Ποιο είναι το motto σας; (κλεμμένο)

μμμμ Μπραβο bunny σε βλεπω πολυ ψαγμενο/η και σου βγαζω το καπελο....Δεν περιμενα για να πω την αληθεια τετοιου ειδους απαντησεις απο ενα παιδι 12 χρονων.:up:
Λεγοντας αγαπη εννοω ενα αγορι(boyfriend).;)
Τιποτα περισσοτερο τιποτ λιγοτερο.

Αυτή για μένα είναι η πιο μεγάλη ευτυχία στον κόσμο!:up::happy:

Καλέ δεν θα τα βάψετε και μαύρα!Εγώ έχω σκεφτεί ήδη το μέλλον μου.Ένα σπίτι με πολλές γάτες.Και αυτό δεν είναι ευτυχία;;;:hmm::happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μμμμ Μπραβο bunny σε βλεπω πολυ ψαγμενο/η και σου βγαζω το καπελο....Δεν περιμενα για να πω την αληθεια τετοιου ειδους απαντησεις απο ενα παιδι 12 χρονων.:up:
Λεγοντας αγαπη εννοω ενα αγορι(boyfriend).;)
Τιποτα περισσοτερο τιποτ λιγοτερο.
Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ διαφορετική από άλλους της ηλικίας μου γενικώς.:redface: Στα χόμπι,στη λογοτεχνία στη μουσική...:/:

Το έχω φιλοσοφήσει αρκετά το θέμα και έχω την καλύτερη φιλόλογο στα χρονικά!:)

Μπορείτε να το ψάξετε χαλαρά το θέμα του boyfriend,είμαι σιγουρη πως θα βρείτε το άλλο σας μισό αν ψάξετε σωστά...:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ επιμένω στην δικιά μου άποψη.Αν δεν είναι γραφτώ να έρθει (το boyfriend),θα υπάρχουν 5-6 γάτες για συντροφιά!Το καλύτερο!:up:

Εγώ επιμένω στην δικιά μου άποψη.Αν δεν είναι γραφτώ να έρθει (το boyfriend),θα υπάρχουν 5-6 γάτες για συντροφιά!Το καλύτερο!:up:
Αγνούλααα!:lol: Μη λες συνέχεια το ίδιο!:P:lol: Το ότι τα ζωάκια είναι τεράστια ευτυχία το ξέρουμε,αλλά υπάρχουν πολλά άλλα που χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι.:)
Ένα παράδειγμα προς αποφυγήν:
https://www.mypetz.gr/posts/5392022/

Αγνούλααα!:lol: Μη λες συνέχεια το ίδιο!:P:lol: Το ότι τα ζωάκια είναι τεράστια ευτυχία το ξέρουμε,αλλά υπάρχουν πολλά άλλα που χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι.:)
Ένα παράδειγμα προς αποφυγήν:
https://www.mypetz.gr/posts/5392022/

Εγώ δεν λέω να μισείς τον κόσμο(είπαμε όχι και έτσι).

Αλλά μην ξεχνιόμαστε:
Η ζωή είναι κάτι αποφεκτό και ο θάνατος κάτι αναπόφεκτο.

Στα χόμπι,στη λογοτεχνία στη μουσική...:/:

Ως προς τι η στεναχωρημενη φατσουλα καλε???:hmm: Τωρα θα σε μαλωσω....:P
Ισα-ισα θα πρεπε να καμαρωνεις . Απ οτι καταλαβαινω εισαι ατομο με ανυσηχιες,ευαισθητοποιημενο και συνειδητοποιημενο.Γιατι δεν αρκει οπως ξερουμε να αυξανονται μονο οι γνωσεις πρεπει να υπαρχει και ευαισθησια και η αισθηση του ωραιου σ'αυτο τον ερμο τον κοσμο που αναπτυσσεται ΜΟΝΟ μεσα απο την λογοτεχνια, την μουσικη ,την ζωγραφικη γενικα μεσα απο το "ωραιο".
Δηλαδη τι θα ηταν καλυτερο??? Να τριγυρνας ολη μερα στις καφετεριες,να εισαι με ενα κινητο στο χερι,να διαβαζεις ολα τα ΑΧΡΗΣΤΑ περιοδικα ( ο θεος να τα κανει),να σου μιλαν για Καλβο και να τους κοιτας σαν χανος, να σε νοιαζει μονο η μοδα και η εμφανιση και να βλεπεις την "ποιοτικη" εκπομπη της Χριστινας Λαμπιρη "τα παρατραγουδα"???? Εγω αυτο το θεωρω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ καταντια....:down:
Ναι θα προσεξεις την μοδα,θα διαβασεις περιοδικα,θα πας και στην καφετερια με την παρεα θα δεις και τηλεοραση ,αλλα ολα αυτα με συνεση.Ωραια ειναι να νοιαζεσαι για την εξωτερικη εμφανιση,αλλα οσο νοιαζεσαι γι'αυτη αλλο τοσο θα νοιαστεις και για την εσωτερικη "εμφανιση".Αυτα τα λιγα απο μενα.
Πρεπει να εισαι περηφανη που διαφερεις....:up:
Γι'αυτο μην βαζεις στεναχωρημενες φατσουλες

Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ διαφορετική από άλλους της ηλικίας μου γενικώς.:redface: Στα χόμπι,στη λογοτεχνία στη μουσική...:/:

Σιγά καλέ!Και εμένα σαν χόμπι μου είναι η μουσική και η ζωγραφική.
Και δεν μ'αρέσει να μιλάω στα διαλειμμάτα,αλλά να παίζω.Και γενικώς δεν είναι κακό να έχεις άλλα ενδιαφέροντα.

Υ.Σ. Και όπως είπε η Shadowdancer τι να τα κάνουμε τα περιοδικά;(δεν είπαμε να μην διαβάσεις)

Να γράψω ακόμη ένα motto: Αν ακούς τι λεν οι άλλοι την πάτησες ή κάηκες!

Ναι Χριστινακι περηφανη θα πρεπει να εισαι,μακαρι να ηταν ολα τα παιδια της ηλικιας σου ετσι!Ανυπομονω να σε γνωρισω κι απο κοντα!:)

Ναι καλε !!! Μπραβο βρε Δωρα.:up: Εμεις που ζουμε στον Βολο να βρεθουμε καμια φορα να γνωριστουμε!!! Τι λετε???:)

Ναι αμε!Απλα μεχρι να ερθω εγω Βολο θα εχεις φυγει εσυ...:lol:

Μην το λες.Αφου οι γονεις μου φτιαξαν σπιτι εδω,θα μενουν και μονιμα.Ενταξει εγω μπορει να εχω τελειωσει τη σχολη και να διδασκω σε κανα νησι αλλα οποτε μπορω θα ερχομαι και προς Βολο μερια.....:)

Ως προς τι η στεναχωρημενη φατσουλα καλε???:hmm: Τωρα θα σε μαλωσω....:P
Ισα-ισα θα πρεπε να καμαρωνεις . Απ οτι καταλαβαινω εισαι ατομο με ανυσηχιες,ευαισθητοποιημενο και συνειδητοποιημενο.Γιατι δεν αρκει οπως ξερουμε να αυξανονται μονο οι γνωσεις πρεπει να υπαρχει και ευαισθησια και η αισθηση του ωραιου σ'αυτο τον ερμο τον κοσμο που αναπτυσσεται ΜΟΝΟ μεσα απο την λογοτεχνια, την μουσικη ,την ζωγραφικη γενικα μεσα απο το "ωραιο".
Δηλαδη τι θα ηταν καλυτερο??? Να τριγυρνας ολη μερα στις καφετεριες,να εισαι με ενα κινητο στο χερι,να διαβαζεις ολα τα ΑΧΡΗΣΤΑ περιοδικα ( ο θεος να τα κανει),να σου μιλαν για Καλβο και να τους κοιτας σαν χανος, να σε νοιαζει μονο η μοδα και η εμφανιση και να βλεπεις την "ποιοτικη" εκπομπη της Χριστινας Λαμπιρη "τα παρατραγουδα"???? Εγω αυτο το θεωρω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ καταντια....:down:
Ναι θα προσεξεις την μοδα,θα διαβασεις περιοδικα,θα πας και στην καφετερια με την παρεα θα δεις και τηλεοραση ,αλλα ολα αυτα με συνεση.Ωραια ειναι να νοιαζεσαι για την εξωτερικη εμφανιση,αλλα οσο νοιαζεσαι γι'αυτη αλλο τοσο θα νοιαστεις και για την εσωτερικη "εμφανιση".Αυτα τα λιγα απο μενα.
Πρεπει να εισαι περηφανη που διαφερεις....:up:
Γι'αυτο μην βαζεις στεναχωρημενες φατσουλες
Όχι καλέ απλά δεν θέλω να κάνω το ψώνιο...:lol:

Το τί τράβηξα σε ένα πάρτι που με είχε καλέσει ένα σημαθητής μου ακόμη το θυμάμαι!:blink:Πρώτων τα μοναδικά θηλυκά εκεί μέσα ήταν η σκυλίτσα τους κι εγώ!:lol:
Επίσης ήθελαν να με κάνουν να πιω μπύρα κι επειδή δεν ήθελα με λέγανε μούχλα...:bleh: Βέβαια δυο δάχτυλα ήπιαν,όχι παραπάνω αλλά anyway.:) Φυσικά δεν είπα τίποτα ποτέ και σε κανέναν για τις μπύρες.:happy:

Mαγκιά όμως,είναι να ξέρεις να λες όχι.;)

Ναι Χριστινακι περηφανη θα πρεπει να εισαι,μακαρι να ηταν ολα τα παιδια της ηλικιας σου ετσι!Ανυπομονω να σε γνωρισω κι απο κοντα!:)
Είμαι!:) Τα λέμε στην έκθεση!:happy: Θα δω κάπου το Σείριο να προσπαθεί αν αποδράσει από την γατοφόρο και θα σας γνωρίσω!:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back