Ποια ξέρει να πλέκει;

..άρχισες το πλέξιμο?..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι ακομα,εχω παρει το μαλλι αλλα δε βρισκω βελονακι εδω...Θα ξεκινησω το Πασχα μαλλον.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θέλω κι εγώ να μάθω να πλέκωωωωωωωω :( Θέλω να φτάχνω κασκόλ και σπιτικές κουβερτούλες!!! Είναι μέσα στις προτεραιότητές μου :D Προς το παρόν κάνω άλλα πράγματα: αλλάζω βρύσες, ξεβουλώνω σιφόνια, αλλάζω πρίζες, κάνω εγκαταστάσεις αυτόματου ποτίσματος, φτιάχνω ηλετρικές συσκευές κλπ. Όταν ήμουν μικρή, ήθελα να γίνω υδραυλικός:lol: αλλά η μαμά μου δεν το έβρισκε πολύ chic και με έβαλε να κάνω διερμηνεία :lol:

Οχι ακομα,εχω παρει το μαλλι αλλα δε βρισκω βελονακι εδω...Θα ξεκινησω το Πασχα μαλλον.

...χρησιμοποίησε τα ..νυχάκια του Σείριου..για βελονάκι..:P:lol:

Θέλω κι εγώ να μάθω να πλέκωωωωωωωω :( Θέλω να φτάχνω κασκόλ και σπιτικές κουβερτούλες!!! Είναι μέσα στις προτεραιότητές μου :D Προς το παρόν κάνω άλλα πράγματα: αλλάζω βρύσες, ξεβουλώνω σιφόνια, αλλάζω πρίζες, κάνω εγκαταστάσεις αυτόματου ποτίσματος, φτιάχνω ηλετρικές συσκευές κλπ. Όταν ήμουν μικρή, ήθελα να γίνω υδραυλικός:lol: αλλά η μαμά μου δεν το έβρισκε πολύ chic και με έβαλε να κάνω διερμηνεία :lol:

..έχεις δημοσιεύσει κάπου τιμοκατάλογο για ..υδραυλικές εργασίες?...ενδιαφέρομαι..:lol:

Τετοια μαστορεματα κανω κι εγω.Και φτιαχνω κοσμηματα,σκιτσαρω,κανω χειροτεχνιες...Αλλα στο πλεξιμο,σκραπας.

..έχεις δημοσιεύσει κάπου τιμοκατάλογο για ..υδραυλικές εργασίες?...ενδιαφέρομαι..:lol:

:lol::lol::lol:
Δέχομαι αμοιβή σε γατοπαίχνιδα :cool:

Τετοια μαστορεματα κανω κι εγω.Και φτιαχνω κοσμηματα,σκιτσαρω,κανω χειροτεχνιες...Αλλα στο πλεξιμο,σκραπας.

Αστα αυτά Δώρα, εσύ παιδί μου φαίνεσαι για σούπερ προκομένη, so accomplished!!! που λένε και οι άγγλοι :D

Κατσε να καμω το τσουρεκι και θα δουμε προκοπη...

Κομπάρα, άσ'τα κουκλιά και πλέξε για αρχή τη φανέλα του φαντάρου ή έστω ένα πουλοβεράκι για μένα! Σε ό,τι χρώμα θέλεις.

Παρεμπιπτόντως, η κόκκινη κορδέλα του Στέφανου χρησιμοποιήθηκε μόνο για την ανάγκες της φωτογράφισης και την έβγαλε δευτερόλεπτα μετά από τη λήψη αυτής της φωτογραφίας.
Να του πλεξει του φαντάρου φανέλα η μαμά του και η γιαγια του ή η θεία του.!!:lol:Αλλαξαν οι εποχες!:)
Και όσο για την κόκκινη κορδέλα δεν συμφωνώ! Ειναι υπέροχος ο Στεφανάκος με αυτήν. Μου αρέσει πολύ το χρώμα και η αντίθεση που κάνει με το τρίχωμά του!
:):)

Πολύ ωραία. Τότε ξεκίνα με το σώμα. Μπλε κλωστή.
Κάνεις μια αλυσίδα με 6 πόντους και κλείνεις τον κύκλο.
Στον δεύτερο κύκλο σε κάθε "κρίκο" της αλυσίδας θα πατήσεις
δύο φορές για να κάνεις 2 στηλάκια, ώστε ο 2ος κύκλος να κλείσει
με 12 πόντους.
Στον τρίτο κύκλο σε κάθε δεύτερο πόντο θα πατάς 2 φορές για δύο στηλάκια ώστε να τελειώσει μς 18 πόντους
Στον τέταρτο η αύξηση (διπλό στηλάκι σε έναν πόντο) θα γίνεται κάθε τρεις, δηλαδή πόντος - στηλάκι / πόντος - στηλάκι / πόντος - 2 στηλάκια, ώστε να ολοκληρωθεί ο κύκλος με 24 πόντους
ακολουθείς όπως τις οδηγίες τις αυξήσεις προσθέτοντας σε κάθε κύκλο 6 στηλάκια (ποδαράκια τα λέμε κανονικά)
5: [3sc, inc 2] x 6 (30st)
6: [4sc, inc 2] x 6 (36st)
7: [5sc, inc 2] x 6 (42st)
8: [6sc, inc 2] x 6 (48st)
9: [7sc, inc 2] x 6 (54st)
10: [8sc, inc 2] x 6 (60st)
μόλις ολοκληρώσεις τον 10ο κύκλο, όπου θα έχεις φτάσει στους 60 πόντους, τότε επανέλαβε τον κύκλο αυτό χωρίς καμία αύξηση για δέκα φορές, μέχρι να ολοκληρώσεις και τον 20ο κύκλο.

Άμα το φτιάξεις μέχρι εκεί, πες μου να συνεχίσω.
Εισαι φοβερή. Κι εγώ ξέρω να πλέκω αλλα στα μανίκια και στις μασχάλες και στη λαιμόκοψη τα βρίσκω σκούρα. Μάλλον θα τα κάνω σε στυλ πάντσο μονοκόματα τα πουλόβερ:lol::lol::lol:

Καλή μου Μελίνα κάνεις και οικονομία παιδί μου!!! Κι εγώ ξέρω να αλλαζω πρίζες :lol::lol: Και να κάνω τρύπες στον τοίχο με το τρυπάνι. (τώρα δεν εγγυώμαι αν οι τρύπες είναι μεγαλύτερες απ΄ό,τι πρέπει καμμιά φορά:lol::lol::lol:)

Κατσε να καμω το τσουρεκι και θα δουμε προκοπη...
Εύκολο είναι το τσουρέκι :up: Θα σου πετύχει με την πρώτη και θα γλείφουν όλοι τα δάχτυλά τους!!! Την έχω καγκουρέψει τη συνταγή, δεν είναι η πρωτότυπη :lol:

Καλή μου Μελίνα κάνεις και οικονομία παιδί μου!!! Κι εγώ ξέρω να αλλαζω πρίζες :lol::lol: Και να κάνω τρύπες στον τοίχο με το τρυπάνι. (τώρα δεν εγγυώμαι αν οι τρύπες είναι μεγαλύτερες απ΄ό,τι πρέπει καμμιά φορά:lol::lol::lol:)

Κι απ'αυτά κάνω :D το πρόβλημα είναι ότι πολλά απ' αυτά δεν ξέρουν να τα κάνουν ούτε οι άντρες και με βλέπουν λίγο περίεργα... που μπορώ να κάνω και αντρικές δουλειές :lol: Βέβαια έλυσα το πρόβλημά μου γιατί παντρεύομαι μηχανολόγο, οπότε τα κάνει όλα αυτός κι εγώ κάνω τον παραγιό :lol: Μια φορά που έσπασε μια βρύση και δε μπορούσε να τη φτιάξει, τα κατάφερα εγώ, μετά μου κράταγε μούτρα επειδή δεν το είχε σκεφτεί εκείνος πρώτος :lol:

Εγω εχω χαλασει και ηλεκτρολογικο συστημα σπιτιου,και μετα μου εκρυψε ο μπαμπας μου το δραπανο...:(

Κι απ'αυτά κάνω :D το πρόβλημα είναι ότι πολλά απ' αυτά δεν ξέρουν να τα κάνουν ούτε οι άντρες και με βλέπουν λίγο περίεργα... που μπορώ να κάνω και αντρικές δουλειές :lol: Βέβαια έλυσα το πρόβλημά μου γιατί παντρεύομαι μηχανολόγο, οπότε τα κάνει όλα αυτός κι εγώ κάνω τον παραγιό :lol: Μια φορά που έσπασε μια βρύση και δε μπορούσε να τη φτιάξει, τα κατάφερα εγώ, μετά μου κράταγε μούτρα επειδή δεν το είχε σκεφτεί εκείνος πρώτος :lol:

Συνάδελφε (απ'ότι βλέπω συναδελφεύουμε σε πολλά:)), μην κάνεις εσύ τον παραγιό, άσε, θα στείλω το Νίνο που τρελαίνεται για υδραυλικές εργασίες! Όσο για πλέξιμο, εγώ είμαι αυτοδίδακτη αλλά από μικρή και το έχω τελειοποιήσει:cool:

Δώρα, θέλουμε να δούμε αποτελέσματα όταν είσαι έτοιμη, έτσι;

Εγω εχω χαλασει και ηλεκτρολογικο συστημα σπιτιου,και μετα μου εκρυψε ο μπαμπας μου το δραπανο...:(

Ζήτω οι μαστροχαλαστές!!!

Κατσε μαρη να ξεκινησω,ειναι δυσκολο το βελονακι (ειδικα αμα δε βρισκεις βελονακι) αλλα θα ξεκινησω με τη βοηθεια της γιαγιας το Πασχα και θα σας πω αποτελεσματα!

Συνάδελφε (απ'ότι βλέπω συναδελφεύουμε σε πολλά:)), μην κάνεις εσύ τον παραγιό, άσε, θα στείλω το Νίνο που τρελαίνεται για υδραυλικές εργασίες! Όσο για πλέξιμο, εγώ είμαι αυτοδίδακτη αλλά από μικρή και το έχω τελειοποιήσει:cool:

Δώρα, θέλουμε να δούμε αποτελέσματα όταν είσαι έτοιμη, έτσι;
΄

Με τις ξένες γλώσσες ανοίγει το μυαλό παιδί μου:lol: Το είχα το μικρόβιο από μικρή, και ο πατέρας μου το είχε καημό που δεν έκανε γιο να μαστορεύοουν μαζί, πάντως έκανε την προσπάθειά του: στα 4α μου γενέθλια μου έκανε δώρο μια πλήρη εργαλειοθήκη με αληθινά εργαλεία!! :lol: και έμαθα ένα ένα πώς λέγεται και σε τι χρησιμεύει!! Η μαμά μου το χάλασε, ότι και καλά είναι πολύ βρώμικο επάγγέλμα κι εγώ είμαι για μεγάλα πράγματα:D:lol: Α ρε μάνα!! Πολυκατοικίες θα είχα χτίσει τώρα, κι ας κολυμπούσα στο σκ..τό :lol: Δε θα κυνηγούσα πελάτες με το τουφέκι :lol::lol:

Α ρε μάνα!! Πολυκατοικίες θα είχα χτίσει τώρα, κι ας κολυμπούσα στο σκ..τό :lol: Δε θα κυνηγούσα πελάτες με το τουφέκι :lol::lol:

Αχ, ν'αγιάσει το στόμα σου και το χέρι σου που τα γράφειιιιιιι:rolleyes:

Καλα εγω το μονο που ξερω να πλεκω ειναι.............τα μαλλια απ τις κορες μου:lol:!

καλα εγω δεν ξερω να πλεκω αλλα το καζανακι και οτι αλλο χρειαστει απο υδραυλικα το πετυχαινω,αν χρειαστειτε τιποτα φωναξτε ΔΑΦΝΗ Η ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ(ηθελα να'ξερα αν τα κανουμε ολα εμεις τι χρειαζομαστε τους αντρες???μην το πειτε μην το πειτε:lol::lol:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back