μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
ποιό πρέπει να είναι το κριτήριό μας για τις γάτες που θα διαλέγουμε;
το αν θα συμπαθήσουμε ένα γατάκι, είναι κριτήριο ουσιαστικό ή "επιφανειακό";
αν για παράδειγμα, μας αρέσει το τριχωματάκι του και τα ματάκια του;
ή θα πρέπει αν αναζητάμε τα γατάκια που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη;
κάνω την ερώτηση αυτή γιατί νιώθω λίγο μπερδεμένη με τις επιλογές μου... εγώ διάλεξα γατάκια με βάση την διαίσθησή μου... αισθητικά κριτήρια χωρίς άλλο λόγο... λίγο το βλεμματάκι και λίγο το τρίχωμα...
αυτό μήπως με κάνει "ανώριμη" γατομαμά; που δεν παίρνω ένα γατάκι που έχει πραγματικά την ανάγκη από ένα που έχει ίσως μικρότερη ανάγκη;
παρακαλώ, περιμένω τις απαντήσεις σας...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κανει ο καθεις αυτο που λεει η ψυχη του και η καρδια του...επειδη σε ειδα και σε καποιο αλλο θεμα να στεναχωριεσαι, ακου τη γνωμη μου...
Κανεις μα κανεις δεν εχει το δικαιωμα να μεντοναρει και να επηρεαζει τα θελω μας...οποιος θεωρειται φιλοζωος, οφειλει να ειναι και φιλανθρωπος και να σεβεται τις αποφασεις του αλλου...
Να χαιρεσαι τα γατακια σου και να εισαι παντα περηφανη για τις επιλογες σου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Για άλλους το κλίκ είναι μια πλακουτσωτή μύτη, για άλλους μια φουντωτή ουρά, για άλλους χαρτιά και τίτλοι για άλλους ένα βλέμμα, ή μια φωνούλα, μια άσπρη ρίγα, ένα σημαδάκι στο κεφάλι, άσπρα πατουσάκια..., όλα είναι κριτήρια.

μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
κι εμένα τέτοια μου φαίνονται τα κριτήρια, η ασπρούλα μου έκανε φοβερή εντύπωση και έτσι την διάλεξα....απλά θα μπορούσα να διαλέξω κάποιο πιο κοντινό, που έχει και ανάγκη.... αλλά μου άρεσε η πανέμορφη αυτή γατίτσα...
όταν άνθρωποι που γνωρίζουν καλύτερα τα περί γάτας σου λένε και μια διαφορετική σκέψη, αγχώνεσαι μήπως δεν είσαι αρκετά ώριμη για ένα τέτοιο βήμα... και πανικοβλήθηκα!.. αλλά όλα κύλησαν οκ, νομίζω ότι ήταν πολύ τονωτικό το διαφορετικό μήνυμα γιατί με έκανε να αναρωτηθώ ουσιαστικά και να προβληματιστώ κι εγώ για όλα αυτά τα ερωτήματα που ήταν πολύ εύλογα...
τώρα απλα μετράω μέρες!!

και πάλι σας ευχαριστώ!
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αλλο γνωριζω για τη γατα (εκπαιδευση, φροντιδα κλπ.)γειά σας παιδιά... ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας....
κι εμένα τέτοια μου φαίνονται τα κριτήρια, η ασπρούλα μου έκανε φοβερή εντύπωση και έτσι την διάλεξα....απλά θα μπορούσα να διαλέξω κάποιο πιο κοντινό, που έχει και ανάγκη.... αλλά μου άρεσε η πανέμορφη αυτή γατίτσα...
όταν άνθρωποι που γνωρίζουν καλύτερα τα περί γάτας σου λένε και μια διαφορετική σκέψη, αγχώνεσαι μήπως δεν είσαι αρκετά ώριμη για ένα τέτοιο βήμα... και πανικοβλήθηκα!.. αλλά όλα κύλησαν οκ, νομίζω ότι ήταν πολύ τονωτικό το διαφορετικό μήνυμα γιατί με έκανε να αναρωτηθώ ουσιαστικά και να προβληματιστώ κι εγώ για όλα αυτά τα ερωτήματα που ήταν πολύ εύλογα...
τώρα απλα μετράω μέρες!!
και πάλι σας ευχαριστώ!
κι αλλο να σου λενε "δεν επραξες σωστα στην επιλογη της γατας σου"...

καλως να την υποδεχτεις

μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
νομίζω ότι κάνω το σωστό.... έτσι κι αυτό το γατάκι έχει ανάγκη από ένα σπιτάκι και τα παιδιά που το φροντίζουν με πολύ αγάπη βάζουν τα δυνατά τους για να είναι χαρούμενο...

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ποιος σου είπε οτι δεν έχεις τα σωστά κριτίρια για να επιλέξεις γάτα;Σε τέτοια θέματα μόνο την καρδιά μας ακούμε και κανέναν άλλο,είναι απόφαση ζωής το ποιο ζωάκι θα υιοθετήσουμε και κανένας δεν μπορεί να κρίνει το γιατί το επέλεξες.Είναι και αυτό μια μορφή έρωτα,αν ερωτευτείς ένα πλασματάκι με την 1η ματιά δεν μπορείς μετά να κάτσεις να σκεφτείς μήπως έπρεπε να ερωτευτείς άλλο...Και φυσικά δεν στα λέω όλα αυτά επειδή θα σου δώσω την Ασπρούλα γιατί όπως σου έχω πει την έχουν ζητήσει και άλλοι και μάλιστα από Αθήνα.Απλά το οτι θα έρθεις από Θεσσαλονίκη μόνο και μόνο για να την πάρεις για μένα λέει πολλά
πιστεύω οτι είσαι σωστή και υπεύθυνη γατομαμά.Και εξάλλου δεν νομίζω οτι έχει λιγότερη ανάγκη από άλλα.Στο δρόμο ήταν και αυτό και κινδύνευε άμεσα όπως τόσα και τόσα άλλα γατάκια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
ναι η ασπρούλα μου άρεσε πάρα πολύ και μου φαίνεται τόσο γλυκό και καλό πλασματάκι που νομίζω ότι θα τα πάμε πάρα πολύ καλά
απλά ο κάθε άνθρωπος εκφράζει την αγωνία του και καμιά φορά επηρεάζεσαι και εσύ από αυτό, κάτι που είναι λογικό...
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
από τη Θεσσαλονίκη,είναι να μην πάρεις φόρα
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
.Καλη ανάρρωση στην Μουσταρδούλα
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
τώρα τρέχω στο τόπικ της στείρωσης, γιατί σήμερα μια φίλη μου έκανε μια ερώτηση, πολύ κλασική, αλλά ας την ξαναρωτήσω εκεί.. παρόλο που διαφωνώ με το ύφος της ερώτησης...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool