Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.234 μηνύματα.
05-12-09
23:22
Ναι ειναι στειρωμενος ο μικρος...δεν νοιωθω οτι εχει κατι απο θεμα υγειας...θα δειξει..παντως σε ολα ειναι ενταξει οσο αφορα τις γνωριμες συνηθειες του...πλην του οτι δεν θελει να βγαινει εξω..
γνωριζετε αν υπαρχει ποιο δυνατος γατος στην περιοχη πως αντιδρουν τα αλλα αρσενικα?μηπως φοβαται να βγαινει εξω?εκει επικεντρωνομαι εγω...μηπως τον φοβησε καποιος μεγαλυτερος γατος..
αυτο που ξερω σιγουρα...γιατι το εχω διαβασει,ειναι οτι τα στειρωμενα αρσενικα...θεωρουνται κατωτερα στην ιεραρχια απο τους αλλους...οποτε και μπορει να τους φερθουν επιθετικα....

....ισως και να μην αποκλειεται αυτο....το σημαντικο ειναι να αποκλεισεις οτι δεν εχει καποιο προβλημα υγιειας...γιατι αν εχει αρπαξει καποια αρρωστια...κουφια η ωρα...απο κανεναν αλλο αδεσποτο...στην αρχη ολα εκδηλωνονται με αλλαγη συμπεριφορας...πχ...δεν εχει κεφι ο γατος να βγει εξω...
...γιατι μπορει να μην νιωθει και πολυ καλα....το οτι τρωει και πινει...δεν λεει και πολλα,αυτα οι γατοι τα χανουν σε προχωρημενο σταδιο αρρωστιας...δεν θελω να σε τρομαξω...μπορει να ειναι οντως οτι προτιμαει την ζεστασια μεσα....αλλα δυστυχως ,απο την στιγμη που ερχεται σε επαφη και με αδεσποτους γατους...δεν μπορεις να αποκλεισεις κανενα ενδεχομενο....εχε τον νου σου...και αν συνεχιστει,πηγαινε τον στο γιατρο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα.
05-12-09
23:32
Ναι ειναι στειρωμενος ο μικρος...δεν νοιωθω οτι εχει κατι απο θεμα υγειας...θα δειξει..παντως σε ολα ειναι ενταξει οσο αφορα τις γνωριμες συνηθειες του...πλην του οτι δεν θελει να βγαινει εξω..
γνωριζετε αν υπαρχει ποιο δυνατος γατος στην περιοχη πως αντιδρουν τα αλλα αρσενικα?μηπως φοβαται να βγαινει εξω?εκει επικεντρωνομαι εγω...μηπως τον φοβησε καποιος μεγαλυτερος γατος..
Τι να πώ Σπύρο αυτό θα ήταν το τελευταίο που θα σκεφτόμουνα.

Ο φόβος δηλαδή ενός εξωτερικού γάτου να κάνει τον δικό σου γάτο μελαγχολικό και να φοβάται να ξαναβγεί έξω.

Οπότε πηγαίνω στο χωριό τα δυό δικά μου βγαίνουν και παίζουν έξω στο οικόπεδο.Μιά φορά ένας γάτος (αδέσποτος και αστείρωτος) που μας έρχεται και τον ταίζουμε έδειξε επιθετική συμπεριφορά και κυνήγισε τα δικά μου.

Μπήκαν μέσα τα δικά μου και καθόταν στις σκάλες για κανένα μισάωρο.
Μετά ξαναβγήκαν έξω με λίγη επιφύλαξη.Την άλλη μέρα δεν θυμόταν τίποτα...σαν να μην συνέβη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο spyridon1979 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 216 μηνύματα.
05-12-09
23:45
οντως και εγω που το καλοσκεφτομαι τωρα μου φαινεται βλακωδες ο συλλογισμος μου...Τι να πώ Σπύρο αυτό θα ήταν το τελευταίο που θα σκεφτόμουνα.
Ο φόβος δηλαδή ενός εξωτερικού γάτου να κάνει τον δικό σου γάτο μελαγχολικό και να φοβάται να ξαναβγεί έξω.
Οπότε πηγαίνω στο χωριό τα δυό δικά μου βγαίνουν και παίζουν έξω στο οικόπεδο.Μιά φορά ένας γάτος (αδέσποτος και αστείρωτος) που μας έρχεται και τον ταίζουμε έδειξε επιθετική συμπεριφορά και κυνήγισε τα δικά μου.
Μπήκαν μέσα τα δικά μου και καθόταν στις σκάλες για κανένα μισάωρο.
Μετά ξαναβγήκαν έξω με λίγη επιφύλαξη.Την άλλη μέρα δεν θυμόταν τίποτα...σαν να μην συνέβη.![]()
τι να πω...θα περιμενω να περασουν 2-3 μερες και θα τον παω γιατρο?
δεν εχει επιθετικοτητα και γκρινια παντως που να δειχνουν οτι κατι δεν παει καλα με την υγεια του...
θα δουμε...
spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο spyridon1979 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 216 μηνύματα.
05-12-09
23:47
γενικα εφη μου ολα τα γατακια της παρεας του ειναι στειρωμενα και γι αυτο δεν εχουμε τετοια προβληματα...καπως ετσι μου μπηκε στο μυαλο η σκεψη οτι μηπως υπαρχει καποιος εξωγενης παραγοντας που τον κανει να μην θελει να βγει καθολου εξω..αυτο που ξερω σιγουρα...γιατι το εχω διαβασει,ειναι οτι τα στειρωμενα αρσενικα...θεωρουνται κατωτερα στην ιεραρχια απο τους αλλους...οποτε και μπορει να τους φερθουν επιθετικα........ισως και να μην αποκλειεται αυτο....το σημαντικο ειναι να αποκλεισεις οτι δεν εχει καποιο προβλημα υγιειας...γιατι αν εχει αρπαξει καποια αρρωστια...κουφια η ωρα...απο κανεναν αλλο αδεσποτο...στην αρχη ολα εκδηλωνονται με αλλαγη συμπεριφορας...πχ...δεν εχει κεφι ο γατος να βγει εξω...
...γιατι μπορει να μην νιωθει και πολυ καλα....το οτι τρωει και πινει...δεν λεει και πολλα,αυτα οι γατοι τα χανουν σε προχωρημενο σταδιο αρρωστιας...δεν θελω να σε τρομαξω...μπορει να ειναι οντως οτι προτιμαει την ζεστασια μεσα....αλλα δυστυχως ,απο την στιγμη που ερχεται σε επαφη και με αδεσποτους γατους...δεν μπορεις να αποκλεισεις κανενα ενδεχομενο....εχε τον νου σου...και αν συνεχιστει,πηγαινε τον στο γιατρο...
![]()
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα.
05-12-09
23:53
οντως και εγω που το καλοσκεφτομαι τωρα μου φαινεται βλακωδες ο συλλογισμος μου...
τι να πω...θα περιμενω να περασουν 2-3 μερες και θα τον παω γιατρο?
δεν εχει επιθετικοτητα και γκρινια παντως που να δειχνουν οτι κατι δεν παει καλα με την υγεια του...
θα δουμε...
Εύχομαι ότι καλύτερο.

Μακάρι να οφείλεται απλώς στον χειμωνιάτικο και βροχερό καιρό.

Τα δικά μου πάντος όλη την μέρα σήμερα σαπίζουν στον ύπνο.

Υ.Γ Σπύρο πιστεύω ότι ό γάτος ακόμη και να τρόμαξε με τον αδέσποτο που του επιτέθηκε, θα ξανάβγαινε την άλλη μέρα πάλι έξω.Απλά όταν θα τον αντιλαμβανόταν με την μυρωδιά, κάπου εκεί γύρω, πιθανόν να πήγαινε κάπου να κρυφτεί για να αποφύγει τον καυγά μαζί του.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.234 μηνύματα.
06-12-09
00:06
γενικα εφη μου ολα τα γατακια της παρεας του ειναι στειρωμενα και γι αυτο δεν εχουμε τετοια προβληματα...καπως ετσι μου μπηκε στο μυαλο η σκεψη οτι μηπως υπαρχει καποιος εξωγενης παραγοντας που τον κανει να μην θελει να βγει καθολου εξω..
ναι....αλλα κανενας αλλος γατος δεν ερχεται στα μερη σας??? πολυ δυσκολο μου φαινεται...και υποψιν οτι κυκλοφορουν και πολυ ασχημες ασθενειες...οπως aids...και λοιμοδεις περιτονιτιδα...

...τεσπα..επειδη ειμαστε και εκτος θεματος...αν θες...ανοιξε ενα θεμα...να τα λεμε και απο εκει...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum