Ποιός απ' όλους;;;

Raktia

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα.
Είμαι στο γραφέιο και σκέφτομαι τα 3 μωρά μου που τα έχω αφήσει στο σπίτι και λέω ας μπω να δω μερικά ακόμα. Και επειδή πρόκειται να μετακομίσω στους επόμενους 2-3 μηνες σε ενα σπίτι που θα είμαι μόνη μου σκέφτομαι ποιος από τους 3 θα έρθει μαζί μου.
Ο Χωσούλης μου είναι πλέον μεγάλος για να του αλλάζω περιβάλλον και εκτός αυτού έχει και τρελή αδυναμία στην μάνα μου - και αντίστροφα αλλα δεν το παραδέχεται .
Η Μελίνα είναι στρίτζω και πολύ ζηλιάρα και δεν είναι εκδηλωτική με τον Χωσούλη αλλά με κοιτάει στα ματια όταν της μιλάω και δεν της αρέσει να με μοιράζεται και από τότε που έχει έρθει η Χαρά στο σπίτι μου μού κρατάει μούτρα και με την πρώτη ευκαιρία της ρίχνει και καμια σφαλιάρα. Αλλά ξέρω ότι το κάνει γιατί μ'αγαπάει.
Η Χαρά είναι η μικρή και η χαϊδεμένη μου. Είναι ενα πλάσμα σκέτη γλύκα που από τότε που την βρήκα έλεγα ότι θα την δώσω αλλά η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν το προσπάθησα σαν να το θέλω πραγματικά. Θέλω να με κάνει ότι γουστάρει. Να με εκμεταλλεύεται και εγώ να το απολαμβάνω.

Που θέλω να καταλήξω;
Ήθελα να πάρω την Χαρά μαζί μου τώρα που θα είμαι μόνη μου αλλά όμως με τον Χωσούλη τα βρίσκουν μια χαρά. Παίζουν όλη την ώρα και δεν χορταίνω να τους βλέπω να κυνηγιούνται. Δεν θα ήθελα να αφήσω και τον Χωσούλη μόνο του τώρα που βρήκε παρέα. Απ' την άλλη η Μελίνα είναι γατί που δεν θέλει παρέα και θα έμοιαζε ιδανική λύση να πάρω αυτήν μαζί μου. Δεν τα πάει καλά ουτε με τα αντερά της οπότε δεν θα την χάλαγε καθόλου να έμενε μόνη μαζί μου χωρίς να έχει αντίζηλο και κάποιον άλλο να διεκδικεί το ενδιαφέρον μου.
Και μπαίνω και βλεπω μερικές αγγελίες και πάνω εκεί που σκέφτομαι "πόσα γατιά μπορει να χωράνε σε 35τμ:hmm:" βλέπω το γατί των ονείρων μου να χαρίζεται! Ένα πορτικαλί αγγελάκι, μια χουφτα πλασματάκι, μια γλύκα!!!!!
Ήταν το πρώτο μου γατί πορτοκαλί και ένα άλλο που είχα παλιότερα (και μου το φωλιάσανε:() και είχα τρελό έρωτα και με τα δύο. Η Μελίνα είμαι σίγουρη ότι θα το φάει με την πρώτη ευκαιρία και δεν το διακυνδινεύω με τίποτα.
Καμία συμβουλή;;;:/::/::/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η απάντησή μου είναι απλή... θα τα πάρεις ΟΛΑ μαζί σου :up::up::up:

και έτσι θα είναι όλοι χαρούμενοι και εσύ δε θα στεναχωρηθείς που θα αφήσεις κάποιο πίσω.. :happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η απάντησή μου είναι απλή... θα τα πάρεις ΟΛΑ μαζί σου :up::up::up:

και έτσι θα είναι όλοι χαρούμενοι και εσύ δε θα στεναχωρηθείς που θα αφήσεις κάποιο πίσω.. :happy:

Μα το θέμα δεν ήταν να μην στεναχωρηθώ εγώ. Ο μεν Χωσούλης θα μαραζώσει χωρίς την μάνα μου και η Μελίνα το ίδιο χωρίς εμένα. Η Χαρά πάλι έχει για παρέα τον Χωσούλη. Η Μελίνα όμως δεν θέλει παρέα και εγώ θέλω και ένα πορτοκαλί γατί! Τρελός συνδιασμός....:hmm:

Αλλά τα πλάνα αλλά ζουν τώρα γιατί κάτω από άγνωστες συνθήκες η Μελίνα έκανε μάλλον απόπειρα αυτοκτονίας χθες. Έπεσε από τον 3ο!
Ευτυχώς δεν έσπασε τίποτα αλλά επειδή είναι και τροφαντό το παιδί μου, έσκασε μάλλον με δύναμη κάτω και πονάει ολόκληρη. Και μιά και ταρακουνήθηκαν οι σπόνδυλοί της πρέπει να μείνει σε ακινησία για μια εβδομάδα. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ενώ πριν έτρωγε ότι έβρισκε μπροστά της, από χθες που την έχω συνέχεια στη γατοφόρο δεν έχει φάει τίποτα. Μέσα στη μύτη της και δεν τα έχει αγγίξει καθόλου. Και εκτός αυτού, μέχρι σήμερα το πρωί δεν είχε κάνει ούτε τσισάκια ούτε κακάκια.

Θα σκάσω με αυτά τα γατιά πια:(

Μήπως πρέπει να την πας σε ένα γιατρό για να αποκλείσει τα ενδεχόμενα ένός πιθανού προβλήματος που δεν φαίνεται?:hmm:

Το ρωτάς; Την πήγα ήδη χθες το βράδυ. Της βγάλαμε και μια πλάκα και ηταν καθαρή. Μόνο αυτά που είπα πριν. Της έκανε και μια κορτιζονουλα για να υποχωρήσει το οίδημα και θα συνεχίσει να της κανει 2 φορές τη μέρα που θα του την πηγαίνω.

μια φωρά που μου έπεσε ο πρίνς μου σε μικρή ηλικιά από το δεύτερο έκανε 2 μέρες να βρεί το κέφι του και να φάει όπως πρίν από το σοκ... επιπλέον έκανε και δύο βδομάδεσ να ξαναβγάλει την κεφάλα του έξω από τα κάγκελα... αλλά τα ξεπέρασε όλα. θα δεις θα συνέλθει...

Εισαι πολυ γατομανουλα και μπραβο σου.Λοιπον,αποψη μου ,για το διλλημα που εχεις :
Ο Χωσουλης μιας και ειναι μεγαλος και δεμενος με τη μαμα σου μην τον ξεσηκωσεις.
Η Μελινα ,λεω εγω τωρα,μπορει να ζηλευει που η Χ αρα τα βρισκει με τον Χωσουλη και οχι μαζι της. Αρα παιρνεις μαζι σου Μελινα και Χαρα και αν δεν πας πολυ μακρυα απο το τωρινο σου σπιτι,να το επισκεπτεσαι συχνα μαζι με τα γατουλια σου για να μην χασουν την επαφη μεταξυ τους αποτομα.Ελπιζω να βοηθησα.:whistle::whistle::whistle:Εγω παντως μπερδευτικα. (πλακα κανω)...

Αν δε μπορείς να πάρεις και τα 3 παιδάκια σου μαζί (κάτι που θα το δεις στην πορεία, αφού μετακομίσεις)...

η Μελίνα ψηφίζει Μελίνα :lol: (τι θα γίνει βρε παιδιά, πόσες Μελινόγατες κυκλοφορούν; πρώτα η Βίκυ, τώρα η Raktia...)

Εισαι πολυ γατομανουλα και μπραβο σου.Λοιπον,αποψη μου ,για το διλλημα που εχεις :
Ο Χωσουλης μιας και ειναι μεγαλος και δεμενος με τη μαμα σου μην τον ξεσηκωσεις.
Η Μελινα ,λεω εγω τωρα,μπορει να ζηλευει που η Χ αρα τα βρισκει με τον Χωσουλη και οχι μαζι της. Αρα παιρνεις μαζι σου Μελινα και Χαρα και αν δεν πας πολυ μακρυα απο το τωρινο σου σπιτι,να το επισκεπτεσαι συχνα μαζι με τα γατουλια σου για να μην χασουν την επαφη μεταξυ τους αποτομα.Ελπιζω να βοηθησα.:whistle::whistle::whistle:Εγω παντως μπερδευτικα. (πλακα κανω)...

Μα η Μελίνα ειδικά την Χαρά δεν συμπαθεί. Δεν την ζηλεύει επειδή έχει καλύτερη σχέση με τον Χωσούλη, αλλά επειδή έχει εμένα. Στον Χωσούλη δεν κάνει ουτε ενα κχχχχ γιατί είναι ο "παλιός" και είναι και πιο μεγαλόσωμος. Γάτα κότα η Μελίνα. Αν μείνουν όμως οι δυο γυναίκες μόνες τους στο σπίτι δεν ξέρω τι θα βρώ όταν γυρίσω. Και το πορτοκαλί ονειρεμένο γατάκι που ήθελα;
Το άλλο μου σπίτι δεν είναι πολύ μακρυά αλλά δεν είναι και δίπλα.
Δεν ξέρω τι να κάνω.....

Αν δε μπορείς να πάρεις και τα 3 παιδάκια σου μαζί (κάτι που θα το δεις στην πορεία, αφού μετακομίσεις)...

η Μελίνα ψηφίζει Μελίνα :lol: (τι θα γίνει βρε παιδιά, πόσες Μελινόγατες κυκλοφορούν; πρώτα η Βίκυ, τώρα η Raktia...)

Λοιπόν αυτό πρόσεχα και εγώ. Και ηθελα να το αναφέρω.
Στο όνομα "Μελίνα" και "Χαρά" πόσα γατιά της παρέας ακούν;

Λοιπόν αυτό πρόσεχα και εγώ. Και ηθελα να το αναφέρω.
Στο όνομα "Μελίνα" και "Χαρά" πόσα γατιά της παρέας ακούν;

Στο τέλος τέλος, κι εγώ μια μικρή γατούλα είμαι... :rolleyes: Και βγάζω και νύχια!!! Νιάρρρρρρρρρρρρ

Πάλι βγήκα εκτός θέματος! Χαχαχα Sorry Raktia :redface:

Κι εγω την Μελινα θα ελεγα.Παντως αν θες κ το πορτοκαλακι ισως θα μπορουσες να το καταφερεις,προσαρμογη θελει.

Κι εγω την Μελινα θα ελεγα.Παντως αν θες κ το πορτοκαλακι ισως θα μπορουσες να το καταφερεις,προσαρμογη θελει.

Δεν δέχεται με τίποτα αλλο γατι. Είναι πολύ στριμένη και πολύ ζηλιάρα. Και με την Χαρά τα ίδια μου έκανε. Μέχρι να έρθουν σε επαφή, χωρίς τζάμια ανάμεσα τους, πέρασαν σχεδόν 2 μήνες. Την έχω ήδη 2 χρόνια τώρα και νιώθει κυριά του σπιτιού. Παλιότερα που είχα μαζέψει 8 ψυχούλες από τα σκουπίδια έκανε σαν παλαβή και τότε την έιχα μόλις 1 χρόνο. Ασε που μου κράταγε μουτρα και εμένα.
Δεν επιδέχεται βελτίωσης αυτό το γατί.

Γιατι δεν τις αφηνεις σπιτι σου κ να τις βλεπεις εκει κ να παρεις το πορτοκαλακι για σενα?

Γιατι δεν τις αφηνεις σπιτι σου κ να τις βλεπεις εκει κ να παρεις το πορτοκαλακι για σενα?

Γιατί αν αφήσω και τα τρια στο σπίτι μου νομίζω ότι κυνδινεύω να με αποκλειρώσουν. Και πάλι να παρω ένα καινουριο και να είναι μόνο του; Δεν θα χρειαστεί παρεούλα και αυτό; Οπότε έχουμε σύνολο 5 γατιά. Και αν χρειαστεί να λείψω εγώ ή οι δικοί μου (πράγμα πολύ πιθανό) που θα είναι όλα μαζί ποιος τα κάνει ζαυτι τοσα γατια;

Πωπω,οντως,μπρος γκρεμος κ πισω ρεμα.Τοτε παιρνεις το Μελινακι κ αφηνεις το πορτοκαλακι για καποια αλλη μαμα,δεν υπαρχει αλλη λυση.την Χαρα θα ηταν κριμα να την παρεις αφου κανει καλη παρεα με τον γατουλη σου.

Περαστικά στο Μελινάκι, εύχομαι να του περάσει το σοκ και να ξαναβρει γρήγορα το κέφι του.
Κι εγώ συμφωνώ να πάρεις αυτήν.:)

Δεν βλέπω κι εγώ άλλη λύση. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ πάντως για τις απόψεις και τις συμβουλές σας.

Μα το θέμα δεν ήταν να μην στεναχωρηθώ εγώ. Ο μεν Χωσούλης θα μαραζώσει χωρίς την μάνα μου και η Μελίνα το ίδιο χωρίς εμένα. Η Χαρά πάλι έχει για παρέα τον Χωσούλη. Η Μελίνα όμως δεν θέλει παρέα και εγώ θέλω και ένα πορτοκαλί γατί! Τρελός συνδιασμός....:hmm:

χμμ μπερδεμένη η υπόθεση δε λέω...ή παίρνεις τη Μελίνα μόνη της ή τα άλλα δύο μαζί..:/:

Αλλά τα πλάνα αλλά ζουν τώρα γιατί κάτω από άγνωστες συνθήκες η Μελίνα έκανε μάλλον απόπειρα αυτοκτονίας χθες. Έπεσε από τον 3ο!
Ευτυχώς δεν έσπασε τίποτα αλλά επειδή είναι και τροφαντό το παιδί μου, έσκασε μάλλον με δύναμη κάτω και πονάει ολόκληρη. Και μιά και ταρακουνήθηκαν οι σπόνδυλοί της πρέπει να μείνει σε ακινησία για μια εβδομάδα. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ενώ πριν έτρωγε ότι έβρισκε μπροστά της, από χθες που την έχω συνέχεια στη γατοφόρο δεν έχει φάει τίποτα. Μέσα στη μύτη της και δεν τα έχει αγγίξει καθόλου. Και εκτός αυτού, μέχρι σήμερα το πρωί δεν είχε κάνει ούτε τσισάκια ούτε κακάκια.

Θα σκάσω με αυτά τα γατιά πια:(

αχχχ αυτά τα καταδρομικά να μη κάνανε καλά θα ήταν... εύχομαι γρήγορα περαστικά της γατούλας σου, θέλει λίγο προσοχή τώρα γιατί έχει περάσει το μικρό-σοκάκι της... :blink:

αχχχ αυτά τα καταδρομικά να μη κάνανε καλά θα ήταν... εύχομαι γρήγορα περαστικά της γατούλας σου, θέλει λίγο προσοχή τώρα γιατί έχει περάσει το μικρό-σοκάκι της... :blink:

Προσοχή μόνο; Θα φάει κλείσιμο τωρα που θα πάει συννεφο. Θα της δείξω εγώ να μου κάνει τον αλεξιπτωτιστη και μάλιστα χωρις αλεξίπτωτο.
Αχ ας γίνει καλά μόνο....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back