Έλενα1
Νεοφερμένο μέλος
Μια μέρα λοιπόν ήμουν μόνη μου με τα γατάκια μου στο σπίτι.
Οι γονείς μου έλειπαν και η γιαγιά μου ήταν στη λαϊκή. Όμως από τη βιασύνη της, είχε ξεχάσει τα κλειδιά της. Ήξερα ότι άπο στιγμή σε στιγμή θα ερχόταν αλλά έπρεπε να πάω στο φούρνο για να φέρω ψωμί. Έφυγα και άφησα τις πόρτες απλά κλειστές χωρίς να κλειδώσω γιατί δεν ήθελα να την αφήσω να περιμένει. Ο Jerry και ο Tomy έμειναν στον 2ο όροφο του σπιτιού, με όλες τις πόρτες και τα παράθυρα κλειστά.Γυρνώντας άπο το φούρνο τους βρήκα και τους δύο στον κήπο. Η εξώπορτα ήταν ορθάνοιχτη (αυτή η πόρτα χωρίζει τον κήπο άπο το σπίτι).Μήπως ήρθε η γιαγιά, άλλα τί στο καλό, θα άφηνε την πόρτα ανοιχτή; Ανέβηκα τρέχοντας πάνω. Δεν ήταν κανένας μέσα αλλά η πόρτα ήταν πάλι ανοιχτή. Μήπως μπήκε κλέφτης; Αλλά όλα ήταν στη θέση τους, τίποτα δεν έλειπε. Μήπως μου έχει κάνει καμία φάρσα η ξαδέλφη μου και τώρα είναι κρυμμένη κάπου στο υπόγειο, ή στη σοφίτα και γελάει; Όχι όμως, αφου πήρα τηλέφωνο στο σπίτι της και η ίδια απάντησε. Κάτι πολύ περίεργο σηνέβαινε.

Την επόμενη μέρα το πρωί άφησα τον Jerry και τον Tomy να παίξουν στην αυλή, και εγώ πήγα μια βόλτα. Όταν γύρισα ο Jerry με συνόδεψε μέχρι την πόρτα. Όταν πήγα να ανοίξω και για να μπω, ο Jerry πετάχτηκε με φόρα στο πόμολο και άνοιξε την πόρτα!!!
Έμεινα έκπληκτη!!!
Το μυστήριο λύθηκε, και εγώ είμαι πολύ περήφανη γιατον γάτο μου!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πάντως κι εμένα ο δικός μου έχει μάθει και ανοίγει συγκεκριμένες πόρτες (από κρεβατοκάμαρες κυρίως, επειδή θέλει να κοιμηθεί παρέα) και οι γονείς μου που δεν τον μπορούν να κοιμάται μαζί τους (είναι και ανήσυχος το βράδυ) κλειδώνουν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Το σκασμένο!
Κι εγώ είτε είμαι στο σπίτι είτε λείπω, κλειδώνω την εξώπορτα. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σκαρφιστούν τα άτιμα!!

Έλενα1
Νεοφερμένο μέλος
Ναι; Κάτι τέτεια κάνουν και μας τρελαίνουν!χαχαχαχα είδες, μέχρι και αστυνομικά μυστήρια φτιάχνουν τα γατόνια μας
Πάντως κι εμένα ο δικός μου έχει μάθει και ανοίγει συγκεκριμένες πόρτες (από κρεβατοκάμαρες κυρίως, επειδή θέλει να κοιμηθεί παρέα) και οι γονείς μου που δεν τον μπορούν να κοιμάται μαζί τους (είναι και ανήσυχος το βράδυ) κλειδώνουν![]()

anabou
Διάσημο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Ευτυχως τα δικα μου δεν το εχουν καταφερει!!!! Θα πεθαινα φρικη μετα και καθε φορα που θα εφευγα θα τους επρηζα ολους με τις πορτες......
marfot75
Δραστήριο μέλος
Στην αποθήκη γίνεται ένας χαμός απο πράγματα. Όταν μπει μέσα παθαίνει αμόκ.... τρελλαίνεται από τη χαρά του να τα ψαχουλεύει....
anabou
Διάσημο μέλος
. Όμως θυμόμουν ότι την είχα κλείσει
. Τι στο καλό το έχασα τελείως σκέφτομαι
! Και μετά παρατηρώ ότι το τηλεκοντρόλ ήταν πάνω στο κρεββάτι και η τηλεόραση σε ένα εντελώς παρακμιακό κανάλι
. Το τέρας μάλλον ξάπλωσε πάνω του, άναψε την τηλεόραση και έκανε ζάπινγκ . Θα πρέπει να προσέχω το ασύρματο γιατί θα πάρει καμμιά αυστραλία καμμιά μέρα και θα ψάχνομαι
!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
chrisidor
Δραστήριο μέλος

marfot75
Δραστήριο μέλος
Το τέρας μάλλον ξάπλωσε πάνω του, άναψε την τηλεόραση και έκανε ζάπινγκ . Θα πρέπει να προσέχω το ασύρματο γιατί θα πάρει καμμιά αυστραλία καμμιά μέρα και θα ψάχνομαι!!

catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μου θυμίσατε την ταινία με τις γάτες που είχαν βαλθεί να ξεπαστρέψουν τους σκύλους και είχαν για αρχηγό έναν άσπρο πέρση! Προσοχή κορίτσια να είστε καλές μαζί τους, μη διοργανώσουν σχέδιο να σας βγάλουν από το σπίτι! Πολύ έξυπνα τα βλέπω τα γατούλια σας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έλενα1
Νεοφερμένο μέλος
Το φαντάζεστε να μας κυνηγάν με τα σκουπόξυλα!!!Μου θυμίσατε την ταινία με τις γάτες που είχαν βαλθεί να ξεπαστρέψουν τους σκύλους και είχαν για αρχηγό έναν άσπρο πέρση! Προσοχή κορίτσια να είστε καλές μαζί τους, μη διοργανώσουν σχέδιο να σας βγάλουν από το σπίτι! Πολύ έξυπνα τα βλέπω τα γατούλια σας.
marigo173
Δραστήριο μέλος
). Έχει ανοίξει με φοβερό ακροβατικό το παράθυρο του υπνοδωματίου, εννοείται ότι μπορεί να ανοίγει το παντζούρι απέξω αν δεν είναι ασφαλισμένο και φυσικά έχει επιχειρήσει επιτυχώς να βγει από κλειστή μαλακή γατοφόρο, εν ώρα πτήσης

Δεν είναι τυχαίο πως όσοι τη ξέρουν τη συγκαταλέγουν στην κατηγορία γάτα-κομάντος

χριστινα
Διάσημο μέλος
Lady
Δραστήριο μέλος

Ο Νίνο άνοιγε όλες τις πόρτες ..Τώρα τελευταία εκπαιδεύω τον Bobo μπας και αλλά δε...
Ψιψίνα
Νεοφερμένο μέλος

Α το τερατάκι... Κάτι τέτοια κάνουν τα άτιμα και μας κάνουν να τα αγαπάμε περισσότερο. Ο δικός μου ( Χουζούρης) όταν με παίρνει ο ύπνος στον καναπέ για να του δώσω σημασία πηδάει και μου κλείνει τον ανεμιστήρα....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool