν επλεξα τοσους μηνες που ειναι φανταρος,τωρα που απολυεται θα πλεξω τη φανελα;:lol:
Κομπαρε αμα κανω τον Τοτορο θα σου φτιαξω κι εσενα ενα πουλοβερ (με τρια χερια,δυο λαιμους...):lol:
Στεφανακο τι σου εβαλε παιδι μου κοκκινα,γαλαζια φορανε τα αγορακια!:lol:

Καλε δεν επλεξα τοσους μηνες που ειναι φανταρος,τωρα που απολυεται θα πλεξω τη φανελα;:lol:
Κομπαρε αμα κανω τον Τοτορο θα σου φτιαξω κι εσενα ενα πουλοβερ (με τρια χερια,δυο λαιμους...):lol:
Στεφανακο τι σου εβαλε παιδι μου κοκκινα,γαλαζια φορανε τα αγορακια!:lol:

Α, δεν είναι σεξιστής ο μπαμπάς μου. Το λουράκι μου είναι γαλάζιο, αλλά το σιχαίνομαι περισσότερο από αυτή την κορδέλα, την οποία έχω κάνει ήδη 1.000 κομμάτια.

Τα βασικά τα ξέρεις;
(γαϊτανάκια κλπ; )

Ειδα πως κανουν αλυσιδα,στηλακια και κυκλο κλεισιματος.

Α, δεν είναι σεξιστής ο μπαμπάς μου. Το λουράκι μου είναι γαλάζιο, αλλά το σιχαίνομαι περισσότερο από αυτή την κορδέλα, την οποία έχω κάνει ήδη 1.000 κομμάτια.
Θα το συνηθισεις Στεφανακο,μη στενοχωρεις το μπαμπα,θα τον βοηθησει να σε βρει αν χαθειτε.;)

Πολύ ωραία. Τότε ξεκίνα με το σώμα. Μπλε κλωστή.
Κάνεις μια αλυσίδα με 6 πόντους και κλείνεις τον κύκλο.
Στον δεύτερο κύκλο σε κάθε "κρίκο" της αλυσίδας θα πατήσεις
δύο φορές για να κάνεις 2 στηλάκια, ώστε ο 2ος κύκλος να κλείσει
με 12 πόντους.
Στον τρίτο κύκλο σε κάθε δεύτερο πόντο θα πατάς 2 φορές για δύο στηλάκια ώστε να τελειώσει μς 18 πόντους
Στον τέταρτο η αύξηση (διπλό στηλάκι σε έναν πόντο) θα γίνεται κάθε τρεις, δηλαδή πόντος - στηλάκι / πόντος - στηλάκι / πόντος - 2 στηλάκια, ώστε να ολοκληρωθεί ο κύκλος με 24 πόντους
ακολουθείς όπως τις οδηγίες τις αυξήσεις προσθέτοντας σε κάθε κύκλο 6 στηλάκια (ποδαράκια τα λέμε κανονικά)
5: [3sc, inc 2] x 6 (30st)
6: [4sc, inc 2] x 6 (36st)
7: [5sc, inc 2] x 6 (42st)
8: [6sc, inc 2] x 6 (48st)
9: [7sc, inc 2] x 6 (54st)
10: [8sc, inc 2] x 6 (60st)
μόλις ολοκληρώσεις τον 10ο κύκλο, όπου θα έχεις φτάσει στους 60 πόντους, τότε επανέλαβε τον κύκλο αυτό χωρίς καμία αύξηση για δέκα φορές, μέχρι να ολοκληρώσεις και τον 20ο κύκλο.

Άμα το φτιάξεις μέχρι εκεί, πες μου να συνεχίσω.

Ομιλούμε γαληκά, πόσα ξέρεις επιτέλους?!
Υποκλίνομαι!

Ουαου εχω μεινει αναυδη!Θα παρω αυριο κιολας νημα και θα ξεκινησω,ευχαριστω πολυ πολυ πολυ!:up:

Ομιλούμε γαληκά, πόσα ξέρεις επιτέλους?!
Υποκλίνομαι!

Πολύ λίγα, μεταξύ των οποίων το εξής: η καλή νυκοκοιρά είναι δούλα και κυρά :lol::lol::lol::lol:

Ουαου εχω μεινει αναυδη!Θα παρω αυριο κιολας νημα και θα ξεκινησω,ευχαριστω πολυ πολυ πολυ!:up:

Είναι εύκολο, θα δεις. Καλή επιτυχία :)

Ευχαριστω πολυ!Μια τελευταια ερωτηση:Το κλεισιμο το ειδα σε ενα βιντεακι στα αγγλικα ως magic ring.Αυτο θελει κι εδω;Ειδα κι ενα ακομα,που συμβολιζεται με μια τελεια στα σχηματα για το βελονακι.

Αυτό θέλει. Κλείνεις κάθε κύκλο για να πας στον επόμενο

Παραγγελιές ..απο πότε θα δέχεστε?Εγώ θέλω πολύ μα πολύυυυ λέμε...κουρτινάκια..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Να τα κανεις μονη σου μαρη ανοικοκυρευτη τα κουρτινακια!:P

Να τα κανεις μονη σου μαρη ανοικοκυρευτη τα κουρτινακια!:P

....δεν ήξερα..αμ δεν ρώταγα?:lol::lol::lol:Είπα μια που θα μάθεις...ε τι ψυχή έχουν 2 κουρτινάκια...Αλήθεια βρε Σειριομάνα..κορίτσι της ..παντρειάς έχεις..δεν σου ζήτησε προίκα η συμπεθέρα?
..ξέρω ..είμαι λίιιγο οφ τόπικ:redface:

....δεν ήξερα..αμ δεν ρώταγα?:lol::lol::lol:Είπα μια που θα μάθεις...ε τι ψυχή έχουν 2 κουρτινάκια...Αλήθεια βρε Σειριομάνα..κορίτσι της ..παντρειάς έχεις..δεν σου ζήτησε προίκα η συμπεθέρα?
..ξέρω ..είμαι λίιιγο οφ τόπικ:redface:
Οχι δε μας ζητησε προικα,την πηρε για τα ωραια της τα ματια την κορη.

Τι έγινε, εφοδιάστηκες κατάλληλα? Θα μας δείξεις κι εμάς τις προκομένες να κάνουμε κανένα εργόχειρο? (Κουρτινάκι βέβαια, αν αρχίσουμε σ'αυτή την ηλικία να κάνουμε τοτόρο θα μας μαζέψουνε....)
Όσο για τον κακομοίρη το Σίμπα, πως τον κουκουλώσατε δεν ξέρω...Ούτε προίκα, ούτε τίποτε...και να πεις ότι ήτανε και απείραχτη η κόρη...
Με το θετό της αδελφό... Τα Σόδομα και τα Γόμορα...

Οχι σημερα δεν προλαβα,θα παω την Τεταρτη σε ενα μαγαζι που μου υπεδειξαν οι προκομμενες στη δουλεια.Ευτυχως η γυναικα του Προϊσταμενου παιζει το βελονακι στα δαχτυλα,και μου ειπε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην τα καταφερουμε!:up:
Προσεχε τι λες για την κορη,θα ερθει η μανα της απο την Πολη και θα γινει χαμος.Εξαλλου ετσι ειμαστε οι προσφυγοπουλες,τους κανουμε ντολμαδες τους αντρες.:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back