Ποιος έχει δίκιο;

spring

Νεοφερμένο μέλος

Η spring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα.
Θα ήθελα να μου πείτε τι πιστεύετε για το εξής θέμα...
Έχετε κάποιους φίλους ή και συγγενείς.
1)Τους τηλεφωνάτε συχνά για να δείτε τι κάνουν?
2)Τους τηλεφωνάτε αραιά και που?
3)Τους τηλεφωνάτε όταν θέλετε κάποια εξυπηρέτηση δηλ. όταν τους χρειάζεστε για κάτι?

Σας ερωτώ γιατί είμαι πολύ ''ευαίσθητη'' μ'αυτό το θέμα...θεωρώ ότι είναι εντελώς λάθος να τηλεφωνώ μόνο όταν θέλω κάτι συγκεκριμένο απ'αυτούς...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χμμ,έχω μια θεία,η οποία είναι αδερφή της γιαγιάς μου και νονά του μπαμπά μου,είναι η μόνη που την παίρνω τηλέφωνο για να δω τι κάνει,πηγαίνω σπίτι της για να της κάνω λίγη παρεούλα και όσο να ναι της είχα πει ότι θέλω να είμαι κοντά της και να μου λέει ιστορίες της γιαγιάς μου που μου λείπει τόσο πολύ. Μετά έχει η μαμά μου μια φίλη εδώ και κάτι χρόνια και από μωρό τη φωνάζω θεία,μέχρι και σήμερα θεία τη λέω,έχουμε τρελή επικοινωνία. Είμαι κι εγώ ευαίσθητη σε τέτοια θέματα,αλλά όχι πάντα,με πολλούς έχω κρατήσει λίγο κακία.
Στο θέμα φίλων,έχω λίγους και καλούς,υπάρχει όμως ένα άτομο που μιλάμε,αλλά δεν ασχολούμε και πολύ μαζί του,γιατί έχει κάνει πολλά που δεν θα με βοηθήσουν για το μέλλον μου και τα κάνει τα πράγματα χειρότερα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οκ αν έχουμε κάποιο παράπονο...εγώ λέω όμως και όταν δεν έχει προηγηθεί κάποια κατάσταση ενοχλητική...έτσι απλά να μην τηλεφωνάς παρά μόνο σε γιορτές και μάλιστα ονομαστικές...δεν λέω για Πάσχα, Χριστούγεννα, εκεί εννοείται πως ''όχι''

Μόνο με κοντινούς φίλους και τη θεία που προανέφερα,και με την κόρη της,που είναι κι αυτή θεία μου είχα καλές σχέσεις και μιλούσαμε συχνά,αλλά τώρα είναι στην αμερική και δεν μπορώ να την παίρνω κάθε μέρα,μόνο σε γιορτές,ευτυχώς υπάρχει το skype και το msn,όταν τυχαίνει τα λέμε από κει :D:D

Κοίτα, είναι λίγο περίεργο το θέμα. Εγώ παράδειγμα είμαι άτομο που μπορεί να σκέφτομαι κάποιους φίλους μου αλλά να μην τους παιρνω συχνά, μόνο 1 φορά το μήνα ας πούμε, ή στέλνω κανένα μήνυμα. Πότε όμως μόνο για εξυπηρέτηση. Είναι ο χαρακτήρας μου έτσι:redface:.
Αυτό που θέλω να πω μάλλον είναι ότι μπορεί κάποιος να μη σε παίρνει συχνά και να νιώθεις ότι όντως σε νοιάζεται ή κάποιος να σε παίρνει και να σου ζητάει μόνο χάρες ή από υποχρέωση. Εσύ θα το καταλάβεις αυτό!

Πολύ καλές ερωτήσεις. Δε σκέφτηκα ποτέ να τις κάνω στον εαυτό μου.
Δε νομίζω ότι τηλεφωνώ συχνά για να δω τι κάνουν...Τους σκέφτομαι αλλά δεν τους πέρνω. Ντροπή! Τάχα λέω ότι η δουλειά μου που είναι όλο έξω αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Θα το σκεφτώ πολύ και θα πρέπει να σ' ευχαριστήσω....

εγω παλι οταν θεωρω πολυ κοντινους μου καποιους ανθρωπους[κι αυτο δεν εχει ν α κανει με το αν ειναι συγγενεις η οχι]τηλεφωνω συχνα...μου αρεσει να εχω επικοινωνια..αν εχω φτασει σε σημειο να τους θυμαμαι σε γιορτες κτκ μονο για εμενα σημαινει οτι εχω απομακρυνθει,οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να τους ζητησω χαρη..και γενικα ειμαι ανθρωπος που δυσκολα ζηταει χαρη,οχι απο εγωισμο κτλ αλλα απο ντροπη ισως η γιατι δεν θελω να φερνω σε δυσκολη θεση καποιον..πρεπει να ειμαι σε τρομερη αναγκη και το ατομο να το θεωρω πολυ δικο μου

Όταν λέμε εξυπηρέτηση εννοώ και το απλούστερο όπως ας πούμε να ρωτήσουμε μια πληροφορία για κάτι...
παράδειγμα: έχουμε έγω κι ο άντρας μου κάποιους φίλους και εκτός των άλλων ένα ζευγάρι, νέα παιδιά γύρω στα 34. Ενώ έχουμε βγει έξω κάποιες φορές για φαγητό, πέρυσι είμασταν και στο ίδιο νησί για διακοπές, ετοιμάζεται για γάμο μάλλον δεν ξέρουμε ποτέ βέβαια και έχει εξαφανιστεί...θυμήθηκε τον άντρα μου πριν 1 μήνα όταν του ζήτησε να του γράψει κάτι στον υπολογιστή...έκτοτε αγνοείται η τύχη του:down:

Όταν λέμε εξυπηρέτηση εννοώ και το απλούστερο όπως ας πούμε να ρωτήσουμε μια πληροφορία για κάτι...
παράδειγμα: έχουμε έγω κι ο άντρας μου κάποιους φίλους και εκτός των άλλων ένα ζευγάρι, νέα παιδιά γύρω στα 34. Ενώ έχουμε βγει έξω κάποιες φορές για φαγητό, πέρυσι είμασταν και στο ίδιο νησί για διακοπές, ετοιμάζεται για γάμο μάλλον δεν ξέρουμε ποτέ βέβαια και έχει εξαφανιστεί...θυμήθηκε τον άντρα μου πριν 1 μήνα όταν του ζήτησε να του γράψει κάτι στον υπολογιστή...έκτοτε αγνοείται η τύχη του:down:
ουτε αυτο θα εκανα ,αν ειχα πολυ καιρο να μιλησω με καποιον..γενικα δεν πλησιαζω ποτε καποιον μονο και μονο για να κερδισω κατι,ειτε αυτο ειναι μικρο ειτε μεγαλο...και εμενα θα με ψιλοενοχλουσε το γεγονος να με θυμηθει καποιος μονο και μονο γιατι θελει να μου ζητησει κατι:cool:

Αυτό εννοούσα, ότι αν και τις προηγούμενες φορές επικοινωνούσαν μόνο γιατί ήθελαν κάτι τότε κάτι τρέχει. Αν έγινε αυτή τη φορά, ίσως θα πρέπει να τους δικαιολογήσεις λόγω τρεξίματος για το γάμο... είναι δύσκολο...

θέλω να μου πείτε...θα σας ενοχλούσε αν διαπιστώνατε ότι σας παίρνουν στο τηλέφωνο όταν θέλουν κάτι? σκέφτομαι μήπως είμαι εγώ η παράξενη...μήπως τα ψιλολογάω

θέλω να μου πείτε...θα σας ενοχλούσε αν διαπιστώνατε ότι σας παίρνουν στο τηλέφωνο όταν θέλουν κάτι? σκέφτομαι μήπως είμαι εγώ η παράξενη...μήπως τα ψιλολογάω

να με παιρνουν κατ επαναληψη μονο οταν θελουν κατι θα με ενοχλουσε και θα το ελεγα

Εμένα απίστευτα με ενοχλεί αυτό! Και όταν το καταλαβαίνω απλά την κάνω με ελαφρά...

Με ενοχλεί απίστευτα και να 'ναι καλά η αναγνώριση στα τηλέφωνα,δεν το σηκώνω πλέον. Με εκνευρίζει όταν με χρησιμοποιούν για το συμφέρον τους

Αν πρόκειται για μια τέτοια σχέση συμφέροντος, δημόσιες σχέσεις δλδ, κι εγώ ξεκόβω. Πρόσφατά είχα κι εγώ τέτοιο κρούσμα και τους τα'πα από την καλή. Και τους είχα δώσει ευκαιρίες...:down: Κι εμένα ζευγάρι είναι...

το παραδέχθηκαν τουλάχιστον? ή μήπως πειράχτηκαν?

Εμένα απίστευτα με ενοχλεί αυτό! Και όταν το καταλαβαίνω απλά την κάνω με ελαφρά...

Συμφωνώ, είναι πολύ εκνευριστικό και ίσως υποτιμητικό...:down:Είναι σαν να σου συμπεριφέρονται σαν πράγμα...:/:

Αν γινει κατ' εξαιρεση μαλλον δεν θα με πειραξει. Αν η γενικοτερη σταση ειναι τετοια μαλλον θα θυμωνα λιγακι.... :hmm::hmm: Μου εχει τυχει κι εμενα να χανομαι σε περιοδους δυσκολες (η να χανω ατομα) αλλα γενικα δεν ειμαι ετσι και κρατω επικοινωνια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back