georgia alex
Δραστήριο μέλος
Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα.
06-08-08
11:27
Απο κατι ετοιματζιδικα θυμαμαι κατι μπαγιατικες τηγανητες πατατες και μια τυροπιτα που ειχα παρει Κυριακη πρωι μετα τη δουλεια στο ταξι(στομαχι κομπος) απο ενα τυροπιταδικο και το τυρι ειχε γευση μουχλας..

Οσο για πργματικα ΣΙΧΑΜΕΝΑ φαγητα,ενα θα σας πω:οταν ειχαμε παει στη Ν.Κορεα(ειναι η μαμα μου απο Σεουλ)ειχα δει στο δρομο περιπλανωμενους να πουλανε κατι σνακς που τα εψηναν(οπως εδω που πουλανε καστανα κ καλαμποκια)και τα ξαδελφακια μου ειχαν τρελαθει να παρουν...Οταν ρωτησα τη μαμα μου τι ηταν,ξερετε τι μου ειπε;;;Καμπιες!
Εννοειται οτι δε δοκιμασα..
Ουτε η μαμα μου εχει φαει ποτε!Το πιο λυπηρο που εχω ακουσει ειναι οτι σε καποια βορεια χωρα(δεν θυμαμαι ποια ουτε θελω..)οι γονεις μου στο ταξιδι του γαμου ειχαν δοκιμασει αλογο
και...ελαφι...

Δε μπορω να το διαννοηθω αυτο..
Βασικα δεν τρωω κρεας εδω και 10 χρονια,αλλα ποτε δε μπορουσα(ουτε μπορω) να καταλαβω με τι ψυχη μπορει καποιος να φαει κουνελι...Οταν ετρωγα κρεας(μονο μπριζολες,κοτοπουλο κ κιμα)ειχε φτιαξει μια θεια μου κουνελι κι εβαλα τα κλαμματα οταν το ειδα...

Εννοειται οτι δε δοκιμασα..
Ουτε η μαμα μου εχει φαει ποτε!Το πιο λυπηρο που εχω ακουσει ειναι οτι σε καποια βορεια χωρα(δεν θυμαμαι ποια ουτε θελω..)οι γονεις μου στο ταξιδι του γαμου ειχαν δοκιμασει αλογο
και...ελαφι...

Δε μπορω να το διαννοηθω αυτο..
Βασικα δεν τρωω κρεας εδω και 10 χρονια,αλλα ποτε δε μπορουσα(ουτε μπορω) να καταλαβω με τι ψυχη μπορει καποιος να φαει κουνελι...Οταν ετρωγα κρεας(μονο μπριζολες,κοτοπουλο κ κιμα)ειχε φτιαξει μια θεια μου κουνελι κι εβαλα τα κλαμματα οταν το ειδα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα.
06-08-08
11:32
Πλάκα πλάκα στο εστιατόριο της δικής μου σχολής φτιάχνουν ένα μπιφτέκι που μοιάζει με παντόφλα και στην όψη και στη γεύσηΣτην εστία της σχολής είχαν τα πιο απαίσια φαγητά που έχω δει. Συγκεκριμένα θυμάμαι μια μακαρονάδα, υποτίθεται καρμπονάρα. Μέσα βρήκα ένα σποράκι ντομάτας. Αλλά μόνο ένα, έτσι...
Επίσης την ταχινόσουπα την βρίσκω πολύ εμετική. Πήγα να φάω στην Αϊγυπτο αλλά ούτε μπουκιά δεν κατέβαινε. Άσε που ήταν μπουφές και την είχα βάλει δίπλα στα μακαρόνια μου, με τα οποία αναμίχθυκε και έγιναν...![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool