Ποιος θέλει ασπρόμαυρο μακρύτριχο γατουλάκι;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ελπίζω αυτό να γίνει και σύντομα μάλιστα... :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κρίμα που είσαι Θεσσαλονίκη! Πολύ θα το ήθελα, μα είμαι Αθήνα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα spyderrp7! Δεν νομίζω να είναι πρόβλημα να έρθει το γατάκι Αθήνα (θα το ξαναέφερναν και άλλη φορά). Αν πραγματικά σε ενδιαφέρει, πάρε τηλέφωνο να τα πείτε και μπορεί να βρεθεί στην αγκαλιά σου :)

Καλημέρα spyderrp7! Δεν νομίζω να είναι πρόβλημα να έρθει το γατάκι Αθήνα (θα το ξαναέφερναν και άλλη φορά). Αν πραγματικά σε ενδιαφέρει, πάρε τηλέφωνο να τα πείτε και μπορεί να βρεθεί στην αγκαλιά σου :)

Μα πως!?!? 540χλμ είναι αυτά!

Προφανώς τα άτομα που το χαρίζουν μπορεί να είναι σε θέση να αναλάβουν τη μεταφορά του. Δεν χάνειςκάτι να πάρεις τηλέφωνο :)

Ακριβώς! Μην αποθαρρύνεσαι, πάρε τηλέφωνο. Αρκετές φορές γίνονται συνεννοήσεις και όλο και κάποιος βρίσκεται που ταξιδεύει στο μέρος παράδοσης του γατακίου, οπότε το συνοδεύει και το μεταφέρει. Εδώ τα στέλνουν αεροπορικώς, με τρένα, με πλοία σε άλλες χώρες που τα έχουν υιοθετήσει, τη Θεσσαλονίκη θα φοβηθούμε... :whistle:

Κοιτάξτε πόσο όμορφοι γίναμε. Όσο για τη μεταφορά, κάτι θα γίνει ρε παιδιά. Όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται θα το κανονίσουμε.

Συνημμένα

• IMAG0363.jpg
    IMAG0363.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 50
  • IMAG0364.jpg
    IMAG0364.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 45
  • IMAG0365.jpg
    IMAG0365.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 39
  • IMAG0366.jpg
    IMAG0366.jpg
    785,4 KB · Εμφανίσεις: 49
  • IMAG0369.jpg
    IMAG0369.jpg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 44
  • IMAG0367.jpg
    IMAG0367.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 39
:'(:'(:'(:'(Αχ, το ερωτεύομαι τρελά. Μακάρι να μπορούσα να το κρατήσω αλλά θα με χωρίσει ο Bill. Ούτε συζήτηση για τρίτο γατί.

Φτου σου κουκλάκι μου! Μικρό γούνινο μπαλουδάκι για πολλά ζουπήγματα κι αγκαλίτσες! Εύχομαι σύντομα με μια μόνιμη αγκαλιά :bigarmhug

Ωχχχχ!!Τι λες τώρα? Τι μωρό είναι αυτό ρε συ?!?! Απορώ πως δεν έχει φύγει ακόμα..Πραγματικά μεταμορφωμένο!!! Μπράβο για ότι έκανες!!!

Λογικό μου φαίνεται που το ερωτεύεσαι..
Ο Bill είναι το πρόβλημα???? Για δώσε μου το τηλέφωνό του να κάνουμε μια συζήτηση :P:P:P
Έλα μωρέ...κάνε του τα γλυκά ματάκια...:redface:;)

Είναι πραγματικά ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣΣΣΣΣΣ!!!

Kαι επαναλαμβάνω-
Είναι πραγματικά ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣΣΣΣΣΣ!!!

:'(:'(:'(:'(Αχ, το ερωτεύομαι τρελά. Μακάρι να μπορούσα να το κρατήσω αλλά θα με χωρίσει ο Bill. Ούτε συζήτηση για τρίτο γατί.

Ωχχχχ!!Τι λες τώρα? Τι μωρό είναι αυτό ρε συ?!?! Απορώ πως δεν έχει φύγει ακόμα..Πραγματικά μεταμορφωμένο!!! Μπράβο για ότι έκανες!!!

Λογικό μου φαίνεται που το ερωτεύεσαι..
Ο Bill είναι το πρόβλημα???? Για δώσε μου το τηλέφωνό του να κάνουμε μια συζήτηση :P:P:P
Έλα μωρέ...κάνε του τα γλυκά ματάκια...:redface:;)

Αχ,ναι κάνε τα του γλυκά ματάκια να το κρατήσετε!!Είναι τόσο όμορφο μωράκι!!:inlove::inlove:
Κάνε ότι μπορείς!!:P:P:P:P...μα ότι μπορείς να τον πείσεις..;);););):D:D:D

Ναι Sadyist...στην ανάγκη εκβίασε τον Kill Bill ότι θα τον χωρίσεις εσύ αν δεν το κρατήσετε, χι, χι, χι. Καλά, ξέρω easier said than done. Χμμμ...αν ήταν θηλυκό το γατάκι λες να έπεφτε πιο εύκολα; Άσε που τόσο κουκλίστικο που είναι μοιάζει με κοριτσάκι :P

Χαχαχα. Είναι ο Bill μαζί μου τώρα και διαβάζει αυτά που γράφετε. Έχω πέσει κάτω από το γέλιο.

Ελα βρε Billako δεν είναι τίποτα το φοβερό το τρίτο γατάκι!!!Και έγω μπιρι μπιρι στον Πέτρο κάθε μέρα μέχρι να τον πείσω ότι θέλει και εκείνος τρίτο!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΑ!!
Τελικά το πήραμε πριν μια βδομάδα!!:clapup::clapup::clapup:

Αν τα βάλεις κάτω στα έξοδα είναι πολύ μικρή η διαφορά σε σχεση με τα δυο,αν δεν θες να το κρατήσετε για το οικονομικο!;)

Ωχ...καλά που δεν ξέρει πώς είμαι. Αλλιώς θα με περίμενε σε καμιά γωνία και θα γινόταν Killer Bill μ'αυτά που γράφω...:worry:

Με μεγάλη μου χαρά αλλά και λύπη, σας ανακοινώνω ότι ο Βελέντζας υιοθετήθηκε. Χαρά γιατί βρήκε την οικογένειά του και λύπη που μου έφυγε. Ααααααχχ θα μου λείψει το αγόρι μου. Χθες κοιμηθήκαμε παρέα και όπως τον άφησα πάνω στην κοιλιά μου έτσι ξυπνήσαμε το πρωί. Αχ αχ αχ.. αντίο αγοράκλα μου :(

Συνημμένα

• IMAG0370.jpg
    IMAG0370.jpg
    638,2 KB · Εμφανίσεις: 30
  • IMAG0371.jpg
    IMAG0371.jpg
    634,6 KB · Εμφανίσεις: 34
:cry_x::bye: Κι εμάς θα μας λείψει το μικρο γούνινο μπαλάκι! Αλλά πάει σε μόνιμο σπιτάκι που θα περάσει καλά, και εσάς θα σας θυμάται πάντα με αγάπη :clapup:. Φτου, και πάνω που θα πείθαμε τον Bill (με το καλό ή το άγριο) :P

Ελπίζω να είναι καλοί γατογονείς αυτοί που τον υιοθέτησαν!!:)
Ελπίζω να έχεις και την ευκαιρία να τον βλέπεις!!!:D

στεναχωρήθηκα λίγο..θα ήθελα να τον κρατήσετε..αλλά από την αλλη αυτό που λες και χαρα που βρήκε σπιτάκι..

Ανάμεικτα συναισθήματα!!;)

Να ζήσει καλά το γλυκό μου!!!:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back