Havana
Διάσημο μέλος
σε ποια πολη χωρα κτλ...
ξεκιναω ...
μια αθλια ομελετα στην αιγυπτο , το λαδι ηταν σα νερο , κολυμπουσαν μυγακαι μαζι με τις πιπεριες το αυγο αψητο κτλλλλ

ενα αθλιο χαμπουργκερ στα συνορα της βουλγαριας 1 δολαριο το πληρωσα το 1993 και ηταν ενα ψωμι στρογγυλο με μια φετα σβαν, αυτο ηταν το σπεσιαλ χαμπουργερ ενα κιοσκι στη μεση του πουθαινα..μπορει να ηταν και σκυλος..
μια πιτσα στη ρουμανια ,ειχε μεσα αγκυναρα μππλιαξξξξ
κατι σουβλακια τσην ομονοια...κανενα σχολιο αρουραιος σιγουρα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
το πιο ανθυγιεινο ειναι οι ξηροι καρποι στα bar που φυσικα τους εχω κοψει μετα την εκπομπη του ευαγγελατου!!!

παντως εσενα Κατερινα μου δεν σε φτανω με τιποτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
Τολμώ να ομολογήσω ότι έχω τρέλα με τα πατατάκια.... Ότι πατατάκι νάναι... ειδικά τις δύσκολες μέρες... Ας μην έχει κάν πατάτα μέσα..... Απλά να κάνει κρίτσι κρίτσι. Απειρες φορές τα αντικατέστησα με καρότα (τουλάχιστον πέρνω ωραίο χρώμα) αλλά τίποτε. Πατατάκι και πάλι πατατάκι
Να τα κόψεις. Τα λιπαρά που έχουν βοηθούν την εμφάνιση καρκίνου του εντέρου
Κι εμένα μ' αρέσουν πολύ, αλλά τα τρώω σπάνια πια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Είναι σιχαμένο.. το ψήσαμε κιόλας....(μικρά παιδιά....) και το δώσαμε να το φάνε..... σταματάω γιατι θα με κάνω ΜΠΑΝ!!!!!

Hint. Απ μας πήραν την ιδέα για το fear factor.....
Τώρα στα φαγητά....
"Πίστευε και μη ερεύνα"

Fotini
Διάσημο μέλος
μια πιτσα στη ρουμανια ,ειχε μεσα αγκυναρα μππλιαξξξξ
Πίτσα με αγκινάρα έχω φάει κι εγώ, αλλά στην Αυστρία
Νόστιμη αν κάποιου του αρέσουν οι αγκινάρες. Εγώ την "πάτησα" γιατί ο κατάλογος ήταν μόνο στα γερμανικά
prince
Διάσημο μέλος
Να τα κόψεις. Τα λιπαρά που έχουν βοηθούν την εμφάνιση καρκίνου του εντέρουΚι εμένα μ' αρέσουν πολύ, αλλά τα τρώω σπάνια πια.
Πίστεψέ με έχω παλέψει σκληρά να τα κόψω αλλά τίποτε. Κάποτε είχα αναγκάσει τη διαιτολόγο να μου βάζει ένα σακούλι κάθε είκοσι μέρες. Εχω απλά εξάρτηση όπως άλλοι στο τσιγάρο ή στο καφέ ή στη σοκολάτα. Τώρα για να μην ξαναπαχύνω όταν τρώω ένα σακούλι προσπαθώ να τρώω φρούτα και λαχανικά την υπόλοιπη ημέρα για να διατηρώ το βάρος μου.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Να προσέχεις, γιατί τώρα μπορεί να μην έχεις πρόβλημα... (μια χαρά σε είδα) αλλά μπορεί να αλλάξει απότομα ο μεταβολισμός σου και είναι κρίμα...

aretha
Περιβόητο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Θερμή παράκληση, σταματήστε να μιλάτε για τσιπς. Τώρα που το διάβασα, θέλω κι εγώωωωωωω![]()
Για ποιά λες Αλίκη??
Τα Rufflers με ρίγανη ή τα απλά?

Τα tasty?
Τα άλλα με το ξύδι? την πάπρικα?

Τα δρακουλίνια τα θυμάστε? τα πακοτίνιτα???

Τα ΦΟΥΝΤΟΥΝΙΑ????

drusilia
Διάσημο μέλος

(ειπα να απεχω απο αυτην την αθλια συζήτηση, αλλα δεν αντεξα...)
julia
Διακεκριμένο μέλος
τα καλυτερα παντως ειναι τα sensations...
(ειπα να απεχω απο αυτην την αθλια συζήτηση, αλλα δεν αντεξα...)

ΔΕΝ τα ξερω..... γλουπ. 
Μάλλον έχω να φάω απο το 1980.... γιαυτό!!!

Havana
Διάσημο μέλος
μμμμμμμμμ
δρου σου εχω πει ποσο σε μισω....
μιαμμμμ

drusilia
Διάσημο μέλος
τα μονα που δεν μου αρεσουν ειναι αυτα με ξυδι.
Τζουλια, νεα τεχνολογια στα πατατακια, δεν εχεις ιδεα τι χανεις!
Εγω καταβροχθισα παντως πριν 10 μερες... μια τρυφερη αναμηνηση... εγω και τα πατατακια μου...

julia
Διακεκριμένο μέλος
Που μαζεύαμε παίχτες και τους ανταλλάζαμε....Τώρα από κει και πέρα... μόνο από την τηλεόραση και κλεφτά από κάνα ανίψι!!!!

Εγώ έχω κόλλημα με τα παγωτά! 1 την ημέρα σίγουρα... το χειμώνα ΙΟΝ Αμυγδάλου .

Και με το Ζαχαροπλαστείο "Η ΧΑΡΑ " στο 1 λεπτό..... η θέση μου είναι δύσκολη.. με καταλαβαίνεται νομίζω!!!!

ΑΣΧΕΤΟ .
Πως απο τα σιχαμένα φτάσαμε να μιλάμε για σοκολάτες και πατατάκια???? Αλλά και αυτά Χάλια είναι μπλιάχ φτου φτου κακά...!!!!

drusilia
Διάσημο μέλος
τα πατατακια ειναι φαγητο των θεων!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
Πρεπει ο εξουσιοδοτημενος μοντ να μας κανει σπλιτ!

(βαραει η ζεστη παιδια... δυσκολα τα πραγματα!)
Δεσποινα
Νεοφερμένο μέλος
Για ποιά λες Αλίκη??
Τα Rufflers με ρίγανη ή τα απλά?
Τα tasty?
Τα άλλα με το ξύδι? την πάπρικα?
Τα δρακουλίνια τα θυμάστε? τα πακοτίνιτα???
Τα ΦΟΥΝΤΟΥΝΙΑ????![]()
Μιαμμ μιαμμμ .......μου μύρισε πατατάκιιιιιιιιι προτίμηση στα Φουντούνια μια μιαμμμμ...έλεος βρε παιδια λυπηθήτε με δεν μπορώ να φύγω και απο τη δουλειά για να πάω πάρω....διανομή σε πατατάκια άραγε γίνετε εεεε εε
;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Μιαμμ μιαμμμ .......μου μύρισε πατατάκιιιιιιιιι προτίμηση στα Φουντούνια μια μιαμμμμ...έλεος βρε παιδια λυπηθήτε με δεν μπορώ να φύγω και απο τη δουλειά για να πάω πάρω....διανομή σε πατατάκια άραγε γίνετε εεεε εε;
Πάρε εσύ μια μακαρονάδα... και αντί για τσιγάρα και καλά απο το περίπτερο που θα περάσει πες να σου φέρουν ενα πατατάκι!!!

Ορίστε. Άλλο πρόβλημα?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool