drf
Δραστήριο μέλος
Προσοχή μόνο; Θα φάει κλείσιμο τωρα που θα πάει συννεφο. Θα της δείξω εγώ να μου κάνει τον αλεξιπτωτιστη και μάλιστα χωρις αλεξίπτωτο.
Αχ ας γίνει καλά μόνο....
όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς ! άλλωστε έχει άλλες 6 ψυχές..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς ! άλλωστε έχει άλλες 6 ψυχές..![]()
5! και γι'αυτό δεν είμαι και πολύ σίγουρη.
Όταν την βρήκα πριν 2 χρόνια, ήταν διαλυμένη τελείως. Είχε χτυπήσει την λεκάνη και την σπονδυλική της στήλη, είχε μια τεράστια κηλη σε σημείο που τα έντερα της της είχαν φτάσει στα γόνατα (εσωτερικά), και μια ίωση που δεν την άφηνε να αναπνεύσει.
Και εκεί που καθόμουν στο Πασαλιμάνι και επινα το καφεδάκι μου ηρεμα ήρεμα, βλέπω το σκατο αυτό, να κατεβαινει από το πεζοδρόμιο στο δρόμο και εκείνη την ώρα ένα αυτοκίνητο να πηγαίνει να παρκάρει πάνω της. Η γλυκιά μου επειδή δεν έπαιρνε αρκετό οξυγόνο δεν είχε συναίσθηση του τι γινόταν.
Το αυτοκίνητο, που θέλω να πιστεύω ότι δεν την είχε δει, σταμάτησε πραγματικά ένα εκατοστό πριν το ταλαιπωρημένο σωματάκι της.
Νομίζω ότι οι φωνές μου εκείνη την ωρα σταμάτησαν πολλά αυτοκίνητα.
Η συνέχεια ευτυχώς ήταν θετική.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Εξάλλου, ένα τόσο ταλαιπωρημένο γατάκι, όπως η Χαρά,θα θέλει πολλή ιατρική φροντίδα και εσύ, ως πιο νέα, πιστεύω θα ανταποκριθείς καλύτερα σε τυχόν προβλήματα, από ότι οι γονείς σου
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Το κάρμα σου είναι η Χαρά!!Πριν διαβάσω το πώς την βρήκες ήθελα να σου το πω!!Δεν νομίζω ότι θα πάθει τίποτε η Μελίνα, θα συνηθίσει την απουσία σου, είναι και μεγάλη, οπότε έχει εδραιωθεί στο τωρινό σπίτι της. Τώρα, με τον Χωσούλη, μπορεί να αγριεύουν, αλλά, αφού τον φοβάται κιόλας, δεν θα έχουνε πολλά πολλά επεισόδιαΕξάλλου, ένα τόσο ταλαιπωρημένο γατάκι, όπως η Χαρά,θα θέλει πολλή ιατρική φροντίδα και εσύ, ως πιο νέα, πιστεύω θα ανταποκριθείς καλύτερα σε τυχόν προβλήματα, από ότι οι γονείς σου
![]()
Λες ε;

Αυτό που σκέφτηκα είναι να τις έχω εναλλάξ. Θα δω βέβαια και πόσο θα είναι δεκτικές και με κάτι τέτοιο. Αλλά θέλω όλοι να συνηθίσουν το σπίτι μου σαν δικό τους. Δεν θέλω να νιώθουν ότι είναι σε ξένο χώρο και αυτό θα παρει καιρό μάλλον. Ελπίζω να σου πάει καλά και εσένα η καινούρια σου παρέα!
Romeo1
Νεοφερμένο μέλος

Αφού τα άλλα 2 τα πανε καλά μεταξύ τους.....και ίσως η Μελίνα όταν θα σε έχει "αποκλειστικότητα" , ίσως και να γλυκάνει λίγο παραπάνω...!!!

Τώρα για το καινούριο πορτοκαλί μουτράκι......τι να πω...,αν το βαστάει η τσέπη σου.....πάρτο και να το έχεις στης μητέρας σου και όταν "τσουπώσει" λίγο δοκιμάζεις να το φέρεις σε επαφή με την Μελίνα...!!!

Φιλικά Ιφιγένεια
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν παίζεται αυτό το γατί! Μιλάω για την Μελίνα.
Δεν έχει ταίρι η κακία της. Τα έχει βάλει με την Χαρά μου την καημένη, η οποία από την στείρωση που της έκανα την παρασκευή ακόμα δεν έχει συνέλθει. Με κάθε ευκαρία την τραμπουκίζει, της φωνάζει, την χτυπάει και δεν είναι μόνο αυτό. Τώρα τα έχει βάλει και με τον Χωσούλη. Με το που τον βλέπει αγχίζει τα κχχχχχχχχχχ και τα βρισίδια.
Ο κύβος ερρίφθη!!!!!!!
Η Μελίνα πρέπει να φύγει.

(Να έρθει μαζί μου εννοώ βέβαια, όχι να την διώξω τελείως.)
Ο δικος μου γατος ο Λουισίτο θελει παντα να τν χαϊδευω, αγκαλιτσες κ φιλακια οταν ειναι μονος του... ενω οταν ειναι τα αλλα δυο δεν πολυ ερχετε!
Παντως μπορεις να παρεις μια την Μελινα και μια την Χαρα με τον Χωσούλι στο σπιτι εναλλαξ. Και οποτε εχεις καιρο και τα 3 μαζι για να κανουν παρεα.
ruko
Διάσημο μέλος
Με κάθε ευκαρία την τραμπουκίζει, της φωνάζει, την χτυπάει και δεν είναι μόνο αυτό. Τώρα τα έχει βάλει και με τον Χωσούλη. Με το που τον βλέπει αγχίζει τα κχχχχχχχχχχ και τα βρισίδια.
Μήπως επειδή μυρίζει το ιατρείο πάνω της;
Ίσως γι' αυτό να τα βάζει και με το φουκαρά το Χωσούλη, είναι μερικά γατιά που άμα θυμώσουν, αρχίζουν τις φάπες και όποιον πάρει ο Χάρος!
Πάντως η Μελίνα φαίνεται μοναχόγατα, καλά κάνεις που την παίρνεις μαζί σου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Μήπως επειδή μυρίζει το ιατρείο πάνω της;Ίσως γι' αυτό να τα βάζει και με το φουκαρά το Χωσούλη, είναι μερικά γατιά που άμα θυμώσουν, αρχίζουν τις φάπες και όποιον πάρει ο Χάρος!
Πάντως η Μελίνα φαίνεται μοναχόγατα, καλά κάνεις που την παίρνεις μαζί σου.
Ναι μωρέ η καημένη....
Λες και της έλειψαν ποτέ τα χάδια και οι αγκαλιές. Και πριν πάει η Χαρά στο γιατρό, τέτοια στρίτζω ήταν. Πριν λίγο στρίμωξε την Χαρά στην άκρη του μπαλκονιού και προσπαθούσε να την ρίξει κάτω!
Τίποτα τίποτα.... υπομονή μεχρι να φύγουμε για να ηρεμήσουν όλοι.

stellak
Διάσημο μέλος
Φιλάκια και να περάσετε καλά!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool