Ποιος θέλει ασπρόμαυρο μακρύτριχο γατουλάκι;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

sadyist

Νεοφερμένο μέλος

Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 98 μηνύματα.
Καλησπέρα σας. Πριν μία εβδομάδα, μου χτύπησαν την πόρτα 4 κ...παιδάκια και προσπάθησαν να μου πουλήσουν για είκοσι ευρώ ένα αδέσποτο γατάκι. Το καημένο το είχανε κάνει μπάνιο-και καλά- με παγωμένο νερό, έξω είχε ψοφόκρυο και έτρεμε σαν το ψάρι. Τους βούτηξα το γατάκι με το έτσι θέλω και τους έδιωξα γιατί αν καθόμουν λίγο παραπάνω μάλλον θα τα κοπανούσα από είκοσι μπάτσες το καθένα. Το τύλιξα με μια πετσέτα για να ζεσταθεί, το εκανα ένα ζεστό μπάνιο και το άφησα λίγο να ηρεμήσει. Πήρα τηλέφωνο και τον κτηνίατρο γιατί είχα την υποψία ότι είχε ρινοτραχειίτιδα. Δυσκολευόταν να αναπνεύσει, είχε πάρα πολλές μυξούλες στη μυτούλα του και όλο φτερνιζόταν. Ο γιατρός μου συνέστησε να του δώσω λίγη αντιβίωση παιδική, να το παρακολουθήσω και την άλλη μέρα να του το πήγαινα. Μέχρι το βράδυ του έδωσα άλλη μία φορά αντιβίωση και πραγματικά το γατάκι ήταν κάπως καλύτερα. Το πήγα στον κτηνίατρο την άλλη μέρα -περιττό να πω πως ξενύχτησα στο κεφαλάκι του γιατί ανησυχούσα- όπου είναι και μέχρι σήμερα. Πήγα και το είδα εχθές και ήταν πολύ ζωντανό. Καμία σχέση με το γατάκι που ήταν πριν λίγες μέρες. Ο γιατρός του χορηγεί ακόμα αντιβίωση και σε λίγες μέρες θα είναι εντελώς περδίκι. Είναι αξιαγάπητο, πανέμορφο και ζητάει μία αγκαλίτσα. Δυστυχώς δεν μπορώ να το κρατήσω εγω- έχω ήδη δύο γάτες στο σπίτι και έναν άντρα που γκρινιάζει γιατί είναι σκανταλιάρικα τα άτιμα. Όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει με το kiroglougeorgia@hotmail.com, στο 6980460000 ή και στον κτηνίατρο 2310709542. Οι δύο πρώτες φωτογραφίες δείχνουν το γατάκι πως ήταν όταν το πήρα από τα παιδάκια και οι δύο τελευταίες δείχνουν πως είναι τώρα. Καμία σχέση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• IMAG0338.jpg
    IMAG0338.jpg
    810,7 KB · Εμφανίσεις: 112
  • IMAG0339.jpg
    IMAG0339.jpg
    697,4 KB · Εμφανίσεις: 79
  • IMAG0348.jpg
    IMAG0348.jpg
    579 KB · Εμφανίσεις: 94
  • IMAG0349.jpg
    IMAG0349.jpg
    659,7 KB · Εμφανίσεις: 110
Τί να σου πω... απλά μπράβο;;;
Είναι λίγο!...
Το γατάκι το μεταμόρφωσες!
Εύχομαι ό,τι καλυτερο :)
Είναι πανέέέμορφοοο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ πολύ. Δεν μπορούσα να γυρίσω την πλάτη μου. Το καημένο μου ήταν τόσο χάλια που πργματικά δεν θα το συγχωρούσα στον εαυτό μου αν δεν έκανα κάτι. Και να σου πω την αλήθεια, μετανιώνω που δεν έκανα τίποτα στο παρελθόν. Έχω πάρα πολλές τύψεις.

Απάντηση: Ποιος θέλει ασπρόμαυρο μακρύτριχο γατουλάκι?

Πράγματι καμία σχέση, πολύ κουκλί είναι τελικά! Ελπίζω να βρει γρήγορα σπιτάκι, είναι άκρως γλύκα. Θα βάλω την αγγελία και στο Facebook για να διαδοθεί γρήγορα :)

Απάντηση: Ποιος θέλει ασπρόμαυρο μακρύτριχο γατουλάκι?

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας. Ελπίζω να βρεθεί σύντομα κάποιος να το αγκαλιάσει το καλό μου. Πραγματικά το αξίζει. Πέρασε πολλά.

θα βρεθεί, είναι αξιαγάπητο κι ερωτεύσιμο, όλο και θα ρίξει κάποιον/α για μελλοντικό γατογονιό ;)

Κοίτα αλλαγή το μωράκι, μωρέ!

Μπράβο σου που κατάφερες που έδωσες ζωή σ' αυτό το πλασματάκι! Σίγουρα θα βρει τους γονείς που του αξίζουν! :)

Ρε κορίτσια, μπορεί κάποιος να μου πει σε ποια σελίδα του φεις είναι η αγγελία για το γατί? Ξέρει κανείς?

Απίστευτη φάτσα...Είναι πραγματικά ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!Δεν πιστεύω να δυσκολευτείς να το δώσεις..
Παρ'ολα αυτά εύχομαι καλή τύχη να έχει και γρήγορα σε καλό σπιτάκι!!!

Πολύ όμορφο γατί και θεαματική η μεταμόρφωση του! :)
Ειλικρινά, εύχομαι να βρει το καλύτερο σπίτι! ;)

Πανέμορφο το μικρό... καλή τύχη και σύντομα!! :)

Κουκλάκι είναι!!! να είσαι καλά βρε κορίτσι μου...τι άνθρωποι υπάρχουν!! Καλή τύχη στο μικρούλι, να βρει γρήγορα σπιτάκι!!:)

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι παναζία μου ένα κουκλί!!!
καλέ εσύ πήρες ένα σφουγγαριστράκι και το έκανες γατάκι!
μπράβο!
(όσο για τα παιδιά που στο έφεραν για να το αγοράσεις τί να πω??? οι γονείς τους μάλλον θέλουν φαπες και όχι τα παιδιά. τέλος παντων...)
καλή τύχη στο φουντωτό κουκλί!!!

Παιδιά, όπως φαίνεται το γατάκι θα πάει Αθήνα. Με πήρε τηλέφωνο μια κοπέλα που ενδιαφέρεται. Αν αποφασίσω να το πάω, ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει να είναι απαραίτητα σε κλουβάκι -θα πάω με τραίνο- ή αν μπορώ να το βάλω σε ειδική τσάντα μεταφοράς για κατοικίδια.

Εγώ έχω κάνει ταξίδι με το δικό μου και με τρένο και με αεροπλάνο με τσάντα μεταφοράς και μάλιστα υφασμάτινη, ούτε καν από τις σκληρές. Δεν είχα κανένα πρόβλημα...υποθέτω εξαρτάται και από το πόσο μακρινό είναι το ταξίδι. Του είχα στρώσει πετσετούλα μέσα και το αγαπημένο του χνουδωτό μπλουζάκι (μου...αγκορά παρακαλώ που το έχει οικιοποιηθεί από την πρώτη στιγμή ως χαλάκι για να κοιμάται το άτιμο), είχε και καναδυό ποντικάκια και την πέρασε πολύ πιο ήσυχα από ότι περίμενα. Ούτε calmivet δεν χρειάστηκε να του δώσω, παρόλο που δεν κάθεται σχεδόν ποτέ ήρεμο στην τσάντα του κ πάντα θέλει να βγει έξω, στα ταξίδια ως δια μαγείας μαζεύτηκε. Άβυσσος η ψυχή της γάτας!
Οι έτεροι γατογονιοί του στεκιού μπορεί να έχουν όμως άλλη, πιο εμπεριστατωμένη άποψη με βάση τη δική τους σίγουρα πιο μακρόχρονη εμπειρία

Τελικά, το γατάκι δεν θα πάει Αθήνα. Η κοπέλα που το ήθελε, μετάνιωσε λόγω οικονομικών δυσχςρειών. Επομένως ακόμα ψάχνουμε. Κάποιος?

Ευτυχώς που μετάνιωσε εγκαίρως η κοπέλα. Και μπράβο σου που το ψάχνεις τόσο υπεύθυνα. Το γατάκι στάθηκε τυχερό μες τη δυστυχία του, που κτύπησαν τη δική σου πόρτα. Υπομονή και όλα θα πάνε καλά :)

Κρίμα το τζουτζουκάκι μου, αλλά σίγουρα καλύτερα για όλους...δεν θα θέλαμε να πεινάσει το μικρούλι ή να το ξαναδώσουν επειδή δεν θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν. Και η κοπέλα έπραξε καλά που τουλάχιστον το σκέφτηκε εγκαίρως πριν το πάρει. Με σένα που το φροντίζεις και υπερασπίζεσαι τα δικαιώματα του, θα βρει σίγουρα κάτι και μάλιστα πολύ καλό! ;)

Ακόμα είμαστε στο κλούβακι του κτηνιατρου και περιμένουμε αγκαλιτσες. Καποιος να μας αγαπήσει;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back