Ποια προϊόντα καθαρισμού είναι ασφαλή;

απολύμανση για ποιο λόγο?:hmm:απολύμανση κάνουμε όταν εχει μολυνθει με κάτι κάποια επιφάνεια...για παράδειγμα στα κτηνιατρεία κάνουμε με ειδικά υγρά...αν δεν υπάρχει κάποιος ειδικός λόγος πολλά σκευάσματα απολυμαίνουν χωρις να έχουν χλώριο...διαβάστε πάνω τα σκευάσματα;)
Πχ. στην λεκάνη της τουαλέτας. Η χλωρίνη λέει ότι απολυμαίνει. Εγώ τη χρησιμοποιώ μόνο για τη λεκάνη της τουαλέτας, αλλά επειδή υποφέρω τρομερά κάθε φορά, πολύ θα ήθελα να βρω κάτι να την αντικαταστήσω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κοιταξε για ιχνη σαπουνιού και ειδικά για άλατα θα βάλεις τα ειδικά προιόντα, π.χ. viakal, αλλα αυτά ξεπλένονται μετα...;)εγω ειμαι ικανοποιημένη με το Klinex, μάλιστα πλένω και τη λεκάνη των γατιων με αυτό...
Για τη λεκανη των γατιων ναι ειναι οκ, αλλα τα ιχνη απο το νεροχυτη της κουζινας δεν μου τα βγαζει, ουτε τις δαχτυλιες απο τα ντουλαπια.:blink:

Πχ. στην λεκάνη της τουαλέτας. Η χλωρίνη λέει ότι απολυμαίνει. Εγώ τη χρησιμοποιώ μόνο για τη λεκάνη της τουαλέτας, αλλά επειδή υποφέρω τρομερά κάθε φορά, πολύ θα ήθελα να βρω κάτι να την αντικαταστήσω.
Στη λεκανη της τουαλετας δεν χρησιμοποιείται Harpic? και αυτο απολυμαινει και η μυρωδια του δεν ειναι τοσο εντονη...:hmm:

Έχω πάρει το σαπούνι για τα πιάτα και είναι αρκετά καλό.

Τα βρίσκεις στα σουπερμάρκετ.
Για τα χερια πως ειναι? απαλο ή στα ξηραινει ? κανει αφρο? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κοιταξε μπορεις να τη βάζεις στη λεκάνη, έχοντας κλειστό το καπάκι και με ένα ανοιχτό παράθυρο γιατι και η μυρωδιά κάνει κακο...κι εγω έτσι το κάνω..;)

Ελα μου αρέσει που όλες οι νοικοκυρές μαζευτήκαμε...:lol:Τέσπα, παιδια το ΒΙΑΚΑΛ και ένα αλλο το Σιλιτ Μπανκ ναι μεν καθαρίζει αλλά διαλύει και τις επιφάνειες ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ!!!
Σχετικά με όλα τα υπόλοιπα που είπατε θα επιχειρήσω να δοκιμάσω ότι δεν έχει χλώριο και που μυρίζει ωραία..Υπάρχει άλλο συστατικό πέρα από το χλώριο που γνωρίζετε που θα έπρεπε να αποφεύγεται???:hmm:

κοιταξε μπορεις να τη βάζεις στη λεκάνη, έχοντας κλειστό το καπάκι και με ένα ανοιχτό παράθυρο γιατι και η μυρωδιά κάνει κακο...κι εγω έτσι το κάνω..;)
Με ανοιχτό παράθυρο είμαι πάντα όταν τη βάζω αλλά με ενοχλεί πολύ και για αυτό ρώτησα μήπως μπορώ να χρησιμοποιήσω κάτι άλλο για απολύμανση.

επειδή υποφέρω τρομερά κάθε φορά, πολύ θα ήθελα να βρω κάτι να την αντικαταστήσω.
Νεκταρία, κι ο ατμός απολυμαίνει. Έχεις δοκιμάσει κανέναν ατμοκαθαριστή;
Για τα χερια πως ειναι? απαλο ή στα ξηραινει ? κανει αφρο? :hmm:
Για τα χέρια δεν ξέρω να σου πω, φοράω γάντια όταν πλένω τα πιάτα... Αφρό δεν κάνει τόσο όσο τα άλλα. Πάντως καθαρίζει.

Στη λεκανη της τουαλετας δεν χρησιμοποιείται Harpic? και αυτο απολυμαινει και η μυρωδια του δεν ειναι τοσο εντονη...:hmm:
Δεν ήξερα ότι κάνει και απολύμανση, αν ναι θα το δοκιμάσω.

Νεκταρία, κι ο ατμός απολυμαίνει. Έχεις δοκιμάσει κανέναν ατμοκαθαριστή;
Η αλήθεια είναι ότι έχω έναν ατμοκαθαριστή.... στη ντουλάπα:lol:. Δεν τον χρησιμοποιώ πολύ. Μάλιστα έλεγα τι να το κάνω αυτό το πράγμα που μου φέρανε; Δεν το είχα σκεφτεί ότι θα μπορούσα να απολυμάνω με αυτόν:redface:. Ανεπρόκοπη παιδί μου τι περιμένεις...

Ελα μου αρέσει που όλες οι νοικοκυρές μαζευτήκαμε...:lol:Τέσπα, παιδια το ΒΙΑΚΑΛ και ένα αλλο το Σιλιτ Μπανκ ναι μεν καθαρίζει αλλά διαλύει και τις επιφάνειες ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ!!!
Σχετικά με όλα τα υπόλοιπα που είπατε θα επιχειρήσω να δοκιμάσω ότι δεν έχει χλώριο και που μυρίζει ωραία..Υπάρχει άλλο συστατικό πέρα από το χλώριο που γνωρίζετε που θα έπρεπε να αποφεύγεται???:hmm:

Το ΣΙΛΙΤ ΜΠΑΝΓ... εχει οδηγίες απο πίσω και λεέι για ποιες επιφάνειες κάνει και ποιές όχι....;);)

Κάνε έναν κόπο να διαβάζεις τις οδηγίες, θα σου κάνουν την ζωή ευκολότερη!:)

Το ΣΙΛΙΤ ΜΠΑΝΓ... εχει οδηγίες απο πίσω και λεέι για ποιες επιφάνειες κάνει και ποιές όχι....;);)

Κάνε έναν κόπο να διαβάζεις τις οδηγίες, θα σου κάνουν την ζωή ευκολότερη!:)
Καλέ εγώ όλα τα διαβάζω αλλά αυτό μου το είπαν ότι το έχουν πάθει ΠΟΛΛΑ σπίτια..Αμέσως να με κατηγορήσεις εσύ...:mad::lol::lol:Το ότι είμαι νέα στην πιάτσα δεν σημαίνει ότι δεν ενημερώνομαι καλέ...:P

Το cilit bang ειναι σουπερ δυνατο, αν ψεκαζεις και κανεις το λαθος να εισαι καπως κοντα, αμεσως σου ερχεται να βηξεις. Το εχω πεταξει!!! :down: Ολα αυτα που ειναι σουπερ δυνατα, σουπερ απολυμαντικα τα αποφευγω.

α ρε νοικοκυρες...και μετα σου λεει αλλαξαν οι ρόλοι και είναι οι γυναικες καριεριστες...τα ιδια νοικοκυρές ειμαστε!:lol:

α ρε νοικοκυρες...και μετα σου λεει αλλαξαν οι ρόλοι και είναι οι γυναικες καριεριστες...τα ιδια νοικοκυρές ειμαστε!:lol:
:lol::lol::lol:Εμμμ χρειαζεται και το γυναικείο χέρι κάπου κάπου!!!:PΑλλά και το αντρικό γιατί όχι????αλλωστε μένουν μόνοι τους οι φίλοι μου..Τι?Αυτοί δεν καθαρίζουν..???:D

Εγώ ΠΟΤΕ δεν είχα πρόβλημα με το Σιλιτ.. ναι μυρίζει-βρωμάει.... αλλά τις μπίχλες τις βγάζει.
Πολλές φορές βέβαια καθαρίζω με απλό αλατάκι χονδρό και απλό ξυδάκι!!!:);)

Κάνει θαύματα.!:)

Εγώ ΠΟΤΕ δεν είχα πρόβλημα με το Σιλιτ.. ναι μυρίζει-βρωμάει.... αλλά τις μπίχλες τις βγάζει.
Πολλές φορές βέβαια καθαρίζω με απλό αλατάκι χονδρό και απλό ξυδάκι!!!:);)

Κάνει θαύματα.!:)
Φυσικό προιόν από την κατασκευάστρια Τζούλια μας..!!!:lol:Νεροζυδάλατο!!!:lol:Αχ όρεξη έχω σήμερα!!!:DΤζούλια δεν μυρίζει κάπως το ξυδι βρε παιδί μου όμως??????:hmm::blink:

Είπα εγώ να βάλεις νερο???? Ξύδι και αλάτι χονδρό και συρματάκι μαλακό ή όχι ανάλογα με την κατάσταση.... Ναι, θα μυρίσει 5 λεπτά, τις κατσαρόλες όμως απο κάτω θα τις κάνει απο μαύρες να αστράφτουν.... και άλλα πολλά, που δεν στα λέω γιατί διακρύνω μία αμφιβολία στο βλέμμα σου.

τστσ... κοίτα... ή υιοθετήσεις την πείρα.. χωρίς πολλά πολλά ή θα πας στο σούπερ μάρκετ...:mad::P

Είπα εγώ να βάλεις νερο???? Ξύδι και αλάτι χονδρό. Ναι, θα μυρίσει 5 λεπτά, τις κατσαρόλες όμως απο κάτω θα τις κάνει απο μαύρες να αστράφτουν.... και άλλα πολλά, που δεν στα λέω γιατί διακρύνω μία αμφιβολία στο βλέμμα σου.

τστσ... κοίτα... ή υιοθετήσεις την πείρα.. χωρίς πολλά πολλά ή θα πας στο σούπερ μάρκετ...:mad::P
:blink:Εγώ αμφιβολία??????????Χμμμ ειναι που είμαι από τον ύπνο!Για αυτό με βλέπεις έτσι..:lol:Καλέ σαν χάνος διαβάζω μπας και μάθω κάτι!!!:up:Χμμμ σουπερ μάρκετ ή ιδιαίτερα με την Τζούλια...:hmm::hmm:Δύσκολο να αποφασίσω!!!:lol::P

:lol::lol::lol:Εμμμ χρειαζεται και το γυναικείο χέρι κάπου κάπου!!!:PΑλλά και το αντρικό γιατί όχι????αλλωστε μένουν μόνοι τους οι φίλοι μου..Τι?Αυτοί δεν καθαρίζουν..???:D

Το γυναικειο μυαλο χρειαζεται συνονοματη! Ο δικος μου καθαριζει, αλλα πρωτα πρεπει να του δωσω ακριβεις οδηγιες για το τι παει που και πως θα το κανει. Αλλιως μου το παιζει τρελιτσα και δε κανει τιποτα! :lol::lol:

Το γυναικειο μυαλο χρειαζεται συνονοματη! Ο δικος μου καθαριζει, αλλα πρωτα πρεπει να του δωσω ακριβεις οδηγιες για το τι παει που και πως θα το κανει. Αλλιως μου το παιζει τρελιτσα και δε κανει τιποτα! :lol::lol:
Ναι βασικα οι άνδρες θέλουν γενικά οδηγιες για να κάνουν κάτι το έχω παρατηρήσει...:/:Αν δεν ημασταν κι εμείς τα θυληκά...καλημέρα σας!Δες και τις γατούλες μας...και τους μπουχεσουληδες μας..Έτσι είναι!:lol:

Δεν είναι δικιά μου συνταγή.. είναι απο παλιά.. τότε που δεν υπήρχε ούτε Αζαξ, ούτε Jif, ούτε Κλινεξ...

κάπως καθάριζαν και τότε οι άμοιρες.... οι γυναίκες!!!;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back