Ποιο είναι το πιο ανθυγιεινό φαγητό που έχετε φάει;

Το πιο απαίσιο πράγμα που έφαγα ποτέ είναι μια μπουκιά από λουκάνικο frikadellen (δεν είμαι σίγουρη αν γραφόταν έτσι) στην Ολλανδία. Είναι το εθνικό τους φαγητό. Τηγανητό λουκάνικο από... συκώτι γουρουνίσιο και εγκέφαλο αλογίσιο! ΜΠΛΙΑΧΧΧΧΧΧΧ
Αν ήξερα από τι το φτιάχνουν, ούτε που θα το έβαζα στο στόμα μου! Αλλά ας όψεται ο Μανουέλ, που δεν θα μπορούσα ποτέ να του χαλάσω το χατήρι... :inlove:

Εθνικές γεύσεις με μάραναν!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κοκορετσι.......... ;)με τρελαίνει η ιδέα οτι τρως εντερακια τυλιγμένα μπιαχχχχχ:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δυσφημίζουμε το εθνικό μας προϊόν
σκέψου πόσοι ξένοι έρχονται για κοκορέτσι σούβλακος μουζάκας;

κοκορετσι.......... ;)με τρελαίνει η ιδέα οτι τρως εντερακια τυλιγμένα μπιαχχχχχ:/:

Το κοκορετσι τα σπαααειιιιι λεμε!!!! :up::up::up:

ο πατσας απο την αλλη.. μου τη σπαει

πατσας...
θεε μου το εχω και αυτο!!!:lol::lol::lol:
το κακο ηταν οτι ο ψιλοκκομενος μου αρεσε...:D

Παλιά, όταν πήγαινα δημοτικό, μέναμε πολύ κοντά σε ένα πατσατζίδικο. Η κουζίνα του ήταν στο υπόγειο.
Όταν έρχονταν οι προμηθευτές του, έπαιρναν τις κοιλιές από το φορτηγό, τις ζαλώνονταν κι έπειτα ΣΛΙΑΤΣ!!!!! τις πετούσαν στο υπόγειο για να τις αναλάβει ο μάγειρας. Αλλού άντερο, αλλού στομάχι, αλλού ξέρω-γω-τι!

Πού να φάω πατσά μετά απ' αυτό! Ούτε απ' έξω δεν περνάω, κι ας είμαι και Θεσσαλονικιά...

Να απαντήσω ότι το χειρότερο φαγητόπου έχω φάει σαν άθλια ποιότητα και φάνηκε στην πορεία ήταν από ένα κινέζικο ντιλίβερι στην καλλιθέα.Έφαγα πάπια με κάτι άλλο και έπαθα...ναι ναι..σαλμονέλα!!!!:mad:Δεν έκανα ποτέ μύνηση γιατί πολύ απλά δεν είχαμε κρατήσει φαγητά ως αποδείξεις!!!!

Το πιο ανθυγειινό το έφαγα προχθές. Αυγά μάτια με πατάτες τηγανιτές!!!:cool:

Το πιο αηδιαστικό το έχω φάει στην Ολλλανδία, σε πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, ήταν πανάκριβο κι όποτε το αναφέρω δακρίζουν τα μάτια μου κι ανατριχιάζω,,, Χελωνόσουπα! Από μικρό τρυφερό χελωνάκι!!!...Εννοείται πως δεν ήξερα τι έτρωγα. Ακόμα ζητάω συγνώμη απ΄το χελωνάκι αλλά τουλάχιστον τώρα ρωτάω πριν δοκιμάσω...:redface:

Κάποτε παραθέριζα στο χωριό του πατέρα μου στη μεσσήνη με τους παππούδες. Παιδί τώρα στην παραλία μου έκανε εντύπωση μία τεράστια ζωντανή χελώνα (μιλάμε για χελώνα γίγας) που είχε βγεί στα ριχά (μάλλον για να γεννήσει). Μία τεραστίων διαστάσεων κυρία δίπλα μου αναρωτίωταν πόσα πιάτα χελωνόσουπας έβγαζε. Κυριολεκτικά τη σκυλόβρισα, ανακατεύτηκε το στομάχι μ και μπορείτε να φανταστήτε τη συνέχια.....

Άσχετο χτές άρχισε να λειτουργεί πίτσα ντιλίβερι δίπλα στο σπίτι μου... άλλαξα γνώμη για της πίτσες μετά τη μυρωδιά που μπήκε μέσα χτες.. αηδίασα... πιο πρίν που ήταν τυροπιτάδικο είχα σταματήσει να τρώω τυρόπιτες... Τι να πώ...

Το πιο ανθυγειινό το έφαγα προχθές. Αυγά μάτια με πατάτες τηγανιτές!!!:cool:

Το πιο αηδιαστικό το έχω φάει στην Ολλλανδία, σε πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, ήταν πανάκριβο κι όποτε το αναφέρω δακρίζουν τα μάτια μου κι ανατριχιάζω,,, Χελωνόσουπα! Από μικρό τρυφερό χελωνάκι!!!...Εννοείται πως δεν ήξερα τι έτρωγα. Ακόμα ζητάω συγνώμη απ΄το χελωνάκι αλλά τουλάχιστον τώρα ρωτάω πριν δοκιμάσω...:redface:

Μία λέξη θα πω: ΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!

Κάποτε παραθέριζα στο χωριό του πατέρα μου στη μεσσήνη με τους παππούδες. Παιδί τώρα στην παραλία μου έκανε εντύπωση μία τεράστια ζωντανή χελώνα (μιλάμε για χελώνα γίγας) που είχε βγεί στα ριχά (μάλλον για να γεννήσει). Μία τεραστίων διαστάσεων κυρία δίπλα μου αναρωτίωταν πόσα πιάτα χελωνόσουπας έβγαζε. Κυριολεκτικά τη σκυλόβρισα, ανακατεύτηκε το στομάχι μ και μπορείτε να φανταστήτε τη συνέχια.....

Άσχετο χτές άρχισε να λειτουργεί πίτσα ντιλίβερι δίπλα στο σπίτι μου... άλλαξα γνώμη για της πίτσες μετά τη μυρωδιά που μπήκε μέσα χτες.. αηδίασα... πιο πρίν που ήταν τυροπιτάδικο είχα σταματήσει να τρώω τυρόπιτες... Τι να πώ...

Πρέπει να μετακομίσεις???:lol::lol::lol:Καλά τις έκανες της τεραστίων διαστάσεων κυρίας...Μόνο το φαγητό θα σκέφτεται αυτή..Πως και δεν σκέφτηκε πόσο αφράτο θα ήταν το κοπελίστικο κρεατάκι όταν σε είδε εσένα..ΤΗ ΧΑΖΗ!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad:

Μπράβο, μπράβο! Είπατε να γράψουμε τα πιο απαίσια φαγητά και το γυρίσατε σε διαφήμιση των πατατακίων! Ελάτε κοριτσάρες μου καλύτερα να δοκιμάσετε καμια πατατούλα βραστή σε πεντανόστιμη πατατοσαλάτα (που είναι και η πιο υγειινή), καμια πατατούλα με σάλτσα (γιαχνί), καμιά του φούρνου με ριγανίτσα, καμιά ογκρατέν με κρέμα γάλακτος (μμμμ!) άντε και καμιά τηγανητή μία-μία στο τηγάνι της μαμάς!
Δοκιμάστε και καμιά φασολάδα (που δυστυχώς μου πέφτει βαρειά) και όλα τα άγια ζαρζαβατικά σε όλους τους συνδιασμούς και τις εκφάνσεις!
Εμείς είνʼ αλήθεια σάρκες ζώων δεν τρώμε παρά σπανιότατα – κανένα μπιφτεκάκι μια φορά στο δίμηνο που το κάνω μόνη μου, και τα ζώα της θάλασσας κάπως πιο συχνά είνʼ αλήθεια!
Απαίσιο φαγητό δεν θυμάμαι νάφαγα εδώ και πολύ-πολύ καιρό. Μόνο όταν ήμουν μικρή έκανα μπλιαχ για το μελάτο αυγό ή το ωμό το χτυπητό με ζάχαρη που μας έδιναν να τρώμε για να δυναμώσουμε. Και μετά στα 18 μου νομίζω δοκίμασα σούπα βατραχοπόδαρων –άριστης ποιότητας όπως μου είπαν- αλλά εγώ μπλιαχ! Και βέβαια μεγάλο μπλιαχ για σαλιγκάρια που δεν τα τρώω με τίποτα.
Τώρα όσο για βρωμιά: μου είπαν από κατάστημα καλό να αποφεύγω τις μακαρονάδες στα εστιατόρια…καταλαβαίνετε. Αλλά και γενικά κάτω! τα ταχυφαγεία και ζήτω! τα … αργοφαγεία. Κάτω! κάτω! τα Μc Donalds και με πολλές επιφυλάξεις τα Goodies που είναι ελληνικά.
Γενικά βέβαια Π ρ ο σ ο χ ή !

Το πιο αηδιαστικό το έχω φάει στην Ολλλανδία
Bobbie, επειδή κι εγώ έτυχε να φάω το πιο αηδιαστικό στην Ολλανδία και για να μην τους βγάλουμε κακό όνομα τους ανθρώπους, θέλω να συγχαρώ τους Ολλανδούς για τα stroopwafels:up::up::up:, εκείνα τα υπέροχα παραδοσιακά μπισκότα τους που θα μπορούσα να τα τρώω με το κασόνι χωρίς να μου καίγεται καρφί αν είναι υγιεινά ή ανθυγιεινά!
Κι όσοι/ες πάτε εκεί, να τα δοκιμάσετε!!!

Βρε Anima, μου άνοιξες την όρεξη βραδιάτικα με τις πατατοσυνταγές! :D
Κι είμαι και σε δίαιτα η δυστυχής! Έλεος! :lol:

Κανένα πρόβλημα με τη δίαιτα. Μου είπε ο διατροφολόγος μου ότι μπορώ να φάω πατατούλες αντί για ψωμί (όπως και ρύζι και μακαρόνια) ένα κουπάκι. Π.χ. πατατοσαλάτα ή του φούρνου ή γιαχνί -όχι όμως τηγανητές- με συνοδεία ντοματούλας ή άλλης σαλάτας, και λίγο τυράκι όσο ένα κουτάκι σπίρτα. Δεν είναι καθόλου άσχημο. Δοκίμασέ το!
Αλλά αν θέλεις όμως να σου κοπεί η όρεξη γενικά: διάβασε τα "μπλιαχ" και βλέπε και Ευαγγελάτο.

McDonald δεν έχω φάει ποτε. Ούτε απ' έξω δεν μπορώ να περάσω... Μου βρωμάνε...

Το πιο αηδιαστικό το έχω φάει στην Ολλλανδία
Bobbie, επειδή κι εγώ έτυχε να φάω το πιο αηδιαστικό στην Ολλανδία και για να μην τους βγάλουμε κακό όνομα τους ανθρώπους, θέλω να συγχαρώ τους Ολλανδούς για τα stroopwafels:up::up::up:, εκείνα τα υπέροχα παραδοσιακά μπισκότα τους που θα μπορούσα να τα τρώω με το κασόνι χωρίς να μου καίγεται καρφί αν είναι υγιεινά ή ανθυγιεινά!
Κι όσοι/ες πάτε εκεί, να τα δοκιμάσετε!!!

Συμφωνώ! Επίσης κάνουν κι εκείνες τις υπέροχες κρέπες που μοσχοβολούν από μέτρα μακριά!

Και γιά να αηδιάσετε κι άλλο λίγο, στην ίδια χώρα, δοκίμασα και βατραχοπόδαρα και φίδι...! Πάλι χωρίς να το γνωρίζω!!!:down:

Χμ...ανθυγιεινά...Έχουμε και λέμε,προχτές που πήγα στο νοσοκομείο για το τρελόχαρτο.στο γυρισμό έφαγα ένα σακούλι γαριδάκια.Σήμερα το πρωί τσουράκι στην τοστιέρα με μερέντα(δύο φέτες),χτες βράδυ δύο καλαμάκια χοιρινά,με πατάτες τηγανητές και πίτες,ένα πόκετ πάι,μία σοκοφρετα...Αυτά θυμάμαι αυτή τη στιγμή για την τελευταία εβδομάδα.Α,και κοιλίτσα Σείριου.:P
Αηδιαστικά δεν έχω φάει,αν σκεφτείτε ότι δεν τρώω εντοσθια(ποτε στη ζωή μου δεν έχω δοκιμάσει),σπανακόρυζο,βρσατά χόρτα ...και με αηδιάζουν γενικότερα οι τροφές που δεν μασιούνται,όπως κρέμες,ζελέ κτλ,είναι λίγο απίθανο.

....Αηδιαστικά δεν έχω φάει,αν σκεφτείτε ότι δεν τρώω εντοσθια(ποτε στη ζωή μου δεν έχω δοκιμάσει),σπανακόρυζο,βρσατά χόρτα ...και με αηδιάζουν γενικότερα οι τροφές που δεν μασιούνται,όπως κρέμες,ζελέ κτλ,είναι λίγο απίθανο.
Eγώ πάλι όλο με τα μαλακά είμαι λόγω του στομαχιού μου:κρέμες,ζελέ, κουάκερ, παγωτό κτλ κτλ όλα μπλουτς-πουπ! και επίσης σπανακόρυζο,βραστά χόρτα και ζαρζαβατικά κατά βούληση!!!

Μπράβο, μπράβο! Είπατε να γράψουμε τα πιο απαίσια φαγητά και το γυρίσατε σε διαφήμιση των πατατακίων! Ελάτε κοριτσάρες μου καλύτερα να δοκιμάσετε καμια πατατούλα βραστή σε πεντανόστιμη πατατοσαλάτα (που είναι και η πιο υγειινή), καμια πατατούλα με σάλτσα (γιαχνί), καμιά του φούρνου με ριγανίτσα, καμιά ογκρατέν με κρέμα γάλακτος (μμμμ!) άντε και καμιά τηγανητή μία-μία στο τηγάνι της μαμάς!
Δοκιμάστε και καμιά φασολάδα (που δυστυχώς μου πέφτει βαρειά) και όλα τα άγια ζαρζαβατικά σε όλους τους συνδιασμούς και τις εκφάνσεις!
Έλα συναδέλφισσα μαγείρισσα!!! Πες τα αγάπη μου!!!Και μη μου πεις ότι δεν είσαι τοπ στο μαγείρεμα! Συμφωνώ απολύτως με τα γραφόμενα της Anima. Εγώ ως και στη γάτα μαγειρέύω μερικές φορές, γιατί δεν θέλω τα ετοιματζίδικα και βέβαια τρώει τα μπαρμπουνάκια της, τις τσιπουρίτσες της και τις μπάμιες της (δύο μπάμιες έφαγε, μην τρελλαθούμε). Όσο για ανθυγιεινό φαγητό που έχω φάει:1) Τήνος σε ένα χωριό, παραδοσιακή φρουτάλια (ομελέτα με λουκάνικα, πιπεριές κ.ά.) Σε χρόνο 0 με έστειλε στο Κέντρο Υγείας με πυρετό, και τα συναφή φοβερά συμπτώματα της σαλμονέλλας. 2) Θησείο, σε καφετέρια σοκολάτα βιενουά . Σε χρόνο dt ,λιγότερο από 20 λεπτά, με έριξε κάτω. Σαλμονέλλα φυσικά. 3)Τούρτα γεννεθλίων της κόρης μου, παρακαλώ, την οποία είχαμε αφήσει έξω από το ψυγείο (Χειμώνα) καμιά ώρα. Σαλμονέλλα με φοβερά συμπτώματα για όλους μας και ιδίως τα παιδιά (το ζαχαροπλαστείο έκλεισε, δυστυχώς, όχι χάρις σε μένα). Σιχαμερά, για να δούμε....Μυαλό αρνίσιο (ΓΚΛΟΥΚ, ΓΚΛΟΥΚ) μικρή όταν ήμουν. Το μουρουνόλαδο πιάνεται;

Στην εστία της σχολής είχαν τα πιο απαίσια φαγητά που έχω δει. Συγκεκριμένα θυμάμαι μια μακαρονάδα, υποτίθεται καρμπονάρα. Μέσα βρήκα ένα σποράκι ντομάτας. Αλλά μόνο ένα, έτσι...

Επίσης την ταχινόσουπα την βρίσκω πολύ εμετική. Πήγα να φάω στην Αϊγυπτο αλλά ούτε μπουκιά δεν κατέβαινε. Άσε που ήταν μπουφές και την είχα βάλει δίπλα στα μακαρόνια μου, με τα οποία αναμίχθυκε και έγιναν... :sick:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back