Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Η απεξαρτηση δε ειναι ιδιαιτερα δυσκολη για τους αλκοολικους.
Στα τσιγαρα η ενδειξη αυτη μπηκε για να αποφυγουν τις ευθυνες οι καπνοβιομηχανιοι "α! εμεις σας ειχαμε προειδοποιησει κτλ"
Το ιδιο θα γινει και με τα ποτα. Γιατι οχι και με τα ναρκωτικα? (δηλαδη με αυτα που θεωρουνται ναρκωτικα γιατι το ποτο και το τσιγαρο ειναι επισης εθιστικες ουσιες)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Petrcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κάτω τα χέρια από το κρασάκι μας!!!

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Τώρα...αν το προχωρήσουν κι άλλο...βλέπουμε! Πάντως δεν νομίζω να κάνουν κάτι παραπάνω, θα είναι πολύ μεγάλο το κόστος (το πολιτικό κόστος). Άσε που θα ξεσηκωθεί τόσος κόσμος...χαμός θα γίνει!
Όσο για τον περιορισμό της προβολής τους, στα τσιγάρα τουλάχιστον δεν νομίζω ότι έγινε στην πράξη κάτι τέτοιο. Και κοιτώντας έξω απότο παράθυρο στην απέναντι στάση λεωφορείου...να και η τεράστια αφίσα γνωστότατης μάρκας τσιγάρων!
Ismini
Διάσημο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
! Χικλ 
maxi2
Δραστήριο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
τότε όμως θα εξεγερθώ!!!!

maxi2
Δραστήριο μέλος
Lady
Δραστήριο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω πιστευω οτι το κακο με το καπνισμα εχει παραγινει στην ελλαδα.θα'πρεπε να απαγορευτει σε ολυος τους δημοσιους χωρους.γιατι δηλαδη να ειμαι εγω υποχρεωμενη να καπνιζω παθητικα?ασε που το παθητικο καπνισμα λογω ατελους καυσης ειναι και πιο επικινδυνο
!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
maxi2
Δραστήριο μέλος
Και για να το ελαφρυνω λιγο Το τσιγαρο ειναι αργος θανατος. Ε και ποιος βιαζεται να πεθανει?
Αχ!!! πόσο με καταλαβαίνεις....
Θεωρώ ότι το να απαγορευτεί το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους είναι λάθος. Καλώς ή κακώς υπάρχουν αρκετά εκατομμύρια άνθρωποι που είναι εξαρτημένοι.. δεν είναι διακαίωμά τους να καπνίζουν;;;
Είναι επιλογή τους και τι στο καλό ελευθερία έχουμε;;;
Δεν λέω ότι είναι κακό στην δουλειά να απαγορεύεται το κάπνισμα, γιατί εκεί όταν δουλεύεις με άλλους που δεν καπνίζουν, καταλαβαίνω ότι δεν είναι υποχρεωμένοι να αναπνέουν τον καπνό μου. αλλά σε εξωτερικούς χώρους έχω δικαίωμα να καπνίσω όσα θέλω. Στο φινάλε πήγαινε πιο πέρα.....

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι αλλά εξαρτάται από το τι συμφέρει οικονομικά την κυβέρνηση όχι τους βιομήχανους. Αν το απαγορεύσουν θα χάσουν τα έσοδα από τους φόρους κατανάλωσης. Επίσης θα ανθίσει η μάυρη αγορά και έτσι θα χάσουν και τα έσοδα από τους φόρους των επιχειρήσεων. Νομίζω ότι τελικά θα μείνουν στις ετικέτες κι αυτό έτσι, για να λένε ότι κάτι κάνουν. Το θέμα είναι η σωστή ενημέρωση. Από κει και πέρα ο καθένας αποφασίζει μόνος του.Το τι θα απαγορευτεί ή όχι, νομίζω εξαρτάται από το τι συμφέρει οικονομικά.
χριστινα
Διάσημο μέλος
. Για τα δικαιώματα των μη καπνιστών συμφωνω. Αλλά δεν γίνεται να μην έχουν δικαιώματα οι καπνιστές.Για παράδειγμα, κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου, απαγόρευσαν το κάπνισμα εντελώς στα τρένα
. Γιατί????? Στα αεροπλάνα το κατανοώ (ενιαίος ο χώρος, λόγοι ασφαλειας...) Στα λεωφορία είναι επίσης ενιαίος ο χώρος. Αλλά στα τρένα γιατί? Ηταν ξεχωριστά τα βαγόνια (αντε να το απαγορεύσουν στο εστιατόριο, είναι δίκαιο για εκείνους που τους ενοχλεί)Τελικά δεν ταξιδεύω καθόλου με τρένο πλέον..... Δεν κάνει και στάση πουθενα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool