Ποιο είναι το motto σας; (κλεμμένο)

Havana

Διάσημο μέλος

Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
τι σας εκφραζει σα σταση ζωης,
ή αυτη την περίοδο σα φραση moto??:)

ξεκινω....
stay true ειναι συνηθως
αλλα ενδομυχα μου βγαινει το stay bitch μη σε φανε λαχανο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol: Α, ρε αβανάρα, δεν παίζεσαι, όπως πάντα!
Πολύ καλό ερώτημα... για εμένα δεν το έχω σκεφτεί ποτέ.
Και τα δύο δικάσου είναι καταπληκτικά πάντως.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eμενα παλι ειναι το think positive η αλλιως "σκεψου θετικα".
Αυτο τα τελευταια χρονια γιατι πιο πριν ημουν ο "Καβαφης",μεσα στη μαυρη μαυριλα!!!!Αργησα λιγο να ανακαλυψω τη δυναμη της θετικης σκεψης αλλα και τωρα καλα ειναι!

εμένα είναι το κλεμμένο απο τον Αρκά "Φοβάμαι μήπως οι άλλοι με εγκαταλείψουν και μείνουν μόνοι τους"..:D

Εγώ παιδιά έχω πάλι ένα τετριμένο που με βοηθάει να ξεπερνάω κάθε δυσκολία. " Η ζωή είναι όμορφη, προστάτευσέ την και απόλαυσε κάθε της στιγμή"

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ και θέλω αυτή τη στιγμή είναι:
"Η ζωή είναι ένα ταξίδι"...

Όσο Μπορείς-Κωνσταντῖνος Καβάφης :):inlove:

Κι ἂν δὲν μπορεῖς νὰ κάμεις τὴν ζωή σου ὅπως τὴν θέλεις
τοῦτο προσπάθησε τουλάχιστον
ὅσο μπορεῖς : μὴν τὴν ἐξευτελίζεις
μὲς στὴν πολλὴ συνάφεια τοῦ κόσμου,
μὲς στὲς πολλὲς κινήσεις κι ὁμιλίες.

Μὴν τὴν ἐξευτελίζεις πιαίνοντάς την,
γυρίζοντας συχνὰ κ' ἐκθέτοντάς την
στῶν σχέσεων καὶ τῶν συναναστροφῶν
τὴν καθημερινὴν ἀνοησία,
ὣς ποὺ νὰ γίνει σὰ μιὰ ξένη φορτική.

εμένα είναι το κλεμμένο απο τον Αρκά "Φοβάμαι μήπως οι άλλοι με εγκαταλείψουν και μείνουν μόνοι τους"..:D
Απο εσένα δεν περίμενα κάτι λιγότερο!:lol:

όλα βαίνουν καλώς εναντίων μας !!( απο το ομώνυμο βιβλίο)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όσο Μπορείς-Κωνσταντῖνος Καβάφης :):inlove:

Κι ἂν δὲν μπορεῖς νὰ κάμεις τὴν ζωή σου ὅπως τὴν θέλεις
τοῦτο προσπάθησε τουλάχιστον
ὅσο μπορεῖς : μὴν τὴν ἐξευτελίζεις
μὲς στὴν πολλὴ συνάφεια τοῦ κόσμου,
μὲς στὲς πολλὲς κινήσεις κι ὁμιλίες.

Μὴν τὴν ἐξευτελίζεις πιαίνοντάς την,
γυρίζοντας συχνὰ κ' ἐκθέτοντάς την
στῶν σχέσεων καὶ τῶν συναναστροφῶν
τὴν καθημερινὴν ἀνοησία,
ὣς ποὺ νὰ γίνει σὰ μιὰ ξένη φορτική.

Αυτό το ποιήμα του Καβάφη είναι εκπληκτικό.
Μας το είχε διαβάσει μια φορά η κυρία!
Λοιπόν το μόνο που μπορώ να σκεφτώ:να ζεις την κάθε στιγμή!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια ζωη ειναι, θα περασει...:rolleyes:
Τα πρωτα 100 χρονια ειναι δυσκολα...:)
Ααααα, δεν παμε καλα....:blink:
Αυτη τη στιγμη αυτα μπορω να σκεφτω.:P

Οι μεγαλύτερες αποτυχίες στη ζωή είναι αυτές που δεν προσπαθήσαμε...

Οι μεγαλύτερες αποτυχίες στη ζωή είναι αυτές που δεν προσπαθήσαμε...

.....κι η απόλυτη ευτυχία είναι αυτή που δεν έχουμε ζήσει ακόμη...(?????)..
..τα ερωτηματικά ..δικά μου..

ποτε μη λες ποτε
καθε αρχη και δυσκολη
think pink :P

ο,τι αλλα μου ερθει το γραφω, εδω ημαστε :happy:

ποτε μη λες ποτε
καθε αρχη και δυσκολη
think pink :P

ο,τι αλλα μου ερθει το γραφω, εδω ημαστε :happy:

:up::up::up::up:...αυτοσυγκεντρώσου και για ..άλλα..

"απο τοτε που γνωρισα τους ανθρωπους αγαπησα τα ζωα"
και επισης
"αν θες ο θεος να γελαει, κανε σχεδια"

χαμογέλασε, παει περασε !! :up:

Ηakuna Matata!:P:up: Σίγουρα το ξέρουμε όλοι!:)

Είναι καιρός να αρχίσεις να ζεις τη ζωή που έχεις φανταστεί!:)

Η ζωή έρχεται καταπάνω μας λέγοντας,"Έλα μέσα,δεν είναι κακό να ζήσεις!".Κι εμείς τί κάνουμε; Πισωπατάμε και τη φωτογραφίζουμε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back