Havana
Διάσημο μέλος
ή αυτη την περίοδο σα φραση moto??

ξεκινω....
stay true ειναι συνηθως
αλλα ενδομυχα μου βγαινει το stay bitch μη σε φανε λαχανο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

Α, ρε αβανάρα, δεν παίζεσαι, όπως πάντα!Πολύ καλό ερώτημα... για εμένα δεν το έχω σκεφτεί ποτέ.
Και τα δύο δικάσου είναι καταπληκτικά πάντως.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Αυτο τα τελευταια χρονια γιατι πιο πριν ημουν ο "Καβαφης",μεσα στη μαυρη μαυριλα!!!!Αργησα λιγο να ανακαλυψω τη δυναμη της θετικης σκεψης αλλα και τωρα καλα ειναι!
RedCat
Διάσημο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
menia
Δραστήριο μέλος
"Η ζωή είναι ένα ταξίδι"...
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κι ἂν δὲν μπορεῖς νὰ κάμεις τὴν ζωή σου ὅπως τὴν θέλεις
τοῦτο προσπάθησε τουλάχιστον
ὅσο μπορεῖς : μὴν τὴν ἐξευτελίζεις
μὲς στὴν πολλὴ συνάφεια τοῦ κόσμου,
μὲς στὲς πολλὲς κινήσεις κι ὁμιλίες.
Μὴν τὴν ἐξευτελίζεις πιαίνοντάς την,
γυρίζοντας συχνὰ κ' ἐκθέτοντάς την
στῶν σχέσεων καὶ τῶν συναναστροφῶν
τὴν καθημερινὴν ἀνοησία,
ὣς ποὺ νὰ γίνει σὰ μιὰ ξένη φορτική.
drusilia
Διάσημο μέλος
Απο εσένα δεν περίμενα κάτι λιγότερο!εμένα είναι το κλεμμένο απο τον Αρκά "Φοβάμαι μήπως οι άλλοι με εγκαταλείψουν και μείνουν μόνοι τους"..![]()

Havana
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Όσο Μπορείς-Κωνσταντῖνος Καβάφης
Κι ἂν δὲν μπορεῖς νὰ κάμεις τὴν ζωή σου ὅπως τὴν θέλεις
τοῦτο προσπάθησε τουλάχιστον
ὅσο μπορεῖς : μὴν τὴν ἐξευτελίζεις
μὲς στὴν πολλὴ συνάφεια τοῦ κόσμου,
μὲς στὲς πολλὲς κινήσεις κι ὁμιλίες.
Μὴν τὴν ἐξευτελίζεις πιαίνοντάς την,
γυρίζοντας συχνὰ κ' ἐκθέτοντάς την
στῶν σχέσεων καὶ τῶν συναναστροφῶν
τὴν καθημερινὴν ἀνοησία,
ὣς ποὺ νὰ γίνει σὰ μιὰ ξένη φορτική.
Αυτό το ποιήμα του Καβάφη είναι εκπληκτικό.
Μας το είχε διαβάσει μια φορά η κυρία!
Λοιπόν το μόνο που μπορώ να σκεφτώ:να ζεις την κάθε στιγμή!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα πρωτα 100 χρονια ειναι δυσκολα...

Ααααα, δεν παμε καλα....

Αυτη τη στιγμη αυτα μπορω να σκεφτω.

ELENIP
Διάσημο μέλος
roulsydney
Διάσημο μέλος
Οι μεγαλύτερες αποτυχίες στη ζωή είναι αυτές που δεν προσπαθήσαμε...
.....κι η απόλυτη ευτυχία είναι αυτή που δεν έχουμε ζήσει ακόμη...(?????)..
..τα ερωτηματικά ..δικά μου..
ιβανα
Επιφανές μέλος
καθε αρχη και δυσκολη
think pink

ο,τι αλλα μου ερθει το γραφω, εδω ημαστε

roulsydney
Διάσημο μέλος
ποτε μη λες ποτε
καθε αρχη και δυσκολη
think pink
ο,τι αλλα μου ερθει το γραφω, εδω ημαστε![]()

...αυτοσυγκεντρώσου και για ..άλλα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
και επισης
"αν θες ο θεος να γελαει, κανε σχεδια"
ιβανα
Επιφανές μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος

Σίγουρα το ξέρουμε όλοι!
bunny
Περιβόητο μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool