Ποιος ήρθε;

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Ο πρώτος άντρας που γέννησε φωτογραφίζεται με το μωρό του

Στο περιοδικό People ΕRΤ.GR 24 Ιουλ.

7862163.jpg

Φωτό Αρχείου

Ο πρώτος "άνδρας που έμεινε έγκυος" στον κόσμο, ο Τόμας Μπίτι, φωτογραφήθηκε με το κοριτσάκι που έφερε στον κόσμο πριν από τρεις εβδομάδες
Ο πρώτος "άνδρας που έμεινε έγκυος" στον κόσμο, ο Τόμας Μπίτι, φωτογραφήθηκε με το κοριτσάκι που έφερε στον κόσμο πριν από τρεις εβδομάδες. Ο 34χρονος Μπίτι, που γεννήθηκε γυναίκα, αλλά στη συνέχεια έκανε αλλαγή φύλου και έγινε άνδρας, γέννησε στις 28 Ιουνίου ένα κοριτσάκι που ονομάζεται Σούζαν Τζουλιέτ. Η σύλληψη έγινε με εξωσωματική γονιμοποίηση, σε νοσοκομείο του Μπεντ, στο Όρεγκον. "Η Σούζαν είναι ένα θαύμα! Επιτέλους είμαστε η οικογένεια που ονειρευόμαστε"( ποιοι αραγε?), δήλωσε ο Μπίτι στο περιοδικό People, στην πρώτη συνέντευξη που δίνει αφότου γέννησε το κοριτσάκι. "Είναι τόσο πολύτιμη, δεν μπορώ να την αποχωριστώ. Είναι καλόβολη, γλυκιά και έξυπνη. Το να την κρατάς είναι το πιο ωραίο συναίσθημα στον κόσμο", δήλωσε ο Τόμας Μπίτι. Το περιοδικό γράφει ότι ο πατέρας και το νεογέννητο κοριτσάκι είναι πολύ καλά στην υγεία τους. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο σπίτι της οικογένειας, η σύζυγος του Τόμας Μπίτι, Νάνσι, θηλάζει το νεογέννητο, ενώ ο πατέρας, Τόμας, τους κρατά συντροφιά και παρακολουθούν όλοι μαζί τηλεόραση.
ΑΠΕ/ΜΠΕ-People Βιβή Παπαστεφάνου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατί όχι; Λέω εγώ.Από τη στιγμή που η γυναίκα του δεν μπορούσε να κάνει παιδιά λόγω υστερεκτομής,έτσι είχα διαβάσει.
Εμένα δεν με σκανδαλίζει καθόλου.
Με σκανδαλίζει όταν ακούω για τους παιδεραστές και τους παπάδες που βιάζουνε μικρά παιδιά...γιατί φαίνεται πόσο "νορμάλ" είναι,τελικά,το "σωστό" πρότυπο της κοινωνίας που στο τρίβουν στη μούρη από μικρή ηλικία!:| Πόσο σάπια είναι αυτά που παρουσιάζονται ως το σωστό πρότυπο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αμα αυτοί είναι ευτυχισμένοι θα το μεταδώσουν και στο παιδάκι τους οπότε... εμάς μας περισσεύει...
Προτιμώ να εκνευρίζομαι από άλλα πράματα, όπως π.χ. αυτό που άκουσα πριν από λίγο στις ειδήσεις στον Αλτερ ότι μερικοί πιστοί στέλνουν τις ευχές τους στην Παναγιά με e-mail και μάλιστα μερικές απ' αυτές πραγματοποιήθηκαν κιόλας(!!):cool: Συγνώμη αλλά ή εγώ είμαι από άλλο πλανήτη ή η κοροιδία πάει σύννεφο...

Αμα αυτοί είναι ευτυχισμένοι θα το μεταδώσουν και στο παιδάκι τους οπότε... εμάς μας περισσεύει...
Προτιμώ να εκνευρίζομαι από άλλα πράματα, όπως π.χ. αυτό που άκουσα πριν από λίγο στις ειδήσεις στον Αλτερ ότι μερικοί πιστοί στέλνουν τις ευχές τους στην Παναγιά με e-mail και μάλιστα μερικές απ' αυτές πραγματοποιήθηκαν κιόλας(!!):cool: Συγνώμη αλλά ή εγώ είμαι από άλλο πλανήτη ή η κοροιδία πάει σύννεφο...

:lol::lol::lol: αχ,καλό κι αυτό...!
Αλλά,εντάξει,αυτό ανήκει στην κατηγορία χαζομάρα-αφέλεια,το άλλο είναι μία άλλη υπόθεση,που εγώ την βρίσκω αξιόλογη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back