akoylini
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
22-08-13
11:25
ψαχνοντας σχετικα με τις τροφες πετυχα τα παρακατω που θα δειτε.οι εταιριες που ΠΡΙΝ μας πουλησουν τις τροφες τους κανουν ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ στα ζωακια ειναι:
Orijen/Acana
Applaws
Oliver's
arden grande
Leonardo
παρακατω ακολουθει ενα βιντεο
Προσοχή! Ακολουθούν σκληρές εικόνες!
https://www.youtube.com/watch?v=WucllIFy9iU&feature=player_embedded#t=23
αν πρεπει να αναφερω την πηγη παρακαλω πειτε μου και θα το κανω.
Πηγή
- IAMS / Eukanuba - Procter & Gamble
- Hills Science Diet - Colgate Palmolive
- Nestlé Purina/Friskies: Alpo, Bonio, Felix, Go Cat, Gourmet, Omega Complete, Proplan, Spillers, Vital Balance, Winalot.
- Pedigree, Masterfoods (Mars Inc): Bounce, Cesar, Chappie, Frolic, James Wellbeloved, Katkins, Kitekat, Pal, Pedigree Chum, Royal Canin, Sheba, Techni-cal (US & Canada), Whiskas.
Orijen/Acana
Applaws
Oliver's
arden grande
Leonardo
παρακατω ακολουθει ενα βιντεο
Προσοχή! Ακολουθούν σκληρές εικόνες!
https://www.youtube.com/watch?v=WucllIFy9iU&feature=player_embedded#t=23
αν πρεπει να αναφερω την πηγη παρακαλω πειτε μου και θα το κανω.
Πηγή
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Guest User 74802
Επισκέπτης
Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός.
22-08-13
14:27
Ωραία έρευνα! Η αλήθεια είναι πως το είχα ψάξει και εγώ πριν από καιρό και αυτός είναι ένας από τους λόγους που σταμάτησα την rc. Εν τω μεταξύ δεν υποτίθεται πως με τον νέο νόμο απαγορεύονται τα πειράματα; Η πηγή σου έχει κάνει την έρευνα μετά την ενεργοποίηση του νόμου;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akoylini
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
22-08-13
14:30
χμ λες να κατηγορω τις εταιριες και η αναρτηση να ειναι παλια??? πλακα θα εχει.θα το κοιταξω και αν ειναι θα ζητησω την διαγραφη του θεματος.νασαι καλα για την επισυμανση.
22-08-13
16:10
Καλό είναι να το επιβεβαιώσεις εάν είναι παλιές οι πληροφορίες πάντως αν και υποτίθεται πως βάσει νόμου έχουν απαγορευθεί τα πειράματα σε ζώα δε νομίζω να ισχύει και δυστυχώς φοβάμαι πως δε θα ισχύσει ποτέ!
Εταιρίες όπως η Nestle ας πούμε έχουν απίστευτη εξουσία που αποκλείεται να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε κύρωση και ειδικά για τέτοιο θέμα (ζώα...who cares?)
Ωστόσο πολύ πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σου!Μόλις έμαθα ότι τόσο καιρό χρησιμοποιώ προϊόντα της nestle για τα γατάκια μου...Ιδέα δεν είχα και να φανταστείς ότι έχω αποκλείσει τα πάντα από τη ζωή μου που έχουν σχέση με αυτήν την εταιρία.
Εταιρίες όπως η Nestle ας πούμε έχουν απίστευτη εξουσία που αποκλείεται να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε κύρωση και ειδικά για τέτοιο θέμα (ζώα...who cares?)
Ωστόσο πολύ πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σου!Μόλις έμαθα ότι τόσο καιρό χρησιμοποιώ προϊόντα της nestle για τα γατάκια μου...Ιδέα δεν είχα και να φανταστείς ότι έχω αποκλείσει τα πάντα από τη ζωή μου που έχουν σχέση με αυτήν την εταιρία.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum