Giwtatzalavra
Νεοφερμένο μέλος
Η Giwtatzalavra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
03-02-17
12:27
Πήγα χτες τον μικρό μου στον γιτρό.. Είχαμε κα΄νει δοιάρειες και είμασταν αρκετά νωχελικοι τελευταία.. Μαζί έβλεπα ότι είχε αρχίσει να αραιώνει το τρίχωμα του σε κάποιες περιοχες στο κεφαλάκι και γυρω.. Του βαλε θερμόμετρο, ήταν καλα.. τον κοιτάει και μου λέει: Αμπούλες του βάζεις κάθε μήνα? Αμαν λέω.. το έχω ξεχάσει τελείως αυτό, και δεν του βάζω καθόλου.. Μου λέει ότι μάλλον είναι από αυτό και είναι έτσι το τρίχωμα του αλλά καλό θα ταν να του πάρουμε αιματάκι να του κάνουμε εξετάσεις να τον δούμε εφ' όλης της ύλης.. Με ρώτησε αν μπορώ οικονομικά τ΄\ωρα να το καλύψω και ξεκινήσαμε! του πήρε αίμα, του έκανε αμπούλα, του έκανε ενεσούλα και μου πε να τον πάω συνεχόμενα μεχρι και το Σάββστο, αύριο δηλ, να κάνουμε άλλες δυο να πάρει τα πάνω του.. Συνήθως επειδή είμαι φίλη τους δεν μου πάιρνει λεγτα, και χτες όταν μες ρώτησε αν μπορω οικονομικά μου διυκρίνησε ότι θα μου πάρει τα λιγότερα δυνατόν που μπορεί για τις ενέσεις, το αίμα, τις αμπούλες (να σημειώσω πως μου δωσε και μια ακόμα αμπούλα για τον επόμενο μήνα)... Μου πήρε 100 ευρω! Θέλω την δική σας εμπειρία και γνώμη όμως, η αντιμετώπιση θεωρείται πως ήταν εντάξει? και δεύτερον.. η τιμή καλή ή πήρε πολλα , γιατί άκουσα από μια φίλη ότι η παλιός μου γιτρός , η οποία δεν μου χε πει για τα εμβόλια λυσσας κλπ, ούτε για εξετάσεις και αμπούλες.. μου χε κάνειτα πρώτα εμβόλια, μου πε γ το χάπι του εντέρου και μου πε ότι θα μας δει σε ένα χρόνο αν δεν πα΄θει κάτι σοβαρό στην υγεία του, παίρνει 60-80 ευρώ για τις αιματολογικες.. βεβαια ξαναλέω, εμένα 100 μου πήρε και για τις αιματολογικές και για τις 2 αμπούλες και για τις 3 ενεσούλες..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
03-02-17
13:58
Απάντηση: Αμπούλες-γιατρός-καλή η αντιμετώπιση?
Καλησπέρα! Τι ενέσεις του έκανε? Για γενικές εξετάσεις αίματος το μέγιστο που έχω δώσει είναι 20 ευρώ. Για εξέταση (αίματος) για λευχαιμία και έιτζ είχα δώσει 10 ευρώ. Αυτό, από ότι έχω καταλάβει, εξαρτάται από τον γιατρό, αν τις κάνει μόνος του, αν τις δίνει σε μικροβιολογικό κτλ. Ο παλιός γιατρός μας για παράδειγμα είχε ζητήσει κάτι αστρονομικά ποσά για αιματολογικές και τις έστελνε σε μικροβιολογικό. Για αμπούλα το μέγιστο που έχω δώσει είναι 10 ευρώ για τις advocate.
Καλησπέρα! Τι ενέσεις του έκανε? Για γενικές εξετάσεις αίματος το μέγιστο που έχω δώσει είναι 20 ευρώ. Για εξέταση (αίματος) για λευχαιμία και έιτζ είχα δώσει 10 ευρώ. Αυτό, από ότι έχω καταλάβει, εξαρτάται από τον γιατρό, αν τις κάνει μόνος του, αν τις δίνει σε μικροβιολογικό κτλ. Ο παλιός γιατρός μας για παράδειγμα είχε ζητήσει κάτι αστρονομικά ποσά για αιματολογικές και τις έστελνε σε μικροβιολογικό. Για αμπούλα το μέγιστο που έχω δώσει είναι 10 ευρώ για τις advocate.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρούλης και Μπία
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 298 μηνύματα.
03-02-17
17:05
Απάντηση: Αμπούλες-γιατρός-καλή η αντιμετώπιση?
Προ κρίσης 50 ευρώ για αποπαρασίτωση εσωτερικά,εξετάσεις αίματος για σάκχαρο,κρεατινίνη κλπ και τα εμβόλια.Τώρα δεν ξέρω...ότι θέλουν ζητάνε ,ότι θέλουν λένε ,ότι θέλουν κάνουν.
Προ κρίσης 50 ευρώ για αποπαρασίτωση εσωτερικά,εξετάσεις αίματος για σάκχαρο,κρεατινίνη κλπ και τα εμβόλια.Τώρα δεν ξέρω...ότι θέλουν ζητάνε ,ότι θέλουν λένε ,ότι θέλουν κάνουν.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
03-02-17
21:15
100 ευρώ για κλινική εξέταση, αιματολογικές και αμπούλες, το βρίσκω λογικό ποσό. Όχι πολύ οικονομικά, αλλά ούτε και ακριβά.
Όπως και να'ναι, καλά αποτελέσματα εύχομαι και περαστικά στον γατούλη
Όπως και να'ναι, καλά αποτελέσματα εύχομαι και περαστικά στον γατούλη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki