julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:30 Η julia έγραψε: #21 17-09-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Mikri_Shakira: Εγω παντως τον βρηκα τον τροπο μου... Αγοραζω τα εμβολια απο το φαρμακιο και παω στο κτηνιατρικο κεντρο Καπανδριτιου και μου κανει το εμβολιο με 3 ευρω. Δηλαδη με 10-15 ευρω καθαρισα Click για ανάπτυξη... Για όλα υπάρχουν πολύ τρόποι... άλλοι πληρώνουν πολλά, άλλοι λίγα, άλλοι τίποτα. Δεν είναι αυτό το θέμα όμως, το σημαντικό είναι να γίνονται, και να γίνονται σωστά, ώστε να προστατεύονται όσο το δυνατόν περισσότερο τα ζωάκια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikri_Shakira Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:12 Η Mikri_Shakira: #22 18-09-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από julia: Για όλα υπάρχουν πολύ τρόποι... άλλοι πληρώνουν πολλά, άλλοι λίγα, άλλοι τίποτα. Δεν είναι αυτό το θέμα όμως, το σημαντικό είναι να γίνονται, και να γίνονται σωστά, ώστε να προστατεύονται όσο το δυνατόν περισσότερο τα ζωάκια μας. Click για ανάπτυξη... Ευτυχως γινονται σωστα γιατι οι γιατροι που βρισκονται εκει ειναι καλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Mikri_Shakira: Εγω παντως τον βρηκα τον τροπο μου... Αγοραζω τα εμβολια απο το φαρμακιο και παω στο κτηνιατρικο κεντρο Καπανδριτιου και μου κανει το εμβολιο με 3 ευρω. Δηλαδη με 10-15 ευρω καθαρισα Click για ανάπτυξη... Για όλα υπάρχουν πολύ τρόποι... άλλοι πληρώνουν πολλά, άλλοι λίγα, άλλοι τίποτα. Δεν είναι αυτό το θέμα όμως, το σημαντικό είναι να γίνονται, και να γίνονται σωστά, ώστε να προστατεύονται όσο το δυνατόν περισσότερο τα ζωάκια μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mikri_Shakira Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:12 Η Mikri_Shakira: #22 18-09-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από julia: Για όλα υπάρχουν πολύ τρόποι... άλλοι πληρώνουν πολλά, άλλοι λίγα, άλλοι τίποτα. Δεν είναι αυτό το θέμα όμως, το σημαντικό είναι να γίνονται, και να γίνονται σωστά, ώστε να προστατεύονται όσο το δυνατόν περισσότερο τα ζωάκια μας. Click για ανάπτυξη... Ευτυχως γινονται σωστα γιατι οι γιατροι που βρισκονται εκει ειναι καλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από julia: Για όλα υπάρχουν πολύ τρόποι... άλλοι πληρώνουν πολλά, άλλοι λίγα, άλλοι τίποτα. Δεν είναι αυτό το θέμα όμως, το σημαντικό είναι να γίνονται, και να γίνονται σωστά, ώστε να προστατεύονται όσο το δυνατόν περισσότερο τα ζωάκια μας. Click για ανάπτυξη... Ευτυχως γινονται σωστα γιατι οι γιατροι που βρισκονται εκει ειναι καλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.