Ismini
Διάσημο μέλος
Anabu, δεν θέλω να σε αγχώσω, αλλά προχθές ο Μαντού μίλαγε με έναν Σάκη στο τηλέφωνο.....![]()

Μήπως με τον Σάκη Ρουβά?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Αν πάλι είναι ο Σάκης Ρουβάς πες του Μαντού να του δώσει πολλά φιλια.
Αν τέλος είναι ο Σάκης Ρουβάς και μένει στη Ρόδο πες του Μαντού να τον ρωτήσει σε ποιο ξενοδοχείο μένει να του κάνω με κάτι φίλες μου μια επίσκεψη. Αν θέλει φερνω και τον συνονόματαο μαζί.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
τωρα το ειδα αυτο το θεμα,,,ωχ καταλαβα τι με περιμενει κι εμενα με τα λουλουδια μου

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
anastasiaka
Νεοφερμένο μέλος
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απίστευτα είναι τα άτιμα ώρες ώρες! Εμένα ανοίγει συρόμενες πόρτες και σκαρφαλώνει στην αντοκουνουπίκή σίτα του παράθυρου. Τώρα τελευτάια προσπαθεί να ανοίξει το ψυγείο αλλά δεν έχει τόση δύναμη για να τα καταφέρει και ούτε πρόκειται να αποκτήσει
αντε πια...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Απίστευτα είναι τα άτιμα ώρες ώρες! Εμένα ανοίγει συρόμενες πόρτες και σκαρφαλώνει στην αντοκουνουπίκή σίτα του παράθυρου. Τώρα τελευτάια προσπαθεί να ανοίξει το ψυγείο αλλά δεν έχει τόση δύναμη για να τα καταφέρει και ούτε πρόκειται να αποκτήσειαντε πια...
Καλα, αμα σου ανοίξει και το ψυγείο την πάτησες!!!

Κι εμενα ανοιγει τις πορτες ξύνοντας με το νύχι του στη χαραμάδα. Και καμια φορά και τα συρόμενα πατζούρια...
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλα, αμα σου ανοίξει και το ψυγείο την πάτησες!!!
Κι εμενα ανοιγει τις πορτες ξύνοντας με το νύχι του στη χαραμάδα. Και καμια φορά και τα συρόμενα πατζούρια...
Ελπίζω και πιστεύω ότι δε θα τα καταφέρει ποτέ!

natalo9
Δραστήριο μέλος
καλά και η Ριρικα είχε μαθει να ανολιγει τις πόρτες πηδώντας στα πόμολα!!! και να τις δεις τις σκασμένες τι σκαρφίζονται και πως μηχανεύονται τρόπους για να τις ανοίξουν.... Η δικιά μου εσκιβε στις μισάνοιχτες πορτες και στην αιχμή τους εξυνε με τα μπροστινα της πόδια καταφέρνοντας να τις ανοίξει!!! εδω έχει σκίσει την σιτα για να βγει εξω ... τι λεμε τώρα!!! Γατες παιδί μου γάτες πανέξυπνα πλασματα!!!!
Διαολάκια θα τα χαρακτήριζα..Ο δικός μας τωρα τελευταία έχει μάθει το κόλπο να ανοίγει την πόρτα του γκαραζ (πως δεν ξέρω, δεν έτυχε να τον πετύχω) και αφού την ανοίξει ανεβαίνει σε εκείνο το σημείο του αυτοκινητου που το χτυπάει ο ήλιος και κοιμάται.
Το κορυφαίο όμως μας το έκανε πριν κανα μηνα.. ζέσταινε η μαμα το φαγητο στον φουρνο, πεινουσε φαίνεται ο μεζεκλής μας και τον πετύχαμε την ώρα που είχε σκαρφαλώσει πάνω στον πάγκο για να πιάσει το χερούλι της πόρτας του φούρνου..πολύ γέλιο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έλενα1
Νεοφερμένο μέλος
Διαολάκια θα τα χαρακτήριζα..Ο δικός μας τωρα τελευταία έχει μάθει το κόλπο να ανοίγει την πόρτα του γκαραζ (πως δεν ξέρω, δεν έτυχε να τον πετύχω) και αφού την ανοίξει ανεβαίνει σε εκείνο το σημείο του αυτοκινητου που το χτυπάει ο ήλιος και κοιμάται.
Το κορυφαίο όμως μας το έκανε πριν κανα μηνα.. ζέσταινε η μαμα το φαγητο στον φουρνο, πεινουσε φαίνεται ο μεζεκλής μας και τον πετύχαμε την ώρα που είχε σκαρφαλώσει πάνω στον πάγκο για να πιάσει το χερούλι της πόρτας του φούρνου..πολύ γέλιο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όχι εγώ πάντως.

(Συγνώμη μου ήρθε από τη πρώτη στιγμή που διάβασα το τίτλο του θέματος)

superstarr
Νεοφερμένο μέλος

Αναγκαζομαστε να κλειδωνουμε την πορτα οταν βγαινουμε εστω και για λιγο εξω γιατι αλλιως την βρισκουμε ανοιχτη..

Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool